top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:22) 2021.07.10.


Spanyol kutatók szerint a vírus nem más, mint grafén-oxid MÉRGEZÉS, amit különböző módokon juttatnak a szervezetedbe!


A "fertőző" betegségek léte egy illúzió amelyet folyamatos propagandával, agymosással hoztak létre. Az ún. fertőző betegségek létét sosem tudták bizonyítani. A baktérium jelenléte a pusztuló szövetekben nem az okozója a betegségnek, hanem a következménye. A baktériumok elfogyasztják a pusztuló sejtek maradványait. Ezek nem okozói a betegségnek és nem is fertőzőek. Az amit az ún. tudósok vírusnak neveznek, nem más mint a pusztuló sejtek maradványai. Ezek nem betegség okozók és nem is fertőzőek. OLTÁSOK, Úgy hangzik mint egy út az egészséghez? Rothadó csimpánz vese sejtek, GENETIKAILAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE sejtek, rothadó rákos emberi tüdő sejtek, sejtek beteg tehenektől és marháktól. Majd jön erre egy méreg koktél, a sejtek szándékos megmérgezésére, elpusztítására. Aztán jöhet ez a méreg koktél és a pusztuló sejt maradványok egyenesen a vérünkbe. Egészségünkre! Többször találkozhattok az "In Silico" rövidítéssel/kifejezéssel a videóban, ennek jelentése: komputerben vagy komputeren: komputer szoftverrel vagy szimulációval létrehozott, elkészített. Más szavakkal, nem valóságos, egy képzeletbeli valami.


A budapesti magyar-francia meccsen ott voltam! Régen jártam ennél sportszerűbb tétmérkőzésen. Ötvenezer hazai szurkoló végig a magyar csapatot buzdította, nem az ellenféllel, nem a bíró édesanyjával, nem a körülményekkel foglalkozott. HA EZÉRT BÜNTETÉS JÁR, AKKOR EURÓPA ÖSSZES STADIONJÁT BE LEHETNE ZÁRNI. Ugye, kedves UEFA, nem az a baj, hogy NEM TÉRDELTÜNK?!?! Ugye, nem azoknak a csoportoknak szeretnének hízelegni a döntéssel, amelyek felháborodtak, hogy nem lehetett szivárványosra világítani a müncheni stadiont?


Tesóm apósától megkaptam azt, hogy én felelőtlen tróger vagyok, s emiatt megy szét a gazdaság, miattunk van még lezárás, mert nem oltatok mint ők, semmi társadalmi felelősségvállalás nem szorult belém! Szerintem eljön az idő, amikor a sok oltott követelni fogja a deportálásunkat, mert így indulhat majd újra az életük a következő lezárások alkalmával. Még annyit tennék hozzá, hogy a körzeti orvosomnál a falon ott van kinyomtatva a kormány koronavírus oldaláról az az oldal, ahol százalékosan látható, mely korosztálynak mekkora az esélye, hogy egyáltalán elkapja a sars2-t. Mivel a gyerekeket is oltani fogják, íme ez van a papíron: 0-9 évesek 0%, 10-18 évesek 0,2%!


Soha nem gondoltam volna, hogy beadatom a Covid-oltást, de ma kaptam meg az elsőt. Sajnos a munkám megköveteli". - áll Saunders bejegyzésében. Nem sokkal ezután már egy Facebook-frissítésben Robin édesanyja imádságokat kért a lányáért, miután a lány durva mellékhatásokat élt meg az oltás után és a kórház intenzív osztályára került be.


A JP nevezetű srác és 'AwakenWithJP' nárcisztikus, irónikus csatornája mindig nagyon jó videókat készít és igyekszik ebben a stílusban képünkbe tolni a groteszk valóságot, amiben élünk, illetve azok a 'Sheeple' emberek élnek, akik meg sem kérdőjelezik soha a főáramú narratívát, sőt birkaként vonulnak a vágódhídra és bólogatnak bármilyen témáról legyen is szó.


Az elmúlt két évben egy kafkai rémálomban voltam – írja Maya Forstater brit üzleti kutató. Forstater, akinek apja lengyel-zsidó származású Mark Forstater, a Gyalog galopp producere, az Unherd hasábjain írt arról, hogyan próbálta meg tönkretenni az életét a transz lobbi.


Hány embernek jutott vajon eszébe az elmúlt másfél év alatt, mióta tart ez a covid-terror a Földön, hogy vajon miért alkalmazzák az úgymond tesztelésre, az állítólagos vírus kimutatására azt az orrba felszúró, kellemetlen, fájdalmas ráadásul orvosi szempontból teljesen indokolatlan tesztelési módot, amit hirtelen bevezettek, mikor elkezdték a covid éra alatt a tömegek idomítását, kontroll alatt és pánikban tartását? Ha a fránya covid vírus olyan sebesen terjed , hogy kötelező 2 méteres távolságtartás és maszk is kell, akkor egyetlen csepp nyálból, kevés torokváladékból is lazán kimutatható, nem kellene az embereket egy borzasztóan kellemetlen, fájdalmas és megalázó procedúrnak alávetni. (...) Ez egy genetikai kísérleti teszt, ez az egész PCR teszt-féle őrület egy hazugság, ami nem véletlen, hiszen a covid vakcinák nagy része is géntechnológiás sz@r. De akkor minek ez a brutális, fájdalmas, agresszív kamu teszt, az emberek orrába feldöfve, megsértve az agygáti hámot? És aztán eszembe jutott. Beugrott.
209 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page