top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:44) 2022.11.01.
Ezzel szemben a Kúria elnöke szerint tőle egyik bíró sem kapott felhatalmazást a nagyköveti találkozóra, aminek részleteiről nincs is tudomása. „Arról sincs tudomásom, hogy bárki felhatalmazta volna az OBT tagjait arra, hogy kritikai véleményüket kifejtsék más ország képviselőjének” – jegyezte meg. Azt is közölte, hogy az OBT megítélésével szemben a követek és nagykövetek politikai szereplők. (...) Továbbá Varga Zs. visszatetszőnek tartja azt a „kísérletet, hogy az OBT az egyes tagjainak közfelháborodásra okot adó viselkedését valótlan és sértő tartalmú közlemény kiadásával kísérelje meg kendőzni”. (nu, egy olvasói megjegyzés: Vasvári a legnagyobb vérbíró volt 2006-ban. Ebben a filmben is szerepel.)


Ha hozzám hasonlóan Ön is élőben élte át az ember első lépéseit a Holdon, itt az ideje, hogy beszerezze az új Covid booster adagját, hogy védve maradjon. Kérjen időpontot az Ön közelében a sante.fr oldalon. (nu, egy biztos: nem a jónép, hanem mások dörzsölt ügynöke vagy hasznos hülyéje)


Dr. Peterson, az Amerikai Frontvonal Orvosainak Egyesülete képviseletében: Üdv a szabadság szerelmeseinek!Fekete folt ül mind azokon, akik kitervelték, elfogadták, akik törvénybe iktatták, akik támogatták, akik a kényszer oltásokat beadatták, akik a gyerekeket beoltatták! Azokon is ott ül a fekete folt, akik cinkosan hallgattak! Akik a lefeketített, 30 évre titkosított szerződést megkötötték. Azokon különösen ott van a fekete folt, akik a diktatúra spiclijei voltak és mindenkit, aki szólni mert feljelentgettek! Fekete folt életük vége után is örökre az emlékezetben marad!


Orbán Viktor újraválasztása óta a Magyarországgal szembeni ellenségesség irracionális magyarofóbiává alakult át.


Kína olyan rendőrségi szolgáltató központokat nyitott több országban, amelyek papíron adminisztratív ügyeket intéznek, de egy spanyol jogvédő szervezet szerint a kínai állam ezekkel inkább a kínai diaszpórákat tartaná ideológiailag az ellenőrzése alatt, és ha kell, tagjait is hazakényszeríti. A szervezet jelentése szerint Budapesten is van két ilyen központ. A Belügyminisztérium azt állítja, Magyarországon nem működnek kínai rendőrőrsök, közben külföldön már több országban vizsgálódnak.


Már csak Magyarország és Törökország az a két fennmaradó NATO-tag, amely még nem ratifikálta a kérelmeket – olvasható a Reuters cikkében.


Oroszország kereskedelme nem omlott össze, mert számos termék tekintetében megkerülhetetlen, írja az amerikai liberális lap.


Németország, Belgium, és Hollandia is drámaian megnövelte az Oroszországból származó havi átlagos importmennyiségét az invázió kezdete óta.


Elkezdődött Bahmut ostroma.


„Légvédelmünk van, ami nem rakétavédelem” – fogalmazott Jurij Ihnat.


Nem törölték azokat a háborús bejegyzéseket, amelyeket Moszkva kért.


Miután a Twitter által benyújtott per végül kikényszerítette a felvásárlást, Musk első lépése vezérigazgatóként az volt, hogy kirúgta a vállalat négy legmagasabb rangú vezetőjét, köztük a korábbi vezérigazgatót, Parag Agrawalt, kijelentve, hogy "nincs bizalma" a közösségi médiaóriás vezetésében. A milliárdos kijelentette, hogy szerinte a Twitter az új nyilvános főtér és hangsúlyozta a platformon a túlzott pártpolitikai cenzúra elleni küzdelem fontosságát. Kitart amellett is, hogy nem azért vásárolta meg a Twittert, hogy "több pénzt keressen", hanem hogy "segítse az emberiséget".


A Facebook anyavállalata 822 alkalommal sértette meg Washington állam kampányfinanszírozási és választási átláthatósági törvényeit. A maximálisan kiszabható büntetést kapta.


Az elmúlt harminc évben az Egyesült Államok tejtermelése 50 százalékkal nőtt, ugyanakkor a tejfogyasztás drasztikusan lecsökkent. Olyannyira, hogy a kormány a tejipari vállalatokkal karöltve veszteségesen felvásárolja az extra tejkülönbözetet, és az egyetlen dolgot teszik vele, ami nem azzal jár, hogy kiöntik: sajtot készítenek belőle, amit tárolni lehet.


Mutatjuk mit érdemes tudni a dél-amerikai ország frissen megválasztott elnökéről.

607 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page