top of page

Vajda Miklós: A birkalét természetrajza2022. augusztus 17-én, a Paláver második órájában Stefka István nagyon korrekt módon beolvasott egy sms üzenetet, amelyet most szó szerint idézek:


Stefka: Most egy olyan sms-t olvasok el, amellyel nem lehet egyetérteni, és jellemző – ha figyelik majd – hogyan magyarázzák félre a szavainkat, nem mondom azt, hogy jóindulatúan. Gábor ezt írja:

Nemzetiszocialista hangok a Paláverben. Az összeesküvés elméletek érdemes terjesztője, Vajda Miklós nemrégen Stefka műsorában kijelentette, hogy Putyin Ukrajnában az egész emberiségért harcol. Még egyszer: a szerencsétlen Vajda Miklós kijelentette, hogy az a Putyin, akit az EU valamennyi kormánya a nemzetközi jogot lábbal tipró háborús bűnösnek nevez, az egész emberiségért harcol. Stefka erre azt mondta, hogy így van. Vajda és Stefka szerint ezen az alapon Hitler is az egész emberiségért harcolt. Hogy Vajda mit mond, az nem nagyon lényeges, Remélem, Vajda Miklóst ismét ki fogja tiltani a Paláver szerkesztősége, bár ma megint szóhoz jutott. De hogy hogyan áll Stefka Putyinhoz, az nem mellékes, Stefka hozzáállása a náci diktatúra bűzét terjeszti. Üdv: Gábor.

Stefka: Ezt azért olvastam fel, mert ennyi hazugságot, ferdítést összehordani, jelzi azt, hogyan lehet kiforgatni egyes embereknek a szavait. Hogyan lehet megrágalmazni embereket. Ígérem, hogy többet ilyet nem nagyon olvasok fel, bármit is írnak. Mindenesetre el kell hogy határolódjak, és vissza kell utasítanom az ilyen embereket, akik ilyen sms-eket írnak, ha lehetséges, kíméljenek meg minket ettől.

Eddig az idézet.

Mindenekelőtt köszönöm Stefka István úrnak azt az elvi és morális kiállást, amelyet e mondvacsinált üggyel kapcsolatban a személyem mellett tanúsított.

A facebook oldalamon több követő azt írja, nem lehetetlen, hogy Gábor (vagy aki önmagát annak nevezi) megbízásból küldte az üzenetét, hiszen valahogy meg kell indokolni az esetleges újabb kitiltásomat a műsorból. Önök majd tapasztalni fogják, hogy ez megtörténik-e. Ha nem szólalok meg, akkor ez majd azt jelenti, hogy újra kitiltottak. Ehhez pedig manapság nem kell jobb ürügy annál, mint hogy bárkit, aki még gondolkodni mer, és a gondolatait ki is mondja, nácinak minősítsenek. Volt már ilyen Európa történelmében, csak akkor más előjellel. Továbbá annak is van jelentősége, hogy én a rádióban is és a facebook oldalon is a teljes nevemmel vállalom önmagamat, míg az sms küldője egy keresztnév mögé bújik, tehát nem vállalja fel önmagát.

Az általam elmondottakat tényekkel, hivatkozásokkal, forrásokkal szoktam alátámasztani, amely érveléssel sem az állítólagos Gábor, sem más vitatkozni eddig nem tudott, vagy nem akart, esetleg nem is mert, hiszen a tények makacs dolgok.

Mint általában, úgy most is marad a személyem – és Stefka úr személyének – a minősítése, pusztán azért, mert nem osztjuk azt a véleményt, amelyet az EU senki által meg nem választott, diktatórikus eszközökkel Európát idegen parancsra romba döntő vazallusai hangoztatnak.

Az Európai Uniónak jelenleg van nagyjából 460 millió polgára. Ezek túlnyomó része – talán féltve a korábbi jólétének a maradékait – birka módjára mindent elvisel, mert abban reménykedik, hogy ő majd kivétel lesz, ő majd megtarthatja korábbi életszínvonalát. Szervilis módon bármit elfogad, pusztán azért, mert a nyakára ültetett helytartók azt parancsolják.

Ennek a birka létnek az egyik szép példája Gábor bejegyzése.

A világ és Európa önjelölt vezetői a fehér társadalmak kipusztítására törnek. Ennek érdekében megszervezték a népek keveredését – az európai illegális bevándorlást –, amelynek már sok ezren lettek az áldozatai. Egyéb károkról nem is beszélve, mint pl. a keresztényüldözés.

A bankár-elit megbízásából kreáltak vírusokat, amelyek elterjesztése után emberek százezreit pusztították el az oltásaikkal.

A bizonyítást a világ legjobban képzett virológusai, tudósai végezték el, mint pl. Luc Montagnier, aki – micsoda véletlen – nem sokkal később meghalt, vagy Carrie Madej, akivel szemben merényletet követtek el, de túlélte.

A pénzügyi és gazdasági világ-elit parancsára szervezték már 2004 óta a most folyó ukrán-orosznak mondott háborút, amelynek a célja az egypólusú totális világdiktatúra létrehozása. Ezzel szállt szembe Oroszország és annak vezetője, Putyin elnök.

De álljon itt egy minősített népirtási szándék is, nyíltan kimondva:

Yuval Noah Harari, a Világgazdasági Fórum (WEF) vezető tanácsadója nemrégiben kijelentette, hogy a világnak nincs szüksége a jelenlegi lakosság túlnyomó többségére a technológiai fejlődés miatt. Harari ezt a merész kijelentést tette egy interjúban Chris Andersonnal, a népszerű TED médiacsoport vezetőjével, megismételve a múltbeli jóslatokat a „foglalkoztathatatlan” emberek „haszontalan osztályáról”.

A nürnbergi perekben a következő vádpontok alapján ítélték el a gyanúsítottakat:

  • Béke elleni bűncselekmények.

  • Emberiesség elleni bűncselekmények.

  • Háborús bűncselekmények.

  • Összeesküvés az előző három bűncselekmény elkövetésére.

E vádpontok alapján ma a világ leggazdagabb pszichopatáit és az ő vazallusaikat a vádlottak padjára lehetne ültetni. Köztük az Európai Unió soha, senki által meg nem választott vezetőit, valamint azokat az európai kormányokat, amelyeknek egy szavuk sincs a fentebb említett népirtásokkal szemben, sőt, indirekt módon támogatják azt.

De ott lenne a helye a főáramlatú nemzetközi sajtó vezetőinek is, akiknek a feladata a tematizálás, majd az értelmezés. Tehát megadni a népnek a gondolkodni való gumicsontot, majd elmagyarázni, hogyan kell azt érteni. Ezt röviden tömegmanipulációnak nevezik.

Ennek az áldozata Gábor is, aki készen kapja a politikai lózungokat, és maradéktalanul el is hiszi azokat.
Ugyanis Putyin mondanivalója tökéletesen alátámasztja Stefka István és az én igazamat is.

A nyugati politikai és sajtódiktatúra szerint, akinek van önálló gondolata, vagy más forrásokból is tájékozódik, ráadásul a véleményét ki is meri mondani, az kilóg a sorból, az náci! Egyszerű, nem?

Ennek a birkalétnek az egyik szép példája az önmagát Gábornak megnevező üzenet írója is.


712 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page