top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:54) 2021.07.08.


Dr. Peter McCullough, a Texas A&M orvosprofesszora figyelmeztet a terhes nők Covid-19 oltásának veszélyességére. Szerinte a covid-oltások teljesen feleslegesek a terhes nők számára, és „direkt módon megölik a magzatokat az első trimeszterben”. Áldott állapotú nők és csecsemők soha nem szabadna, hogy covid oltást kapjanak! Egy új tanulmány, amelyet a New England Journal of Medicine publikált, alátámasztja Dr. McCullough józan ésszel érthető állításait. A „Covid-19 mRNS oltásbiztonság előzetes megállapításai terhes személyeknél” című tanulmány megállapítja, hogy a covid vakcinák 127 várandós nőből 104-nél spontán abortuszt okoznak!


Tudósok egy része már a covid cirkusz kezdetekkor felhívta a figyelmet arra (s erről egyesek a kormányokat is megpróbálták – sajnos sikertelenül – tájékoztatni) hogy a PCR tesztek, melyekre építették az egész Covid19 -terrorizmust, az eseti statisztikákat és az ezekhez kapcsolt törvénytelen korlátozásokat, szóval az ikonikussá vált PCR tesztek alkalmatlanok arra, hogy ki lehessen általuk jelenteni egy személyről, hogy az fertőző beteg.


Az Európai Parlament csütörtök délután 459 szavazat, 147 ellenszavazat és 58 tartózkodás mellett elfogadta a Magyarországot elítélő állásfoglalását a gyermekvédelmi törvény nyomán. Az elfogadott, egyértelműen pénzmegvonással fenyegető állásfoglalásnak nincs rövid távú, konkrét jogi következménye, a szerződések felett őrködő Európai Bizottságra akar nyomást gyakorolni, hogy lépjen fel Magyarországgal szemben.

A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket. Az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés. "Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója" – jelentette ki a miniszterelnök.


A koronavírus járvány megjelenése óta Tokióban négyszer vezettek be rendkívüli állapotot. A legutóbbi június 20-áig volt érvényben, és másnaptól felváltotta a fokozott járványügyi intézkedések rendje. Mindkét esetben korlátozzák az éttermek, bárok és szórakozóhelyek nyitva tartási idejét és a szeszes italok eladását.


Július 19-től a még meglévő járványügyi korlátozásoktól is megszabadul Nagy-Britannia. Boris Johnson miniszterelnök szerint ugyan az új koronavírus legújabb változatai, a delta és a delta plusz egyre több embert fertőz meg, de itt az ideje, hogy az emberekre bízzák a védekezést, és hogy mindenki megtanuljon együtt élni a fertőzésveszéllyel.


Beszélgetés Dr. Pierre Koryval és Ron Johnson szenátorral a Big Pharma gyógyszeripari cégek és a Big Tech közösségi média elképesztő összejátszásáról, melynek borzalmas cenzúrája alatt a Covid-19 megbetegedés megelőzésének és korai kezelésének minden – a főáramú vakcinázástól eltérő – gyógymódját és már rendelkezésre álló technológiáit, sőt az erről szóló beszámolókat letiltották, törölték.


97 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page