VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:30)


DeSANTIS SZERINT A LOCKDOWN “HATALMAS HIBA” VOLT

A kormányzó kitartása nem puszta hitbuzgalom volt. Alig két héttel azután, hogy Florida szeptember végén újra teljes egészében megnyitotta kapuit, a Stanford, a Harvard és az Oxford tudósai nyilvánosságra hozták a Great Barrington nyilatkozatot, amely elutasította a zárlatot mint pusztító és hiábavaló enyhítő intézkedést. A nyilatkozat, amelyet azóta 13 985 orvos- és közegészségügyi tudós írt alá, felszólítja a hatósági tisztviselőket, hogy fogadják el a koncentrált védelmi megközelítést - pontosan azt a stratégiát, amelyet DeSantis alkalmazott.


A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY TITKAI

Mire jó a védettségi igazolvány és ki gazdagodik belőle? Válaszok a videóban.


FIGYELEM! AZ ALAPVETŐ JOGOK ÁLLANDÓ KORLÁTOZÁSAIT TERVEZIK NÉMETORSZÁGBAN!

Boris Reitschuster újságíró és szerző írja: “A kínai típusú digitális felügyeleti állam horrorforgatókönyve sokkal közelebb van hozzánk, mint gondolnánk. […] A tartalomhoz hasonlóan ijesztő a média és a társadalom felháborodásának hiánya. Úgy tűnik, kevesen vesznek tudomást a tervekről.”


A letiltott Trianon film – interjú Jelenczki István rendezővel a jobboldali cenzúráról és elnyomásról

A válaszlevélből idézek „…a jelenlegi, túlhiszterizált közegben nem lenne szerencsés a változatlan formában történő vetítése…” Mindezt tették TRIANON gyalázatának 100-101. évfordulóján.


886. BEKIÁLTÁS: Putyin visszatámadt

– Mindenki tetszése szerint viszonyulhat Janukovicshoz, Maduróhoz, Lukasenkóhoz, de az ellenük szervezett államcsíny és politikai gyilkossági kísérlet minden határon túlvan.

– Az olyan szélsőséges cselekedetek, mint a belorusz államfő meggyilkolásának és az ellene szervezett puccs terve, miért, miért nem, nem vívták ki a nyugati közösség elítélő nyilatkozatait.


Minden vádpontban bűnösnek találták a rendőrt a George Floyd-perben

Chauvin tavaly május 25-én, egy rendőri intézkedés során perceken keresztül térdelt az afroamerikai George Floyd nyakán, és ezzel a vád szerint a férfi halálát okozta. Később a nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy az áldozat szívbetegségben és az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegségben szenvedett, továbbá a szervezetében rengeteg kábítószer is volt.


Napi 23 órát tölt magánzárkában a kanadai apa, aki ellenezte 13 éves lánya "férfivá alakulását"

Sokkoló ítéletet kapott Robert Hoogland a napokban, az az apa, aki nem volt hajlandó elfogadni gyermeke "nemváltását", és megtagadta, hogy lányát férfiként szólítsa. Bár a férfinek azt ígérték, hogy amennyiben bűnösnek vallja magát, felfüggesztett büntetést kap majd, a bíró végül a hírek szerint meggondolta magát.


Valami bűzlik a csoda-vakcina körül: az oltás második dózisa után egyre többen kapják el a covidot, és semmilyen védettség nem mutatható ki a megbetegedetteknél

A román közvéleményt hétfőn egy ismert színész Alexandru Arșinel esete gondolkodtatta el az oltásokról, a színész ugyanis feleségével együtt súlyos állapotban került kórházba, miután mind a ketten megkapták a Pfizer oltás második adagját is. Mint az ActivNews hírportál is megírta a színész teljes mértékben elhitte a covid19 féle hivatalos verziót, és ezért ahogy lehetett feleségével együtt elmentek beoltatni magukat. Érdekes, hogy az idős házaspár addig nem kapott el semmiféle virózist a covid19 pandémia során, míg be nem oltatták magukat, az oltás után azonban mind a ketten megfertőződtek…


A németek nem oltják a várandós anyákat

Nem ajánlják az oltást a várandósoknak Németországban - olvasható az mfor.hu oldalon.

A terhes nők vakcinálását az adatok hiánya miatt nem ajánlják. Magyarországon ajánlott.


Netanjahu: Fél év múlva ismét oltási kampány lehet Izraelben, a gyerekeket is beoltják

Benjamin Netanjahu miniszterelnök kedden azt mondta, hogy Izrael fél év múlva újabb koronavírus elleni oltási kampányra készül, amelyben gyermekeket is be fognak vonni, miután új megállapodásokat kötött a Pfizerrel és a Modernával, több millió adag vakcina vásárlásáról — írja a Times of Israel.


Szabó Tímea csak magyar aktivisták bebörtönzése ellen nem áll ki

Az ellenzéknek akkor számít egy politikai aktivista szabadsága, ha az illető nem magyar. Ám még ez is mellékes, politikai széljegyzet. A felháborító inkább az, hogy amennyiben Szabó Tímea és a magyarországi ellenzék kiáll a – szerintük – politikai okokból bebörtönzött, jobboldali aktivistákért, akkor a román nagykövetet miért nem akarták vagy akarják beráncigálni a külügyminisztériumba, Szőcs Zoltán és Beke István miatt?

46 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek