top of page

Vajon a Konzervatív Párt jelöltjei közül bárki más politikát fog folytatni Ukrajnával kapcsolatban?
Anthony Webber írásaA brit Konzervatívok vezetői tisztségének megszerzésénél létfontosságú, hogy a jelölteket megkérdezzék arról, változtatnának-e a miniszterelnök Ukrajna-politikáján.

Miközben a Konzervatív Párt vezetéséért folyó versenyben nevek jönnek-mennek, létfontosságú, hogy a katasztrofális Ukrajna-politika kérdését ne hagyják figyelmen kívül az aspiránsok.

Nem jó, ha néhányan közülük azt mondják, hogy folytatni fogják ezt a politikát. Ha igen, akkor meg kell kérdezni tőlük, hogy miért, és hogy az Egyesült Királyság és a brit nép érdekeit milyen szempontból szolgálja a részvétel ebben a külföldi proxy-háborúban. Itt az ideje, hogy mindannyian szembesítsük a Konzervatív Pártot és képviselőit azzal, hogy az Ukrajnával és Oroszországgal kapcsolatos politikájuk egyetlen aspektusára sem kaptak választási felhatalmazást a brit közvéleménytől.

A mainstream média nem akarja, hogy Ukrajna választási kérdés legyen.

Ők akarják eldönteni, hogy mely kérdésekről lehet vitázni, és melyekről nem.

Az Ukrajnával kapcsolatos politika nagymértékben befolyásolta az élelmiszer- és üzemanyagárak kialakulását.

A kormány már 4,3 milliárd fontot költött az adófizetőink pénzéből fegyverekre és Ukrajnára. Eközben a brit lakosság várhatóan inflációt és a megélhetési költségek hatalmas emelkedését fogja elszenvedni, hogy megfizesse ezt a politikát, amely nyilvánvalóan nem a mi érdekünk.

Az Egyesült Királyság kormányának részvétele súlyosbította a konfliktust, mindezt feleslegesen, mivel a Zelenszkij-kormány veszít ebben a konfliktusban.

Újabb menekültválság alakult ki, és már több mint 40 000 menekültet fogadtunk be az Egyesült Királyságba, az Egyesült Királyság által befogadott több ezer más menekült mellett.

A menekültügyi helyzetek megoldásának legjobb módja az, ha nem teremtünk káoszt az ilyen országokban. Azok számára, akiket a hamis narratíva helyett a valódi zöld menetrend érdekel: az Egyesült Királyság Ukrajna-politikája széles körben visszavetette ezt, és az Egyesült Királyságot még inkább függővé tette a költséges, veszélyes és főként külföldi tulajdonban lévő atomerőművektől.

Most a kormány azt akarja, hogy az Egyesült Királyság segítsen Ukrajna újjáépítésében, és a Zelenszkij-kormány milliárdokat kér, ezzel foglalkoznak, holott az ilyen segítségre szoruló területek (az ország mintegy 25%-a) orosz kézben van.

Az Egyesült Királyság és a brit nép szükségleteit kell előtérbe helyeznünk, mivel ha ezt megtesszük és erősek vagyunk, akkor jobb helyzetben leszünk, hogy segítsünk más országoknak, amelyeknek esetleg nagyobb szükségük van.

Ami különösen felháborító, hogy ezek a vezetésre pályázók egy szót sem szóltak az afgán nép szörnyű árulásáról, amelyet az általunk és a NATO (az USA által irányított globalisták) által a tálibokkal kötött "alku" okozott. Afganisztán alelnöke a tálibok elleni ellenállás fő vezetője, és a segélyért és katonai segítségért való könyörgését figyelmen kívül hagyják.

Az emberi és női jogok és a valódi szabadság nem érdekli a globalistákat, akik inkább az ukrajnai háborújuk megvívására költenék a pénzünket. Ez egy olyan konfliktus, amelyet meg lehetett volna előzni, és amely most véget érhetne, ha az Egyesült Királyság megváltoztatná a politikáját.

Kérek mindenkit, ragaszkodjon ahhoz, hogy ez a kérdés kulcsfontosságú legyen a konzervatív vezetőválasztáson.

Írjatok a parlamenti képviselőknek, lépjetek fel az összes közösségi médián.

A brit közvélemény felhatalmazása nélkül csinálták a szörnyű covid-19 politikájukat. Harcolnunk kell azért, hogy ne ússzák meg újra ezt a diktatórikus arroganciát.

Kérjük, hogy eközben folyamatosan népszerűsítsék a petíció linkjét, amelyről nem akarják, hogy a nyilvánosság tudjon:


(...)


Anthony Webber

Független politikai kommentátor


 

(Fordítás a Translated with www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


227 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page