top of page

Vajda Miklós: A WHO szerint nincs bizonyíték, hogy egészséges gyerekeknek szükségük van az oltásra

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünkJelenleg nincs bizonyíték arra, hogy egészséges gyermekeknek és serdülőknek szükségük lenne a COVID-19 elleni emlékeztető oltásra – mondta Soumya Swaminathan, az Egészségügyi Világszervezet vezető tudósa. Egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy bár úgy tűnik, hogy idővel némileg gyengül a vakcina immunitása a koronavírus gyorsan terjedő omikron-változata ellen, további kutatásokat kell végezni annak megállapítására, hogy kinek van szüksége emlékeztető oltásra.


"Jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy az egészséges gyerekeknek vagy az egészséges serdülőknek szükségük van emlékeztetőre. Egyáltalán nincs bizonyíték" – mondta.Izrael megkezdte az emlékeztető oltások felajánlását 12 éves korú gyermekek számára, és az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hivatala a hónap elején engedélyezte a Pfizer (PFEN) és a BioNTech COVID-19 vakcina harmadik adagjának alkalmazását 12 és 15 év közötti gyermekek számára. .

A múlt héten Németország lett a legutóbbi ország, amely azt javasolja, hogy minden 12 és 17 év közötti gyermek kapjon COVID-19 emlékeztető oltást. Magyarország is ezt tette.

Swaminathan elmondta, hogy a WHO szakértőinek legfelsőbb csoportja még ezen a héten találkozik, hogy megvitassák azt a konkrét kérdést, hogy az országok hogyan fontolják meg népességnövelő intézkedések biztosítását.


"A cél a legsebezhetőbbek védelme, azok védelme, akiknél a legmagasabb a súlyos betegségek és a halálozás kockázata. Ők az idős populációink, az alapbetegségekkel küzdő immunhiányos emberek, de az egészségügyi dolgozók is" mondta.
Mindezek ismeretében az ember már csak kapkodja a fejét. Azon már régen túl vagyok, hogy bármit is elhiggyek abból, amit a WHO mond. Ugyanis a WHO-nak nincs egyértelmű állásfoglalása az ember alkotta vírus szabadon engedése következtében előidézett egészségügyi vészhelyzetről.

Nem is lehet, hiszen egy korábbi cikkben ismertettem a WHO főtitkárának „szakmai” pályafutását. Ebből teljesen egyértelmű, hogy a WHO csak a nevében egészségügyi szervezet, mert a valóságban politikai, amely a COVID világ-diktatúra egyik fő eszköze.

Innentől kezdve felmerül a kérdés, hogy a világ népeinek kormányai vajon mivel vannak megzsarolva annak érdekében, hogy vakon kövessék a WHO éppen aktuális állásfoglalásait. Korábban azt mondták, hogy be kell oltani a gyerekeket is, most pedig azt állítják, hogy ennek szükségességére nincs bizonyíték.

Arról már nem is beszélve, hogy még mindig nem tudjuk, hogy a vakcináknak milyen összetevői vannak. Hiszen a vakcina-gyártó cégek – a szerződések értelmében – nem kötelesek közölni az oltások összetételét a megrendelővel, és még felelősséggel sem tartoznak a következményekért. Ezt az államok kormányaira hárították, azok pedig a beoltott emberekre. Vajon miért fogadták el ezt a kormányok?

De ugyanakkor van ebben egy óriási beismerés is a kormány részéről. Ugyanis a kártyára az van írva, hogy: "Védettségi igazolvány" Ezt most átminősítik oltási igazolvánnyá. Tehát már – hallgatólagosan – elismerik, hogy a kis plasztik kártya csak azt bizonyítja, hogy az igazolvány tulajdonosa be van oltva. Hogy mivel, azt senki sem tudja, Védettségről már szó sincs. Hát akkor miről van szó? Arról, hogy a kis plasztik kártyán lévő QR kód tartalmazza az összes személyi adatunkat, az egészségügyi állapotunkkal és a bankszámlánk adataival együtt.

Valószínűleg ez volt az elérendő cél.

Szóval a világméretű emberkísérlet tovább folytatódik.383 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page