VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (23:04)


Már 2018-ban megvolt a most megszavazott vakcina-útlevél teljes projektje. Gheorghe Piperea ügyvéd jogi úton kívánja megtámadni a vakcina útlevél bevezetését

A hírhedt, embereknek készülő oltási-könyv megszavazását követően, (eddig csak a kutyáknak/macskáknak kellett oltási könyvel utazni) Gheorghe Piperea ügyvéd nyilvánosságra hozta, hogy jogi úton meg fogja támadni ezt a rendelet és kérni fogja a megszüntetését, ugyanis ez a határozat súlyosan sérti az emberi szabadsághoz és szabadon közlekedéshez való alapvető jogokat és súlyosan diszkriminálja a polgárokat. Piperea ügyvéd, azt sem rejtette véka alá, hogy meglátása szerint az egész vakcina-útlevél féle politikai paródia, nem más, mint a nagy gyógyszergyártó cégek megaüzlete a megvásárolt politikusokkal. Ami igencsak érdekessé teszi nemcsak a vakcina útlevél bevezetését, hanem az egész covid mizériát, hogy a dokumentumok szerint, bizonyítottan már 2018-ban megvolt a most megszavazott vakcina-útlevél teljes projektje tehát ez az egész csak egy megrendezett sátáni show, aminek áldozatai a polgárok.


Ismételjünk: A COVID-OSZTÁLYON DOLGOZÓ FŐORVOS ASSZONY SZEMBEMEGY A HIVATALOS HAZUGSÁGÁRADATTAL

A covid-osztályon dolgozó főorvos asszony szembemegy a hivatalos hazugságáradattal: a “harmadik hullámot” maguk az oltások okozták! 22/04/2021 18:03 által Szőke Mária Dr. Oana Mihaela Secară (fotón középen ) leleplezi az oltáspropaganda hazugságait és felfedi az igazságot: Az oltás a vírus terjedéséhez vezet. A természetes, immunitás jobban megvédi az embereket. A vakcina útlevél pedig orvosi alapok nélküli aberráció.


Aristo: EGY BŰNÖZŐ A MENNYBE MEGY

A napokban volt George Floyd, illetve hát tulajdonképpen bizonyos Derek Chauvin nevezetű rendőr pere az USA-ban és én még mindig nem tudok megszabadulni tőle. Tudom, számtalan fontosabb – vagy fontosabbnak tűnő esemény – történt azóta és feledékenyek is vagyunk, de ez felforgatta néhány napra a rendezett világba vetett hitemet. Aztán persze átgondoltam a dolgot és arra a megállapításra jutottam, hogy semmi érdekes nem történt, a világ a pusztulás felé halad. De ilyen gyorsan?


VEDD ÉSZRE: Ez a lezárások és szigorítások valódi oka

Catherine Austin Fitts ismert gazdasági szakember, az Egyesült Államok volt lakásügyi és városfejlesztési helyettes titkára. Így látja, mi történik valójában a világban.


Egy ápolónő üzenete: Azért beszélek, mert a gyermekem jövője motivál!

Az ápolónő a New York-ban levő Elmhurst Kórházba (Queen’s) teljesített szolgálatot, az ottani covid-részlegen. Mint mondja, mikor bekerült a kórházba dolgozni, akkor értette meg, miért is halnak meg ott tömegesen az emberek, és azt is látta a legtöbb elhunyt halálát nem a koronavírus okozta, hanem az elrendelt covid-protokoll, az orvosi műhibák sorozata, a feleslegesen és rosszul használt lélegeztető gépek és a félrekezelések. Az ápolónő elmondja az interjúban, hogy sorozatosan látta, ahogy olyan betegeket, akiknek negatív lett a covid tesztjük, ennek ellenére pozitívként tartottak nyilván, hogy minél jobban felsrófolják a hivatalos fertőzöttségi rátát. A New York-i kórházban nem engedték azt sem, hogy a bevált, az atipikus tüdőgyulladásoknál is alkalmazott kezeléseket adják a betegeknek, azonnal lélegeztető gépre rakták, akit csak lehetett és ezzel a biztos halálba küldték őket.Szilágyi Ákos alkotása61 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek