VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: Egy „betegség” tünetei (4)


Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk
…2018 júniusában, a Cambridge-i egyetemen egy előadáson azt állították, hogy a férfiak többsége nagy valószínűséggel pedofil. A pedofil érdeklődés pedig normális és egészséges dolog. A New York Times kijelentette, hogy a pedofília nem bűntett, hanem rendellenesség.

A Würzburg-i egyetemen 2018-ban két Tedx előadásban úgy mutatták be a pedofíliát, hogy még csak nem is rendellenesség, hanem szimplán szexuális orientáció.

Posztereket tettek fel mindenfelé, és a Cosmopolitan egy fiatal nő tollából származó cikket tett közzé, aki az apja szeretőjévé vált. Ahhoz, hogy mindezt legálissá tegyék, a beleegyezés életkorát lejjebb kellett vinni. hogy ami történik, ne számítson bűncselekménynek.

Ruth Bader Ginsberg, az USA legfelsőbb Bíróságának társbírája akadályozta a gyermekeket szexuálisan molesztálók elleni bűnvádi eljárásokat. A beleegyezés életkora 12 év.

Patricia Hewitt – Egyesült Királyság, Munkáspárt, a beleegyezés életkora 14 év, de néhány esetben 10 év. Szerinte nem bizonyítható, hogy a gyermekekkel történő szexuális aktus bennük kárt okoz. Patricia Hewitt az NCCL (Polgári Szabadságjogok Nemzeti Tanácsának) főtitkára volt, ez a későbbi Liberty szervezet, amely kapcsolatba hozható a PIE (Pedofil Információcsere) szervezettel.

Theresa May, a brit konzervatív párt korábbi miniszterelnöke szerint a pedofiloknak meg kellene engedni az örökbefogadást. A rendőrség megerősítette, hogy felfedeztek egy az elit pedofil hálózat által használt gyermek szupermarketet.

Ha górcső alá vesszük ezt a folyamatot, úgy tűnik, hogy valamilyen nagyobb terv állhat a háttérben. Miért olyan fontos legalizálni a pedofíliát?

Nincs olyan pszichológus, aki ne mondaná el, hogy mennyire ártalmas a nemi élet fiatal korban való elkezdése. A beleegyezés nagyon veszélyes koncepció, mert a pedofilok gyakran mondják azt a gyerekeknek, hogy csupán a szeretetüket fejezik ki ilyen módon. Ezért a szex összekeveredik a szeretettel. A gyermek nem képes feldolgozni a folyamatos fájdalom, szégyen, düh és félelem érzését. A rájuk erőltetett titokkal nehezen küzdenek meg, és ez hatalmas traumát okoz nekik. Akkor miért akarná a politika lenyomni a torkunkon a pedofíliát? Apránként, lépésről lépésre normalizálva azt, hogy megszokjuk a gondolatot, és ne utasítsuk vissza.

Miért kell traumatizált emberekkel teli társadalmat létrehozni?

Sheila Jackson Lee, a képviselőház tagja büszkén viseli a „kisfiúkat szeretek" gyűrűjét.

A Comet Ping Pong Washington DC-beli étterme híres a pizzáiról, magas rangú vendégeiről, mint pl. Hillary Clinton és Obamáék, valamint arról az összeesküvés elméletről, amely Pizzagate néven híresült el. A tulajdonos James Achilles Alefantis, aki 2006-ban nyitotta meg az éttermét, és akkor szinte semmije sem volt. 2012-ben az 50 legbefolyásosabb ember között emlegették Washington DC-ben. De valaki nem lesz befolyásos attól, hogy pizzázót üzemeltet. Úgy mutatja be a Comet Ping Pongot, mint családbarát éttermet.