top of page

Twitter fájlok – Michael Shellenberger újságíró figyelmeztet a „cenzúra-ipari komplexumra”

Eredeti cikk:

by Steve Watson, March 10th 2023,

Schiller Mária küldeménye"Az amerikai adófizetők által finanszírozott, profitorientált cenzúraipar felemelkedése a valós információk cenzúrázására"


Michael Shellenberger újságíró, aki csütörtökön tanúvallomást tett a képviselőház előtt a Twitter-aktákkal kapcsolatos érintettségéről, arra figyelmeztetett, hogy a kormány "nagyon nyugtalanító" mozgalmat indít a "cenzúra-ipari komplexum" felé.


A tanúvallomásáról és a demokraták azon kísérleteiről beszélve, amelyekkel arra akarták rávenni, hogy fedje fel újságírói forrásait, valamint arról, hogy egyszerűen csak szimpla sértésekkel dobálták meg, és a demokráciára nézve fenyegetésnek nevezték, Shellenberger Tucker Carlsonnak azt mondta, hogy a meghallgatás "nagyon nyugtalanító esemény volt".


A demokraták az "úgynevezett újságírók" "fenyegetettségét" szidják, mivel Taibbi és Shellenberger leleplezi az "államilag támogatott gondolatpolitikát".


"Ezután azt követelték, hogy megtudják, kik voltak a forrásaink, amit természetesen nem voltunk hajlandóak megosztani velük" – folytatta Shellenberger, hozzátéve: "Mi itt azt mutattuk meg, hogy ez messze túlmutat a Twitteren belüli woke-cenzúrán."


Az újságíró figyelmeztetett, hogy "most felfedeztünk egy cenzúra-ipari komplexumot, amely magában foglalja a kormány által finanszírozott szervezeteket, amelyek államilag támogatott cenzúrát végeznek".


"Most a mesterséges intelligencia széles körű alkalmazására törekednek, hogy cenzúrázzák a pontos információkat" – folytatta Shellenberger, hozzátéve: "Most láttuk, hogy a Facebookot és a Twittert azon kapták, hogy cenzúrázza a koronavírus elleni védőoltásokról szóló pontos információkat, mert attól tartottak, hogy ez a vakcinákkal kapcsolatos habozáshoz vezetne".


"A történet valóban továbbfejlődött, és még sok mindent el lehet mondani róla. Még mindig elég sok információt fedezünk fel, de amit itt alapvetően látnak, az egy profitorientált cenzúraipar felemelkedése, amelyet az amerikai adófizetők finanszíroznak, hogy cenzúrázzák a valós információkat" – állította Shellenberger.


Nézze meg!


Itt vannak azok a felvételek, amelyeken a demokraták arra kérik Shellenbergert és Matt Taibbit, hogy fedjék fel forrásaikat:Mindez annak fényében történik, hogy a Biden-féle Szövetségi Kereskedelmi Bizottság közvetlenül az újságírók és Elon Musk ellen fordul, amiért fel merték fedni a mély állam cenzúrázó tevékenységét.
346 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page