VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: Egy „betegség” tünetei (5.)

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


…Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és ügyvezetője, posztjában a Little St. James szigeten való tartózkodásáról ír, amely Jeffrey Epstein szigete, és Orgia szigetnek is nevezik…

…Királyi személyek, sejkek, vezető politikusok, bankárok, bírók, egyházi vezetők világszerte. A legtöbb túlélő sátánkultusz hívő családba született. A megmenekültek elbeszélései között nagyon sok hasonlóság van. De a legtöbb ember nem hisz a túlélőknek. Egyszerűbb azt feltételezniük, hogy őrültek, vagy figyelemhajhászok, minthogy szembenézzenek a borzalmas igazsággal. Továbbá nem sok túlélő mert a nyilvánosság elé lépni, mert túlságosan traumatizáltak. De ezek az emberek nem őrültek, a történeteik túlságosan összhangban vannak egymással.

A holland Anne Marie Blijenburgh, Toos Nijenhuis, Anneke Lukas, Ronald Bernard, az ír Richard Kerr, Gabriel és Alisa Dearman testvérek, Nagy-Britanniából. Az amerikai Sarah Ruth Aschroft és az ausztrál Fiona Barnett.

Bármikor, amikor letartóztattak egy gyermekek ellen szexuális bűncselekményt elkövető személyt Hollandiában, vagy Belgiumban, Pl. Mark Dutroux, vagy Robert Miklesons, mindannyian megesküdtek arra, hogy egy nagy kiterjedésű hálózatot láttak el gyermekekkel.

Nem hittek nekik! Magányos farkasnak állították be őket a közvélemény előtt, akik egyedül dolgoztak…

…Fiona Barnett, bántalmazást túlélő, megnevezi pedofil zaklatóit. Ezért előbb-utóbb képesek lehetünk fellépni velük szemben, és megmenteni a gyermekeket. Az áldozatok csak úgy nem tűnnek el, nincsenek megrémült szüleik, akik jelentenék az eltűnésüket? Többnyire árvaházakból, gyermekotthonokból, javító-nevelő intézetekből kerülnek ki, vagy hajléktalanok, sokan háborús menekültek. Ezeket a gyermekeket elrabolják és eladják. Ez a leggyorsabban fejlődő iparág.

A megmenekültek szerint nem csak a holland, hanem a brit királyi család is erősen érintett az ügyben. Az 1980-as években jelentős botrány keletkezett, amikor kiderült, hogy Károly herceg közeli barátságban van Jimmy Savile-el, egy hírhedt pedofillal. De az egész királyi család imádta Savile-t, csakúgy, mint Margaret Thatcher miniszterelnök. Savile-t sok áldozata megnevezte, és azt is állították róla, hogy rendkívül erőszakos és kegyetlen volt. Sohasem emeltek vádat ellene, é