top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:30)


A kormányzó kitartása nem puszta hitbuzgalom volt. Alig két héttel azután, hogy Florida szeptember végén újra teljes egészében megnyitotta kapuit, a Stanford, a Harvard és az Oxford tudósai nyilvánosságra hozták a Great Barrington nyilatkozatot, amely elutasította a zárlatot mint pusztító és hiábavaló enyhítő intézkedést. A nyilatkozat, amelyet azóta 13 985 orvos- és közegészségügyi tudós írt alá, felszólítja a hatósági tisztviselőket, hogy fogadják el a koncentrált védelmi megközelítést - pontosan azt a stratégiát, amelyet DeSantis alkalmazott.


Mire jó a védettségi igazolvány és ki gazdagodik belőle? Válaszok a videóban.


Boris Reitschuster újságíró és szerző írja: “A kínai típusú digitális felügyeleti állam horrorforgatókönyve sokkal közelebb van hozzánk, mint gondolnánk. […] A tartalomhoz hasonlóan ijesztő a média és a társadalom felháborodásának hiánya. Úgy tűnik, kevesen vesznek tudomást a tervekről.”


A válaszlevélből idézek „…a jelenlegi, túlhiszterizált közegben nem lenne szerencsés a változatlan formában történő vetítése…” Mindezt tették TRIANON gyalázatának 100-101. évfordulóján.


– Mindenki tetszése szerint viszonyulhat Janukovicshoz, Maduróhoz, Lukasenkóhoz, de az ellenük szervezett államcsíny és politikai gyilkossági kísérlet minden határon túlvan.

– Az olyan szélsőséges cselekedetek, mint a belorusz államfő meggyilkolásának és az ellene szervezett puccs terve, miért, miért nem, nem vívták ki a nyugati közösség elítélő nyilatkozatait.


Chauvin tavaly május 25-én, egy rendőri intézkedés során perceken keresztül térdelt az afroamerikai George Floyd nyakán, és ezzel a vád szerint a férfi halálát okozta. Később a nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy az áldozat szívbetegségben és az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegségben szenvedett, továbbá a szervezetében rengeteg kábítószer is volt.


Sokkoló ítéletet kapott Robert Hoogland a napokban, az az apa, aki nem volt hajlandó elfogadni gyermeke "nemváltását", és megtagadta, hogy lányát férfiként szólítsa. Bár a férfinek azt ígérték, hogy amennyiben bűnösnek vallja magát, felfüggesztett büntetést kap majd, a bíró végül a hírek szerint meggondolta magát.


A román közvéleményt hétfőn egy ismert színész Alexandru Arșinel esete gondolkodtatta el az oltásokról, a színész ugyanis feleségével együtt súlyos állapotban került kórházba, miután mind a ketten megkapták a Pfizer oltás második adagját is. Mint az ActivNews hírportál is megírta a színész teljes mértékben elhitte a covid19 féle hivatalos verziót, és ezért ahogy lehetett feleségével együtt elmentek beoltatni magukat. Érdekes, hogy az idős házaspár addig nem kapott el semmiféle virózist a covid19 pandémia során, míg be nem oltatták magukat, az oltás után azonban mind a ketten megfertőződtek…


Nem ajánlják az oltást a várandósoknak Németországban - olvasható az mfor.hu oldalon.

A terhes nők vakcinálását az adatok hiánya miatt nem ajánlják. Magyarországon ajánlott.


Benjamin Netanjahu miniszterelnök kedden azt mondta, hogy Izrael fél év múlva újabb koronavírus elleni oltási kampányra készül, amelyben gyermekeket is be fognak vonni, miután új megállapodásokat kötött a Pfizerrel és a Modernával, több millió adag vakcina vásárlásáról — írja a Times of Israel.


Az ellenzéknek akkor számít egy politikai aktivista szabadsága, ha az illető nem magyar. Ám még ez is mellékes, politikai széljegyzet. A felháborító inkább az, hogy amennyiben Szabó Tímea és a magyarországi ellenzék kiáll a – szerintük – politikai okokból bebörtönzött, jobboldali aktivistákért, akkor a román nagykövetet miért nem akarták vagy akarják beráncigálni a külügyminisztériumba, Szőcs Zoltán és Beke István miatt?

57 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page