top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:43) 2022.05.13.


Dr. Klaus Retzlaff német fizikus és terapeuta gondatlanságból elkövetett emberölés okából tett feljelentést a Covid elleni vakcina miatti károk és túlhalálozás miatt. Annak ellenére, hogy léteznek független tudósok érvényes kutatási eredményei, politikusok és hatóságok nem rendelnek el vizsgálatot. De ahelyett, hogy felvállalná ezt a lakosság elleni bűncselekményt, az ügyészség nem tesz semmit. Legfőbb ideje a népbíróságnak?Az Egyesült Államok terve, amely közel 40 milliárd dollárnyi további katonai és gazdasági támogatást nyújtana Ukrajnának az Oroszországgal fennálló konfliktus közepette, akadályba ütközött: Rand Paul republikánus szenátor megakadályozta a finanszírozási törvényjavaslat jóváhagyásáról szóló gyors szavazást, és valószínűleg legalább a jövő hétig késlelteti annak elfogadását.


Recep Tayyip Erdogan török elnök kijelentette, Törökország számára nem lehetséges, hogy pozitívan tekintsen Finnország és Svédország NATO-csatlakozási terveire.


Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasítására az ukrán kormányzat tárgyalásokat folytat az orosz féllel a mariupoli Azovsztal üzem területén tartózkodó, súlyosan sérült ukrán katonák kimenekítéséről – erősítette meg Irina Verescsuk ukrán miniszterelnök-helyettes csütörtökön a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.


Cáfolta a Heteknek az Európai Bizottság vezető szóvivője, Eric Mamer azokat a sajtóértesüléseket, mely szerint Brüsszel felfüggesztené a belengetett hatodik szankciócsomag olajembargós terveit a magyar vétó miatt. Mint mondja, elismerik Magyarország sajátos helyzetét, de az eredeti elképzelésük szellemében fognak érvelni a tagállamokkal folytatott megbeszélések során.


A német zöldek teljesen magukhoz ragadták a hatalmat, dacára annak, hogy választási eredményük jelentősen elmarad a szociáldemokratákétól. Krisztina Koenen jelenti Németországból.


Úgy tűnik, az Európai Bizottság mégsem akar lemondani az olajembargóról.


Ezek az uniós vezetők vajon tényleg ennyire buták?


Belga taps, morális vákuumban. Guy Verhofstadt tapssal üdvözölte a Twitteren egy újabb szláv nép öntökönszúró bátorságát: a megfelelően orientált bolgár kormány seggest akar ugrani az energetikai csalánosba, hogy ezzel tanítsa móresre az oroszokat. Jár a belga lájk!


Nem jutnak egyről a kettőre a vezetőséggel.


Tombol az uszítás a médiumainkban az eltérő forrásokból származó híradások egymás mellé szerkesztése helyett.


Professzor Dennis Meadows egy, a WEF-nek dolgozó szakember arról beszél, hogy hogyan kellene a föld lakosságát csökkenteni civilizált módon. Véleménye szerint, ha az emberek szabadságot és magas életszínvonalat szeretnének, akkor a jelenlegi 7 milliárd helyett 1 milliárdra kell csökkenteni a populációt. (...) Az olyan emberek, mint Dennis Meadows is, akár tehetnének egy szívességet, és elsőként járulhatnának a népesség-csökkenéshez.


A nagy magán befektetők a következők voltak: Bill és Melinda Gates Alapítvány, Bill Gates és Hillary Clinton Alapítvány, Soros György Nyílt Társadalom Alapítvány, Rockefeller Alapítvány, ECOHealth Aliance, Hunter Biden Rosemont Sceneca és társai. Az 5 főszereplő: Bill Gates, Joe Biden, Hunter Biden, Hillary Clinton, George Soros.


Körbebetonozás, fecskeirtás, óriási szálloda a nemzeti park közepén? Válaszokat adunk a Fertő tavi beruházással kapcsolatos összes kínos kérdésre.


A Geimpft – Jetzt reden wir! című dokumentumfilm magyar fordítása, melyben a Covid-oltás áldozatai szólalnak meg. Elmesélik fájdalmas és félelmetes történeteiket szenvedésükről, kirekesztettségről, az átélt borzalmakról. Köszönjük nekik, hogy volt bátorságuk és erejük kamera elé állni, és mindezt elmondani. És köszönjük azoknak az orvosoknak, akik a hippokratészi esküjükhöz híven megpróbáltak nekik segítséget nyújtani.497 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page