VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:30)


DeSANTIS SZERINT A LOCKDOWN “HATALMAS HIBA” VOLT

A kormányzó kitartása nem puszta hitbuzgalom volt. Alig két héttel azután, hogy Florida szeptember végén újra teljes egészében megnyitotta kapuit, a Stanford, a Harvard és az Oxford tudósai nyilvánosságra hozták a Great Barrington nyilatkozatot, amely elutasította a zárlatot mint pusztító és hiábavaló enyhítő intézkedést. A nyilatkozat, amelyet azóta 13 985 orvos- és közegészségügyi tudós írt alá, felszólítja a hatósági tisztviselőket, hogy fogadják el a koncentrált védelmi megközelítést - pontosan azt a stratégiát, amelyet DeSantis alkalmazott.


A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY TITKAI

Mire jó a védettségi igazolvány és ki gazdagodik belőle? Válaszok a videóban.


FIGYELEM! AZ ALAPVETŐ JOGOK ÁLLANDÓ KORLÁTOZÁSAIT TERVEZIK NÉMETORSZÁGBAN!

Boris Reitschuster újságíró és szerző írja: “A kínai típusú digitális felügyeleti állam horrorforgatókönyve sokkal közelebb van hozzánk, mint gondolnánk. […] A tartalomhoz hasonlóan ijesztő a média és a társadalom felháborodásának hiánya. Úgy tűnik, kevesen vesznek tudomást a tervekről.”


A letiltott Trianon film – interjú Jelenczki István rendezővel a jobboldali cenzúráról és elnyomásról

A válaszlevélből idézek „…a jelenlegi, túlhiszterizált közegben nem lenne szerencsés a változatlan formában történő vetítése…” Mindezt tették TRIANON gyalázatának 100-101. évfordulóján.


886. BEKIÁLTÁS: Putyin visszatámadt

– Mindenki tetszése szerint viszonyulhat Janukovicshoz, Maduróhoz, Lukasenkóhoz, de az ellenük szervezett államcsíny és politikai gyilkossági kísérlet minden határon túlvan.

– Az olyan szélsőséges cselekedetek, mint a belorusz államfő meggyilkolásának és az ellene szervezett puccs terve, miért, miért nem, nem vívták ki a nyugati közösség elítélő nyilatkozatait.


Minden vádpontban bűnösnek találták a rendőrt a George Floyd-perben

Chauvin tavaly május 25-én, egy rendőri intézkedés során perceken keresztül térdelt az afroamerikai George Floyd nyakán, és ezzel a vád szerint a férfi halálát okozta. Később a nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy az áldozat szívbetegségben és az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegségben szenvedett, továbbá a szervezetében rengeteg kábítószer is volt.