top of page

Orvosok lázadtak fel a covid-terrorizmus ellen Romániában, tiltakoznak a hazug propaganda ellen

Orvosok egy csoportja lázadt fel a covid-terrorizmus ellen Romániában és kemény szavakkal mutat rá arra, hogy ami jelenleg a világban zajlik „covid19-járványkezelés” címen, annak valójában nem sok köze van a valós orvostudományhoz, hanem egy kitervelt egészségügyi-diktatúra alapja. A sajtóközleményt kiadó orvosok várják, hogy orvoskollégáik országszerte csatlakozzanak hozzájuk és közösen vessenek véget ennek a covid-manipulációnak, mely az orvostársadalmat is bemocskolta s egy terror-rendszer kiszolgálóivá züllesztette.


Közleményt juttatott el az ActiveNews hírportálhoz, romániai orvosok egy csoportja, melyben rámutatnak a Romániában (is) zajló covid19-es manőverhez kapcsolódó egészségügyi diktatúrára, mely a kemény megfogalmazás szerint terrorhelyzetben tartja az ország lakosait. A közleményt megfogalmazó és aláíró orvosok, akik várják, hogy minél több orvoskollégájuk csatlakozzon hozzájuk, orvosi, egészségügyi okokra hivatkozva követelik a kötelező maszkviselés eltörlését, abbérációnak nevezik a boltokban, közhivatalokban, szolgáltató egységekben elrendelt testhőmérséklet mérést, az eszement közlekedési korlátozásokat, melyeknek semmi orvosi, járványügyi alapja nincs, de mindezek súlyosan sértik az alapvető emberi jogokat, kollektív lélektani nyomást gyakorolnak a lakosságra. ezzel manipulálva az embereket, hogy rákényszerüljenek a covid19-oltások elfogadására.

Ahogy az egyre több sajtóorgánumban már megjelent, a hazug és veszélyes oltás-propaganda tulajdonképpen egy ismeretlen mellékhatásokat okozó kísérleti szert erőltet törvénytelen módon az emberekre, a tiltakozó közleményt aláíró orvosok szerint: „Az európai és a romániai törvények szigorúan tiltják a gyógyszerek propagandisztikus reklámozását. Az oltás egy orvosi beavatkozás. Ennek függvényében semmilyen orvosi beavatkozást nem szabad erőszakos propagandákkal , társadalmi nyomást gyakorolva az emberekre ráerőltetni egyetlen polgárra sem. (…) A jelenleg Romániában is forgalmazott oltóanyagok, vagy szerek tulajdonképpen kísérleti fázisban levő géntechnológiai szerek, melyek a hivatalos orvosi szabályok szerint 2023-ig kísérleti szereknek vannak nyilvántartva. A lakosságot az oltáspropaganda során nem tájékoztatják megfelelően és korrekt módon, mindez orvosi műhibák tömegét vonhatja maga után és ez előre kitervelt bűncselekményt jelent a romániai polgárok ellen.”

A kiadott közlemény, eredeti, román nyelvű szövege teljes egészében, minden módosítás nélkül itt olvasható (...)

 

87 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page