top of page

Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot: „Nincs klíma-vészhelyzet”Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

Vajda Miklós cikkismertetője

Ethan Huff – Natural News, 2022. augusztus 22.

Eredeti forrás: itt és itt.


Egyre több tudós és más szakember és szakértő van azon az állásponton, hogy az úgynevezett „globális felmelegedés” és más éghajlat-változási fikciók csak ilyenek: fikció .

Közülük legalább 1200-an aláírták az éghajlati világnyilatkozatot, amely kijelenti, hogy „nincs klímavészhelyzet”, annak ellenére, hogy a korrupt kormányok és tudományos intézmények állítják.

Kiderült, hogy az éghajlat mindig változik. Az emberek pedig alig vagy egyáltalán nem játszanak szerepet a hőmérsékletben és az időjárási mintákban, amelyeket olyan tényezők határoznak meg, amelyek az emberiség irányításán kívül esnek.

A politikai berendezkedés és hivatalos „tudományos” oldalai azt állítják, hogy ez egy „rendezett” ügy, de a Klíma Világnyilatkozat mást ír elő. (Kapcsolódóan: Több száz tudós írt alá egy hasonló nyilatkozatot még 2019-ben, amelyben az állítólagos klímavészhelyzetet fikciónak nyilvánította.)

A norvég fizikai Nobel-díjas professzor, Ivar Giaever a nyilatkozat egyik aláírója. Azt mondja, hogy a klímaváltozás dogmái inkább vallások, mint tudományok – a Klíma Világnyilatkozat aláíróinak teljes listája itt érhető el.


„A modern kori „letelepedett” éghajlat-tudományokkal szembeni ellenállás mértéke figyelemre méltó, tekintve, hogy az akadémián milyen nehéz támogatást szerezni minden olyan éghajlat-kutatáshoz, amely eltér a politikai ortodoxiától” – írja a Legal Insurrection .


„A nyilatkozat másik vezető szerzője, Richard Lindzen professzor „abszurdnak” nevezte a jelenlegi éghajlati narratívát, de elismerte, hogy dollár milliárdok, valamint a támogatástól függő akadémikusok és napirend-vezérelt újságírók könyörtelen propagandája jelenleg azt mondatja velük, hogy ez nem abszurd.

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.

Az egyik gyakori „bizonyíték”, amelyet az éghajlati vészhelyzet narratívája mellett állítottak fel, az éghajlati modellek konzorciuma, amelyek azt állítják, hogy matematikát és tudományt használnak a globális felmelegedés létezésének „bizonyítására”.

Ezek az éghajlati modellek központi szerepet töltenek be az éghajlatváltozásról szóló vitában, és mégis csupán annak a termékei, amilyennek megalkotóik akarják őket – azaz bármit mutatnak meg, amit az őket létrehozó emberek akarnak.


„Meg kell szabadulnunk a kiforratlan éghajlati modellekbe vetett naiv hittől” – áll az éghajlati világnyilatkozatban. „A jövőben a klímakutatásnak lényegesen nagyobb hangsúlyt kell fektetnie az empirikus bizonyítékokra.”


A CLINTEL Csoport akciótervet készített az éghajlati menetrend elleni küzdelemre. Ez a terv a következő főbb pontokat tartalmazza, amelyeket a CLINTEL-csoport szerint megfontolásra ajánl a kormányoknak és a vállalatoknak világszerte:

  • A természetes okok hozzájárulnak az éghajlat változásaihoz

  • A felmelegedés a vártnál lassúbb volt

  • Nem megfelelő modellek alapján alakítják ki a klímapolitikát

  • A szén-dioxid nem szennyező anyag – táplálék a növények számára és a földi élet alapja

  • A globális felmelegedés, feltételezve, hogy egyáltalán valós, nem növelte a természeti katasztrófák előfordulását

  • Az éghajlat-politikának tiszteletben kell tartania a tudományos és gazdasági realitásokat – nem képzelt fikciókat.

„Nincs klíma-vészhelyzet” – mondja a CLINTEL Group. „Ezért nincs ok pánikra és riadalomra. Határozottan ellenezzük a 2050-re javasolt káros és irreális nettó nulla szén-dioxid-kibocsátási politikát. Ha jobb megközelítések születnek, és minden bizonnyal meglesznek, akkor elegendő időnk van az átgondolásra és az újbóli alkalmazkodásra.”


„A globális politika célja a „mindenki jóléte” kell legyen, megbízható és megfizethető energia mindenkori biztosításával. Egy virágzó társadalomban a férfiak és a nők jól képzettek, alacsony a születési arány, és az emberek törődnek a környezetükkel.”


Az úgynevezett „új zöld megállapodás” politikának a lehetővé tétele, hogy elfogadja a CLINTEL-csoport javaslatát, amely nem teszi lehetővé a jólét, és a jelenlegi ismert élet teljes megsemmisítését.

Az igazság az éghajlatról a ClimateScienceNews.com oldalon található.
698 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK