top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:10) 2022.08.12.


Tavistockban orvosok és szakértők bevonása nélkül szedettek pubertásblokkolókat a gyerekekkel.


Az igaz történeten alapuló film kiadását a hollywoodi stúdiók azért utasították vissza, mert az életpárti üzenete miatt féltek a következményektől.


A két most is prosperáló járványceleb legújabb okosságai. Ne legyen igazam, de ha ez így folytatódik, nem ússzuk meg az őszt szívatás nélkül!


Az elmúlt negyven évben exponenciálisan növekedett a zarándokok száma a világban. Ennek tudatában a Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezte a Mária út, azaz Közép-Európa zarándokútjának felújítását.


ROBERT C. CASTEL: Valójában Fukuyama mögött amerikai atombombák és szuronyok állnak. Interjú.


A jelenlegi kapacitás mellett az EU-nak éppen annyi gáza lenne, hogy november végéig eljusson – figyelmeztet Thomas Fazi.


SERGIO VELASCO: A kommunizmus népszerű a spanyol fiatalok és baloldali politikusok körében, az egyetemeken Sztálint és a gulágot mentegetik.

FRANK FÜREDI: Az angol-amerikai világban meghonosodott gyakorlatot követve Németországban is szorgosan működik a nyelvrendőrség.


Kemény hangvételű üzenetet küldött a volt orosz elnök.


Tárgyalásokat kezdeményezett az Európai Űrügynökség (ESA) a SpaceX-szel, miután a nyugati szankciók miatt már nem tudják az orosz Szojuz rakétákat használni.

A világ legnagyobb akkumulátorgyártója kilencezer új munkahelyet hoz létre Magyarországon.


Az apokaliptikus forgatókönyvek legaljasabbja látszik beteljesedni a földi civilizációban, éspedig a globális, előre megtervezett népirtás. A Világgazdasági Fórum (WEF) élén levő sátáni figura Klaus Schwab holdudvarában zömmel olyan emberi torzók, pszichopata gnómok tenyésznek, akik nyíltan hirdetik azt, hogy szerintük az emberiség túlszaporodott a Földön és nekik, ki tudja milyen jogosultságtól fogva, az a feladatuk, hogy az általuk feleslegesnek ítélt embermilliókat kiirtsák.


"De tényleg túl nagy kérés lenne, hogy az antiszemitizmus vádját csak olyan esetekre tartsuk fenn, amikor az valóban létezik?"


Izrael nagymúltú szervezete visszatért alapítói otthonába.


Egy brit tanulmány szerint a vegetáriánus nők nagyobb eséllyel szenvednek csípőtörést életük során, mint azok a hölgyek, akik rendszeresen fogyasztanak húst. Több mint 26 ezer nő egészségügyi és étkezési adatait elemezték a kutatók, és igencsak érdekes eredményekre jutottak. Dr. James Webster, a Leedsi Egyetem kutatója hangsúlyozta, hogy „Az üzenet a vegetáriánusoknak az, hogy ne adják fel a diétájukat, mert az más vonatkozásban egészséges, egyúttal környezetbarát. De ügyeljenek a megfelelő tervezésre, és ne hagyják ki azokat a tápanyagokat (az étrendből – a szerk.), amelyek a hús- vagy halfogyasztás elhagyásával kiesnek.”552 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK