top of page

Most már tudjuk, hogy az összeesküvők a harmadik világháborút akarják (Vernon Coleman jegyzete)Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Még 2022 áprilisának közepén írtam egy cikket, amelyben aggodalmamnak adtam hangot, hogy az összeesküvők világháborúba sodornak minket. A cikk címe az volt, hogy "Az összeesküvők most már a III. világháborút akarják?".


Nos, most már tudjuk.


Akarják.


Az újságírók és kollaboránsok, akik gúnyolódtak és gúnyolódtak, és azt mondták, hogy ez soha nem történhet meg, nyilvánvalóan tévedtek – ismét.

A csalárd világjárvány, a covid-19 oltások, a zárlatok, a maszkok és a hazug, csaló kormányok és kormányzati tanácsadók által bevezetett pszichológiai, agymosó trükkök egész sorát arra tervezték, hogy megrémítsék és rákényszerítsék a lakosságot, hogy megtanuljon engedelmeskedni bármilyen utasításnak, és elfogadjon bármilyen hazugságot, amit mondanak neki.

A cél, mint azt mindvégig tudtuk, a világ népességének csökkentése volt. Ezt az összeesküvők gyakran mondták nekünk. És ezt gondolták komolyan.


A covid-19 oltás sokakat fog megölni. Az idősek, a betegek és a fogyatékkal élők elhagyása milliókat fog megölni. A növekvő éhínség Ázsiában és Afrikában körülbelül egymilliárd embert fog megölni. De ez nem lesz elég gyors. Egy jó, krónikus, tervezői háború milliárdokat fog megölni.


Ez azért lehetséges, mert az összeesküvők elhallgatták az igazságot, démonizálták az igazmondókat, és milliókat rémítettek meg, hogy a gonosz összeesküvésükben együttműködőkké váljanak.


És persze a megvásárolt és fizetett orvosi szakma (megvásárolva hatalmas, példátlanul magas, az adófizetők által finanszírozott díjakkal azért, hogy olyan oltásokat adjanak, amelyekről tudniuk kellett, hogy többet ártanak, mint használnak) és a megvásárolt és fizetett média (megvásárolva hatalmas, az adófizetők által finanszírozott reklámokkal, amelyek életben tartották őket) támogatta és elősegítette az összeesküvőket és az összeesküvésüket.

Már a kezdetektől fogva úgy éreztem, hogy nyilvánvalóan világos, hogy ami Ukrajnában történik, azt ürügyként használják fel arra, hogy lelkesedést keltsenek a III. világháborúra.

És amióta elkezdődött az, amit leginkább egy orwelli dizájnerháborúnak lehet nevezni, az összeesküvők keményen dolgoznak azon, hogy a kollaboráló közvéleményt (amelynek agyát túl sok hónapnyi maszkviselés és túl sok mérgező injekció puhította el) arra kényszerítsék, hogy az Oroszország elleni háborút követelje.

Az Egyesült Királyság kormánya – amely nyakig el van adósodva – évente további 25 milliárd fontot költ arra, hogy golyókat és bombákat küldjön Ukrajnába, hogy a háború folytatódjon és tovább súlyosbodjon.

Putyint sarokba szorítják abban a reményben, hogy annyira elkeseredik, hogy atombombát dob Ukrajnára. Pontosan ezt akarják az összeesküvők.

Idióták és kretének szánalmas keveréke, akik vakok arra, hogy mi történik, és akiknek az agyát a mérgező kovidkotyvalék megzavarta, kiabálják, hogy támogatják Ukrajnát – anélkül, hogy fogalmuk lenne arról, hogy mi történik, vagy hogy miért.

Egyikük sem törődik a világ számtalan más háborújával (pl. Jemen és Szíria), vagy azzal, hogy Ukrajna és Oroszország régóta civakodik és gyilkolja egymás polgárait. Egyiküket sem érdekli, hogy Ukrajna ugyanolyan vétkes háborús bűnökben, mint Oroszország.


Agymosott és tudatlan emberek lengetik a kis Ukrajna-zászlóikat, olyan esztelenül és szánalmasan, mint a részeg futballszurkolók a tombolásban. Az hivatalok és az aggódó, de agyhalott polgárok Ukrajna-zászlókat lobogtatnak a zászlórúdjukon, és önelégülten dorombolnak. Az autósok autóikra Ukrajna-zászlókat tűznek. Intelligensnek és embernek látszó emberek Ukrajna-jelvényt hordanak a hajtókájukban.

Egyiküknek sincs annyi esze, hogy felfogja, hogy ők csupán bábuk egy orwelli csalárd és irányító játékban.

Ahogyan Németország lengyelországi inváziója vezetett a második világháborúhoz, úgy most már világos, hogy Oroszország ukrajnai inváziója ürügyként szolgálhat az összeesküvők számára a harmadik világháború kirobbantásához.

Ahogyan azt már 2022 áprilisában is állítottam, már nincs kétség afelől, hogy a NATO szándékosan kényszerítette Oroszországot Ukrajna lerohanására. Az sem kétséges, hogy ez messze nem a legkirívóbb katonai tevékenység, ami jelenleg zajlik. A jemeni és a szíriai háborúk sokkal több embert öltek meg, de a nyugati politikusok és újságírók érdeklődését alig vagy egyáltalán nem keltették fel.

Nem hiszem, hogy bárki, aki tanulmányozta a bizonyítékokat, nem értene egyet azzal a következtetéssel, hogy Oroszországot azért ösztökélték Ukrajna lerohanására, hogy segítse a Nagy Újraindítás szorgalmazóinak terveit.


Az élelmiszer-, üzemanyag- és műtrágyahiány, amely a megrendezett invázió közvetlen következménye, tönkre fogja tenni a világgazdaságot, és felfelé fogja hajtani az inflációt, az árakat és a kamatlábakat.


Nyugaton, különösen Európában, sok nehézség lesz. Milliók veszítik el a munkájukat és milliók veszítik el az otthonukat.


Az igazi költség azonban Afrikában és Ázsiában lesz érezhető, ahol százmilliók fognak éhen halni az elkövetkező hónapokban.

Naivitás lenne azt gondolni, hogy ez nem más, mint szándékos népirtás. Az Oroszország elleni halálos szankciókért felelős politikusokat háborús bűnösként kellene kezelni. Ezek a szankciók Nyugat-Európában okozták a legnagyobb károkat.

Áprilisban azt írtam, hogy valahol a valószínűtlen és a lehetetlen között tartom, hogy az ukrajnai harcok átterjedjenek Európa többi részére, és a harmadik világháborúba vezessenek bennünket. Úgy gondoltam, hogy még a legagresszívabb, háborút kedvelő kollaboránsok is meghátrálnának, ha az élelmiszer- és üzemanyagárak emelkednének.

De a média jól végezte a dolgát. A levélrovatok tele vannak további akciókat, még több golyót, még több háborút követelnek. A politikai vezetők Putyin leváltásáról és letartóztatásáról beszélnek. Azok az emberek, akik 2014-ben, az Oroszország és Ukrajna közötti háború idején nem szóltak semmit, most hirtelen elborzadnak.

Azok az emberek, akik figyelmen kívül hagyták Putyint, amikor elgázosított egy emberekkel teli színházat, hirtelen megdöbbennek – mert azt mondták nekik, hogy döbbenjenek meg. Azok az emberek, akik nem törődtek Putyinnal, amikor hagyta, hogy tengerészek haljanak meg egy atom-tengeralattjárón, hirtelen megdöbbentek – mert azt mondták nekik, hogy döbbenjenek meg.

Azokat az embereket, akiket agymosással arra kényszerítettek, hogy nagyobb háborút követeljenek, manipulálták, és nem veszik észre, hogy kihasználják őket. Ők ugyanazok az emberek, akik bedőltek az újrahasznosítás mítoszának. Ők azok, akik bedőltek a globális felmelegedés mítoszának. Ők azok az emberek, akik korlátlan lelkesedéssel fogadták a mérgező, kísérleti célzatú szúrásokat. Ezeket az embereket formálták és képezték ki, és a Nagy Újraindítás hiszékeny, engedelmes szolgáivá tették.

Már mélyen benne vagyunk ebben a tervezői háborúban.


A brit kormány fegyvereket küldött Ukrajnába, ezzel Nagy-Britanniát is bevonva a konfliktusba. A közvéleményt Ukrajna támogatására buzdítják. Az összeesküvők irányítása alatt a média folyamatosan beszámol az atrocitásokról (amelyek megtörténhettek, vagy meg sem történtek), és arra bátorítja a közvéleményt, hogy nagyobb nyugati szerepvállalásra szólítson fel.


Az egyes orosz állampolgárokat (akik talán semmilyen bűncselekményt nem követtek el, nemhogy részt vettek volna Ukrajna lerohanásában) üldözik és büntetik. A történetesen orosz származású sportolók és zenészek nem gyakorolhatják a szakmájukat, csak azért, mert orosz útlevelük van. Üzletemberek látják, hogy elveszik tőlük a vagyonukat – pusztán állampolgárságuk miatt. Arról beszélnek, hogy minden orosz állampolgár vagyonát elkobozzák.


A lakosságot pedig folyamatosan arra biztatják, hogy támogassa Ukrajnát. Nem láttam semmi jelét annak, hogy támogatták volna Szíria elnyomott népét vagy Jemen elnyomott népét, de Ukrajna népét nagyon különlegesen kezelik.


Azok az összeesküvők, akik az elmúlt két évben irányították a világot, és akiknek nyilvánosan kinyilvánított céljai közé tartozik a népirtás, a digitális rabszolgasorba taszítás és a világkormány, arra kényszerítették a nyilvánosságot, hogy követeljék Nagy-Britanniától, Amerikától és más országoktól, hogy közvetlenebbül vegyenek részt az ukrajnai konfliktusban. Még több bombát és még több gyilkosságot! A terv az, hogy Oroszországot a háború meghosszabbítására kényszerítsék.

Vajon véletlen, hogy a brit királyi család, úgy tűnik, elköltözik Londonból? Mennyire lesznek biztonságosak a nagyvárosok az elkövetkező hónapokban?


Rossz idők járnak, amelyeket gonosz összeesküvők szerveznek és irányítanak.


Az egyetlen biztos pont az, hogy az összeesküvők irányítanak. És az ártatlan strómanok, akik Ukrajna támogatására viselik, lengetik vagy lobogtatják kis zászlóikat, a kezükre játszanak.


Az összeesküvők hozták létre ezt a konfliktust. És egyre világosabbá válik, hogy még nem végeztek vele.

Néhány hónappal ezelőtt a harmadik világháború még szinte lehetetlennek tűnt. Ma már nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre, hogy a III. világháború a tervük része.

Vannak jelei annak, hogy egyre többen ébrednek rá arra, hogy milyen valódi katasztrófával állunk szemben. Az emberek azt kérdezik, miért kellene éhen halniuk és halálra fagyniuk egy olyan konfliktus miatt, amely nem érinti őket – egy olyan konfliktus miatt, amelyet Amerika és Európa vezetői állítottak össze és vezettek le.


 

Vernon Coleman Endgame című könyve leírja az elmúlt két év történéseinek hátterét, elmagyarázza, hogy mi történik most, és figyelmeztet arra, hogy mi fog történni az elkövetkező években. A Végjáték kemény kötésben, papírkötésben és elektronikus könyvként is kapható. Figyelmeztetés: a tartalom sokkoló lehet.

 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)801 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page