top of page

Nigel Farage figyelmeztet: Ha Amerika marxisták kezébe kerül, a nyugati civilizáció elesik

Vajda Miklós írása


A marxizmus az egész világon fenyegeti a demokráciákat – nem csak Amerikát –, figyelmeztetett a brit Nigel Farage szombati konzervatívokhoz szóló beszédében a texasi Dallasban.

„Hölgyeim és uraim, támadás alatt állunk” – mondta Farage, a brit Brexit Párt korábbi vezetője.

Farage, Donald Trump volt elnök szövetségese gyorsan a közönség kedvencévé vált a Konzervatív Politikai Akciókonferencia (CPAC) utolsó napján, ahol több ezer konzervatív gyűlt össze az eseményre.

Farage azt mondta, hogy az olyan demokráciák, mint az Egyesült Királyság, Új-Zéland, Kanada és Ausztrália, hasonló marxista fenyegetést élnek meg, mint amilyennel Amerika szembenéz.

A marxisták megpróbálják lerombolni a zsidó-keresztény kultúrát, a családi egységet, a történelmet és a nyugati nemzetek identitását – mondta.

Az egyetemeken a szocialista professzorok megnyitották az utat a gyerekeknek a liberális iskolarendszerbe való beiktatása előtt, mondta Farage. A baloldal a médián keresztül szórja hamis, emberellenes demagógiáját, és nem véletlen, hogy a faji szocialista nézőpontok – a fehérek elnyomása és a feketék áldozattá válása – általánossá váltak – tette hozzá.

„Ez egy marxista kísérlet, hogy megtörjék mindazt, ami vagyunk” – mondta. – Vissza fogunk vágni.

Ennek módja az, hogy valódi konzervatívokat válasszunk vezetőinknek – mondta, hozzátéve, hogy a konzervatívok nem félhetnek attól, hogy a baloldal népszerűtlenné akarja tenni őket.

Boris Johnson brit miniszterelnököt konzervatívnak választották, de liberálisként kormányzott. Végül júliusban lemondott a miniszterelnöki posztról, miután elveszítette pártjának a belé vetett bizalmát.

Ausztráliában ugyanez történt Scott Morrison miniszterelnökkel, aki lehetővé tette az államok kormányainak, hogy elnyomó zárlatokat vezessenek be az egész országban a világjárvány idején, majd májusban elveszítették az újraválasztást – mondta.

De a világ összes demokráciája közül Amerikának kell vezetnie a modern marxizmus elleni harcot – mondta.

„A nyugati civilizáció megmentéséhez ez a csatatér – mert ha Amerika elesik, mindannyian elesünk” – mondta.

„Ti vagytok a gyalogos katonák ebben a csatában nemcsak Amerika, hanem az egész szabad világ nevében” – tette hozzá, miközben a CPAC résztvevőinek ezrei tapssal köszönték meg a felszólalását.

Farage szerint Amerika csendes többsége az egyetlen elem, amely a marxista áradat ellen fordítható. Nem veszik be a baloldal propagandáját. Az amerikaiak nem hisznek a terhes férfiak fogalmában – mondta.

Bár nem lesz könnyű szembeszállni a globalistákkal, Amerikának vannak olyan vezetői, akik megfelelnek a kihívásnak – mondta. „Úgy gondolom, hogy Donald Trump az az ember, aki kimegy és harcol Amerikáért” – mondta heves taps kíséretében. Ha most Trump irányítana, a dolgok kétségtelenül másképp lennének – tette hozzá.

Farage szerint a Brexit azért nyert a szavazáson, mert a konzervatívok Nagy-Britanniában erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a visszahúzódó szavazók használhassák hangjukat a szavazáson.

A korábban a Nyugat szabadságáért kiontott vér hiábavaló lehet, ha a konzervatívok most nem állnak szembe a marxizmussal – tette hozzá.

Az igazi kemény munka most kezdődött" – mondta. – Készen állsz a harcra? A tömeg pedig felüvöltött: „Készen!

Írta: TYLER DURDEN

A szerző: Darlene McCormick Sanchez a The Epoch Times-on keresztül


Forrás:

319 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg