top of page

Sütő Gábor: Tudatunk védelme (12) NEVEZZÜK NEVÉN A TUDATROMBOLÁST(2/5)

A szerző közíró, nyugalmazott nagykövetPolitikailag korrekt Nobel-díjak

Amikor a világban kis és nagy kérdések egyre inkább mindenkitől elidegenült csoport, réteg, intézmény, vállalat elvárásainak megfelelően dőlnek el, a hírközlésben is eszerint minősülnek, a félrevezetés miatt a kis kérdésekből is nagy problémák keletkeznek. Elő is fordul mostanában, hogy „politikailag korrekt” módon a kitüntetéseket is azok kapják, akik a „mintha-világ” követelményeit engedelmesen teljesítik.


Annak idején Kertész Imre „Sorstalanság” című, 13 évig írt, fakónak ítélt irományát hazai illetékeseink kiadásra alkalmatlannak találták. Ám 27 évvel a megírását követően, 2002-ben meglepetésre irodalmi Nobel-díjat kapott. Kerekedett is belőle nemzetközi vita, melynek során a Nobel-díj bizottság titkára a világ nyilvánossága előtt beismerte, hogy politikai döntés volt. Szerepet játszott benne a holokauszt témájának örökkön-örökké kikényszerített volta, valamint Kertész magyarellenes kijelentései. (tegyük hozzá: Csurka István jó regénynek tartotta, s talán nem mellékesen: én is – VDGy) 2004-ben ugyanez derült ki Elfriede Jelinek osztrák írónő hasonló tematikájú, ugyancsak Nobel-díjazott fércművéről is, ami még rajongóit is meglepte. Egyes akadémiai tagok kilépésükkel demonstráltak a szerintük helytelen döntés ellen, köztük Knut Ahnlund svéd irodalomtörténész, aki Jelinek műveit "élvezhetetlen, közönséges pornográfiának" minősítette.


Ezek ismeretében sejthető volt, hogy egyes Nobel-díjakat politikailag korrekten, éspedig a háttérhatalom ízlésének és érdekeinek megfelelően ítélnek oda. Jött is az újabb példa, amely mellett nem is mehetünk el szó nélkül. Távol áll tőlünk az ünneprontás, de a nemzeti érdeket mindennél előbbre valónak tartjuk. A Pfizer-BioNtechnek, a háttérhatalom gyógyszeripari sztahanovistájának rohamléptekkel előteremtett és felmagasztalt, védőoltásnak nevezett elegyéről van szó. Számos országban szakemberek és orvosi kollektívák, orvostudományi eredményekre támaszkodva, sorozatban mutatják ki, bizonyítják, az oltások maradandó károsodásokat, sőt halált okoznak, minek következtében perek sorozata folyik ellenük. Karikó Katalin maga is említette, hogy az elegy kidolgozása kísérleti szakaszban volt, hatását nem ismerték pontosan. Tragikusnak bizonyult mellékhatásait még kevésbé. Arra meg emlékezhet mindenki, hogy a világnak bemondásra kellett elhinnie, amit egyes politikusok, politológusok, orvosok, sajtó, tv megállás nélkül ismételtek: „Minden vakcina hatékony és biztonságos!”, illetve „Az oltás az egyetlen eszköz a vírus ellen!” Az oltásellenzők viszont már akkor tudományosan érveltek, részletesen, pontosan megnevezve a vakcinában lévő gyanút keltő anyagokat, azonnali és későbbi lehetséges hatásaikat, amelyekre a mai napig nincs nemcsak ugyanilyen szintű, hanem semmiféle cáfolat! A közvéleményre a feltételezettnél sokkal nagyobb hatással vannak az olyan esetek, hogy az amerikai FDA beismeri, a PCR-tesztet anélkül alkották meg, hogy rendelkezésre állt volna tenyésztett, izolált vírus. Más szavakkal ezt a magyarok számára szavahihetőbb Karikó Katalintól is hallhattuk: a vakcina fejlesztésekor nem állt rendelkezésre SARS-COV2 vírusanyag. Kínából digitálisan megküldött adatok alapján kezdtek hozzá védőoltás előállításához.


A közember melyiküknek higgyen? A vakcina ellen szakszerűen indokoló orvosnak, a szakembernek, vagy a mellette szóló, de csak az előbb idézett pár mondatot ismételgető orvosoknak és politikusoknak? S amikor még azt is tapasztalja, hogy az utóbbiak ingerültek, ha nem nekik hisz, bizony meginog a bizalma, pedig szeretne hinni nekik. A legsúlyosabb és hihetetlen, de máig túlélő, világméretű, szembetűnő hibájuk volt az elfeledkezés az emberi immunrendszerről. A körülmények ürügyén vezető szerephez juttatott WHO, orvosok, de politikusok is nemcsak nem igyekeztek csatasorba állítani az ember leghatékonyabb védelmi eszközét, hanem kifejezetten elterelték róla a figyelmet. A szándékosan tudatromboló lakájsajtó segítségével, ijesztgetéssel, sőt hamis hírekkel még pszichológiailag is gyengítették az emberi immunrendszert. Emiatt illetéktelenné váltak mégis változatlanul szajkózták: az oltás biztonságos és hatékony, s az egyetlen eszköz a védelemre. Mivel ez nemcsak nyilvánvaló hazugság, hanem bűn, hiszen elfeledteti, kiiktatja az első számú védelmi rendszerünket, s az egyéb védekezési lehetőséget is, jogosan vetődik fel: kinek állt az érdekében, hogy az emberiség elfeledkezzen a legfőbb, eleve a vírusok elleni harcra évezredek alatt kiépült természetes fegyveréről?


A tömegtájékoztatásnak mintha nem is az emberek egészsége, hanem a gyógyszermaffia bevételi tervének a teljesítése lenne a célja. Közvetve ezt ismerte el Karikó Katalin, a BioNTech alelnöke is, amikor arra a kérdésre, mikor lesz kapható az omikron variánsra kifejlesztett Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcina, közölte: Erre nem tudok válaszolni üzleti titok miatt, hiszen a BioNTech is egy tőzsdei vállalat, és ez a válasz jelen állapotában nem publikus.” Azaz a Pfeizer-társ BioNTech számára nem az egészség az elsőrendű szempont, hanem az üzlet, amelynek titkokban kell maradni még a szövetséges konkurensei előtt is, nem is beszélve a vírus által fenyegetettekről.


Az Európai Parlament megkérte A. Bourlát, a Pfizer Izraelből importált elnökét, nyilatkozzon, vizsgálták-e a koronavírus elleni vakcinájukat arra, véd-e a vírus ellen, megakadályozza-e elkapását és továbbadását. Bourla egyik helyettesét, Janine Small angol hölgyet küldte el, aki közölte, ezt nem vizsgálták, mert gyorsan kellett lépniük. (Karikó Katalintól is hallhattunk effélét. A Pfizer egyik igazgatója, Jordon Walker pedig titokban rögzített felvételen kifecsegte a Pfizer titkos vakcina-kísérleteiről szóló emberellenes mesterkedéseket is). Azaz elismerte, amire a világ késve ráeszmélt: vakcinájuk nem az, aminek beállíttatták az EU-val, a WHO-val és a kormányokkal, amelyek kórusban esküdöztek rá, hanem valami gyanúsan más. Újságírók Davosban sarokba szorították Bourlát kérdéseikkel, amelyekre öntelten, mindössze szép napot kívánva válaszolt.


Egyértelműbben: nem tudtak kidolgozni kifejezett védőoltást egy vírusra, amelyet a szappan is megöl. Nyílván véletlen, de nyomós bizonyíték rá, hogy Karikó Katalin tanítómestere, Duda professzor, aki szintén jelen volt a Nobel díj átadásán, az interneten bejelentette, a résztvevők közül sokan covidosok lettek, köztük Karikó Katalin férje és testvére. Homályban marad az is, miért kellett az EU-nak gyorsan lépnie? Csak nem azért a 35 milliárd dollárért, amennyiért Ursula von der Leyen, az azóta „eltűntmagán sms-eivel e „vakcinából” vásárolt tőlük az EU nevében? Fico szlovák miniszterelnök szerint ez az EB történetében a legnagyobb vásárlás volt! Másik megállapítása: Leyen „titkos szövegű üzeneteket váltott a Pfizer igazgatójával – ténylegesen –, és amikor erről olyan jelentést írtak és adtak át az Európai Parlament tagjainak – gúnyt űzve belőlük – amely tele volt eltakart szövegrészekkel. És mi egyszerűen soha nem fogjuk megtudni az igazságot arról, milyen szerepet játszottak a gyógyszergyártó cégek, és hogy valójában ki szervezte ezt az egész cirkuszt a COVID körül.


Mindezt megtetézte Robert Melonenek az interneten a szabadalma és egyéb okmányok bemutatásával alátámasztott közlése, miszerint "Karikó és Weissman nem az mRNS-oltóanyagok feltalálásáért kapták a Nobel-díjat (mivel azt én találtam fel)”. 


Szakmai kérdésekben mi nem tudunk igazságot tenni. Ám ha bárki csak egy kicsit is utánanéz, megállapíthatja, hogy a fent leírtaknál természetesen sokkal több történt, amik módosíthatnak bizonyos részleteket. Az előbbiekben azonban semmi kitaláció nincs, az érintettek szavait és tetteit soroljuk, úgy, ahogy annak idején megjelentek, s olyan kételyt keltően lettek előadva, hogy magukért beszélnek. Mindezek fényében igencsak figyelmeztető, hogy a WHO, a WEF napjainkban gőzerővel elkezdte a készülést „X-betegségre”, a világjárvánnyal járható jövőbeli vírusos fenyegetésekkel szembeni orvosi ellenintézkedések kifejlesztésére, amelyek foganatosítását azonban máris kötelezővé akarják tenni az államok számára, holott e betegség nem létezik, mégis állítják, hogy a koronavírusnál hússzor veszélyesebb. A világ azonban remélhetőleg már nem hisz egy újabb puszta bemondásra.


Összegezve, mivel mindez a szemünk előtt játszódott, félig-meddig kényszerű szereplői, sőt szenvedő alanyai voltunk, s mert kérdőjelek tömkelege merül fel, több mint jogunk, kötelességünk rákérdezni: Kiknek volt égető szükségük rá, hogy az ellenük világszerte szakszerűen megalapozott bűnvádakról, beindított perekről, számtalan emberi tragédiáról, a mindezzel összeharácsolt gigantikus profitról eltereljék a világ figyelmét, s továbbra is félrevezessék? Valami olyannal, ami az óvatlan hírfogyasztók körében még némi tekintélyt is szerezhet nekik.


Mondjuk, egy Nobel díjjal.
Következik:

3/5 Államterrorizmus   

4/5 Az antiszemitizmusnak egyetlen oka van

5/5 Házunktáji irányelvek 

Kapcsolódó cikkünk:

292 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page