top of page

Sátáni vigyor a „leoltottak” képébe: Oltatlan pilótákat keresnek a WEF résztvevői számára!A tömeggyilkosok nyilván tisztában vannak azzal, mi az a COVID19-„védőoltás”


Magyar feliratos videó

A fenti VIDEÓ-ból egyértelművé válik,annak is, aki eddig még nem jött volna rá, hogy mekkora aljas átverés volt az egész pandémiás, csodavakcinás sátán-show.

A WEF boszorkányszombatjára utazó gazemberek ugyanis OLTATLAN PILÓTÁKAT keresnek azokra a gépekre, melyekkel Klaus Schwabhoz repülnek.

Csak ismételni tudom azt a Shakespeare-i idézetet, mely szerint: “A pokol üres, mert minden ördög a Földön tombol”, amikor szembenézek az aktuális hírekkel. Persze a valódi hírekkel, nem azokkal a “fősodratú hazugságokkal” melyeket az elkurvult mainstream média ömleszt a megtámadott, kiirtásra szánt emberiség számára.


Egy ilyen ördögi vigyor a világ képébe az is, hogy kiderült, a Gazdasági Világfórum (WEF) Davos-i, MOST MEGRENDEZENDŐ találkozójára, az odautazó beszervezett, tömeggyilkos politikusoknak és bankároknak olyan pilótákat keresnek, természetesen busás felárat fizetve ezért, AKIK NINCSENEK BEOLTVA A COVID19-NEVŰ, VÉDŐOLTÁSNAK HAZUDOTT, VALÓJÁBAN BIOLÓGIAI FEGYVERNEK MINŐSÜLŐ MÉREGINJEKCIÓVAL.

A British Airways 4 addig egészséges pilótája halt meg pár hét leforgása alatt tavaly – mindegyikőjük be volt oltva a covid19 kísérleti szerrel


A WEF covid-fűrerei nyilván jól tudják és jól tudták mindvégig, hogy mi az a “csodaszer”, vagyis inkább sátánista csodafegyver, amit a lóvá tett tömegeknek beadtak.

És azt is tudják, hogy egy C19-el beoltott pilóta tulajdonképpen egy ketyegó bomba annak a repülőgépnek a fedélzetén, amelyet vezet.

És a videót megnézve, jusson eszünkbe a sok hazugság, hamis információ, aljas politikus és a COVID-propagandát nyomató többi degenerált agymosott, hogy miket műveltek a beléjük programozott manipuláció-hadjárat során.


Vajon milyen büntetést érdemelne ez az egész sátáni bagázs, legalulról legfelülig, akik meg merték tenni ezt a pandémiának hazudott terrortámadást az emberiség ellen?

Greg Pearson pilóta elmeséli a hirtelen fellépő pitvar-fibrillációjának történetét, miután megkapta a COVID19 elleni védőoltást

 


1 119 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page