top of page

Vajda Miklós: Az ottawai demonstráció tétje


Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


A kommunizmus megérkezett Kanadába –

és terjeszkedni akar!


Mint ismert, a kamionosok a kényszeroltás azonnali eltörlését és a járványügyi intézkedések feloldását szeretnék elérni. A tiltakozások hatására már több tartományban megszüntették a korlátozásokat és az oltatlanok megkülönböztetését. Trudeau viszont továbbra is ragaszkodik a kényszeroltások folytatásához és a korlátozásokhoz.

A Rumble egy rendkívüli adásában Dr. David Martin csatlakozott a Stew Peters Show-hoz pénteken, hogy felfedje a valódi okát,

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök miért nem hajlandó tárgyalni választóival a kanadai biofegyver felhatalmazásról.

Stew Peters kijelentette, hogy 2020 áprilisában Martin kiemelte Justin Trudeau kanadai miniszterelnök idézetét, amelyben kijelentette: „A korábbi közállapotok nem térnek vissza teljesen mindaddig, amíg mindenki nem kap oltást”.

Mivel a Pfizer 1990-ben szabadalmaztatott első koronavírus-tüskésfehérje vakcinája óta nincs bizonyíték arra, hogy egy vakcina valaha is sikeres volt, ezért Trudeau állítása megalapozatlan volt.

Amit Trudeau nem árult el kanadai választóinak és a világnak, hogy Kanada felügyeli az mRNS-oltóplatformot, és a Moderna, a Pfizer és a BioNTech együttműködése révén gazdagodott.

Trudeau tudta, hogy a "vakcinaként" népszerűsített génterápia Kanadának gazdaságilag előnyére válik, mivel Trudeau Kanadája monopóliummal rendelkezik az mRNS génterápiás injekciók világszerte történő elfogadásában. Nem a tudományt népszerűsítette, hanem a kanadai gazdasági érdekeket az illegálisan vakcinaként ajánlott génterápiát.

"Kanadára ez rossz fényt vet" – mondta Dr. David Martin Stew Petersnek. "Voltak olyan helyzetek, amikor a polgárok elleni jogi, majd katonai akciók nagyon rosszul végződtek."

"Az emberek tudták, hogy egyszer itt lesznek a zsarnokok, és nézd, itt vannak" – mondta Stew Peters Dr. Martinnak az Egyesült Államok alkotmánya által adott egyértelmű utasítással kapcsolatban, hogy az amerikaiaknak hogyan kell kezelniük egy elszabadult zsarnok kormányt.

Nem Trudeau döntése, hogy visszalép, vagy megpróbál maradni. Ez a Világgazdasági Fórum (WEF) döntése, amely az egész világot érinti. A kamionosok nem csak Kanadáért, hanem az egész világért állnak ki. Ez a korrupció első dominója, és ha ez bedől, a WEF egész terve megbukik, mert az összes korrupt dominó eldől, ha kiszorulnak a hatalomból.A WEF nem engedheti meg magának, hogy Trudeau lemondjon. Ha elesik, Biden is elesik, Ausztrália, Új-Zéland és egész Európa elesik. Aztán a világ többi része is.
Ez egy váratlan lehetőség. Valószínűleg egy olyan lehetőség, ami soha többé nem tér vissza.

A kamionosok valóban a nép hadserege, amelyhez mindenki más csatlakozhat, és mögé állhat. Amely szembeszáll a globalista zsarnok hadsereggel. A kamionosok megnyerhetik ezt a harcot, de ehhez mindenki támogatására lesz szükség. Ez talán egy soha vissza nem térő lehetőség. A WEF nem adja fel harc nélkül, és nagyon félne attól, hogy ez a mozgalom, – ha világméretűvé válik – összetörheti őket.

Nem hinném, hogy a WEF meghátrál néhány ezer kamionos hosszas, erőszakmentes tiltakozása miatt. 100 éve dolgoznak ezen a zsarnokság-terven. Akár erőszakmentes, akár erőszakos konfrontációról van szó, a sikerhez vezető út nagy erőt kíván. Ez azt jelenti, hogy a WEF-nek most kell cselekednie, mielőtt a nép hadserege túlságosan nagyra nőne erős tartalékokkal. Azt várom, hogy a WEF fellépése hamarosan leverje ezt a felkelést.

Ez nem Trudeau-ról szól, ez a WEF világra erőszakolt terve. Mindenkinek készen kell állnia arra, hogy erősen támogassa a kamionosokat.

OTTAWA, Ontario (LifeSiteNews) Kanada közlekedési minisztere arra kéri a tartományokat, hogy vonják vissza a Freedom Convoy kamionosainak jogosítványát és biztosítását, hogy a tiltakozó kamionosok ne dolgozhassanak a szakmájukban.


Omar Alghabra kanadai közlekedési miniszter.


Alghabra azt állította, hogy meghallgatta a Kanadai Teherfuvarozási Szövetségnek a „valódi” iparági problémákkal kapcsolatos aggodalmait, mielőtt titkos ajánlásait megfogalmazta a tartományoknak. A miniszter azt állította, hogy mindazok, akikkel beszélt, azt mondták, hogy a tiltakozások egyrészt nem demokratikusak, másrészt nem a kanadai kamionosok valódi érzelmeit fejezték ki.

Annak ellenére, hogy Alghabra meg akarta ijeszteni a szabadságkonvojokat, a kanadai kamionosok semmi jelét nem mutatják, hogy meghátrálnának követeléseiktől.

Noha a hivatalos nyilatkozatok cáfolják, hogy a kormányokat megingatták volna a kamionosok tiltakozásai, egyértelműek arra nézve, hogy a Freedom Convoynak sikerül felszámolnia a nemzet uralkodó osztálya által kiadott kötelező oltási megbízásokat.

Ezen túlmenően Alghabra azon kijelentései, miszerint a kamionos konvojok népszerűtlenek, és nem mutatják az igazi kanadai szellemet, nem felel meg a valóságnak. A közvélemény nagy része támogatja a mozgalmat, ezt bizonyítja, hogy, az utak fölötti hidakról, felüljárókról a dermesztő hidegben, országszerte emberek ezrei vidáman integetnek kanadai zászlókkal a kamionosoknak.


	Agmand Apafarkas tudósítása: 
	Az ottawai rendőrök lóháton tapossák a szabadság ellen tüntetőket.
	Jelentés az Egyesült Államokból 2022 02 19: Kanadában megkezdődött a támadás a Freedom Convoy ellen. A felnőtteket harci fegyverzetet viselő rendőrök letartóztatják és viszik, a gyermekeket félrelökdösik, a teherkocsikat elvontatják, mesterlövészek a háztetőkön. A vontatók oldalán lefestették a vállalatok nevét, hogy ne ismerjenek rájuk. Az egyik első, aki felszólalt mindez ellen Jordan Peterson volt. 
https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1494740170989527046 
https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1494463022697431040 
https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1494466728423833600
	Amikor egy kocsit elvontatnak a rendőrségi autóparkba, azért napi fekbért kell fizetni.
Itt, az Egyesült Államokban, az napi $200.00.  Nem tudom, a letartóztatottak mikor fognak szabadulni, jogosítvány és biztosítás nélkül hogyan fogják kiváltani a kocsikat, s zárolt bankszámlával hogyan fognak fizetni?
	Egy biztos a kanadai üzletek és vásárlók még várhatnak egy darabig az árura. 
	Tej, vaj, kenyér, zöldség nem fog elsétálni az üzletbe.
	Figyeljünk, és tanuljunk.
	MA TÖRTÉNT A VILÁGBAN VALAMI, AMINEK KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK!

David Icke: Ami a kanadai szabadságkonvojjal történik, az felfedi a növekvő világméretű fasiszta zsarnokságot!

Az embereket börtönbe zárják, mert a jogaikat követelik! Ez már az egypólusú világrend diktatórikus bevezetésének a közvetlen előzménye.

David Icke csatlakozott az Alex Jones show-hoz, hogy megtörje az emberiség fasiszta zsarnokság elleni harcának jelenlegi állását.


	Újabb hírek 2022 02 20: 
	A kanadai tüntetésnek TÁVOLRÓL SINCS VÉGE, A NÉP TARTJA MAGÁT!!!
	Az ottawai rendőrségnek nincs elég cellája, és nincs akkora autóparkja, hogy minden kamiont be tudjon vontatni! Az emberek, férfiak és nők, egymás karába kapaszkodva állnak az utcán, a hóban, és sehova nem mennek! A rendőrség időről-időre rájuk támad, bottal verik, csizmával rugdossák őket és paprika sprayyel igyekeznek oszlatni őket – és SEHOVA nem mennek, csak kiabálják, hogy "FREEDOM!" – SZABADSÁG, és éneklik a kanadai himnuszt.
	Ez egyenes aktivista közvetítés volt 3 órával ezelőtt.  Az egészet felvettem, mert félek, eltüntetik! Mindenki nézze meg, hogy valós információt kapjon a történésekről. 
	Egy idő után oda jutottak, hogy akit letartóztattak nem volt hova tenni, s kivitték és szabadon engedték őket a városhatáron kívül, a havas erdő szélén, ahogy egy kanadai aktivista írja üzenetében, "in the middle of nowhere" – a semmi a  közepén!  Ennek szerintem köze nincs a letartóztatáshoz, ez egyszerű emberrablás!

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy Kanadában a szólásszabadság és a gyülekezés NEM ALKOTMÁNYOS SZABADSÁGJOGOK. S ha rendőrségi brutalitásról van szó, szeretném tudni, ezek mit tettek, hogy ezt a bánásmódot megérdemeljék? (Agmand Apafarkas)

A tüntetők sorfalát lovas rendőrökkel bontják meg, majd többeket eltaposnak a lovakkal.

Hozzászólások:

"Az igazi demokrácia már csak ilyen...tüntetni csak akkor lehet, ha a kormány is egyetért vele..."

"Szokásos kettős mérce. A BLM tüntetők közé kiment Trudeau és letérdelt nekik. Az ottawai tüntetőkkel nem volt hajlandó tárgyalni."

"Az, hogy szétverik a tüntetőket és letartóztatják, még csak-csak belefér nagy nehezen a democsokráciába. De az, hogy terroristának nyilvánítják őket, úgy, hogy ott semmilyen erőszakos akció nem volt, befagyasztják a bankok a pénzüket, hogy ne tudjanak óvadékot fizetni, sokéves börtönt kaphatnak és elvehetik a gyerekeiket, na, ez nem fér bele semmilyen demokráciába. Ez sötét diktatúra, a rosszabbik fajtából!"

"Jut eszembe, Kanadában öt év börtönt kaphat a legújabb törvény alapján az a szülő, aki a gyerekét megpróbálja lebeszélni a nemváltásról. Ez is a mintademokrácia része. Jó tudni."816 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page