VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: Egy „betegség” tünetei (1)
A több ezer éve létező morális alapokat és hatalmi struktúrákat a szemünk előtt rombolják le.

A főleg gyerekeknek készített Walt Disney által forgalmazott gyermekrajzfilmek nem is annyira rejtett szex és erőszak üzeneteket tartalmaznak.

A háttérhatalom a fehér, keresztény népességgel szemben megindított háborújában új frontot nyitott. A migráció, a klímavédelem, a járvány és a sokféle aberráció mellé, most bevetette a pedofíliát is.

Ez azért veszélyes, mert azok a gyermekek, akik ennek áldozatául esnek, soha többé nem lesznek ép erkölcsű, ép lelkű felnőttek, akik alkalmasak lennének szülőnek. Sok esetben a velük szemben elkövetett életellenes bűncselekmények miatt meg sem élik a felnőttkort. Ez pedig a fehér társadalom lassú, de biztos kihalásához vezethet, és ez a háború fő célja. Jobb időkben ezt a tevékenységet genocidiumnak, azaz népirtásnak nevezték.

Nagy vihart kavart az elmúlt napokban egy belga rendezőnő HBO GO-n debütáló filmje, amely egészen megdöbbentő módon egy pedofil fiatalember küzdelmét mutatja be. Mindezt úgy, hogy a rendező és az operatőrök a forgatás során óriási hangsúlyt fektettek abba, hogy a nézők beleérezhessék magukat a főhős Jonathan szemszögébe, amint éppen egy 9 éves kislány combjait és egyéb testrészeit lesi.

Mindamellett, hogy a belga-holland filmdráma egy egészen felháborító és döbbenetes mérföldkő még a szexuális perverziókkal előszeretettel kacérkodó streaming szolgáltatók tekintetében is, a film visszhangja még Magyarországon is komoly hullámokat vert.

Legutóbb például Pulai András, a Publicus intézet ügyvezető igazgatója vitatkozott a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában a film kapcsán. Az elemző azt találta mondani, hogy a pedofília betegség, és mint ilyet, szerinte be lehet mutatni a szenvedésüket akár ilyen művészi filmben is. Ez azt jelenti, hogy megindították az un. érzékenyítést annak érdekében, hogy a társadalom legyen toleráns, fogadja el a gyermekeinkkel szemben a legaljasabb bűnöket elkövetők tetteit betegségnek feltüntető véleményeket. Mondván, hogy a pedofil is ember.

Az alábbiakban egy összeállítást közlök arról, hogy a világon milyen erős nemzetközi pedofil hálózat működik, amellyel szemben felvette a harcot a magyar kormány. A tények azt is megmagyarázzák, hogy miért van akkora nemzetközi felháborodás a magyar országgyűlés legitim törvényével szemben.

A sorozat, amelyet Janet Oss