top of page

Valaki megmagyarázná az ausztráliai többlethalálozási adatokat? Valami öli a fiatalokat...
Eredeti cikk:

A korcsoportonkénti elemzésnél azt láthatjuk, hogy a 0-44 éves korosztályban rendkívül magas a túlhalálozás a többi, idősebb korcsoporthoz képest is. Persze azokban is jelentős és tartós megugrás látható.


A COVID okozta halálozásokat az elmúlt évek statisztikai adataiból már jól ismerhetjük, hozzátéve, hogy tudjuk erősen manipuláltak voltak, de azt láthattuk, hogy hirtelen felfutó, majd csökkenő hullámokban volt tapasztalható. Végképp nem úgy, mint, amit most Ausztráliában láthatunk. Egyrészt a korcsoport szerinti halálozási arányoknak teljes mértékben fordítva kellenének lenniük, másrészt nem szabadna hónapokon keresztül magasan stagnálniuk.

Amit láthatunk, hogy valami jelentős mértékben öli a fiatalokat! Ez a valami időben pedig korrelál a géntechnológiás oltások alkalmazásával.

“A 2022. januári többlethalálozás gyors emelkedése, amely egybeesett az első emlékeztető kampánnyal, korrelált a COVID-19 injekció beadásának csúcsértékével, amely 2021 szeptemberében következett be. Az első emlékeztető kampányból származó másodlagos injekciós csúcsot további öt hónappal később a 2022. júliusi többlethalálozás másodlagos csúcsával korrelálták.


A COVID-19 injekciók és a többlethalálozás közötti maximális, +74%-os korreláció öt hónapos késéssel következik be. Az elemzés szerint a négy hónapos késleltetés esetén a korreláció 61%, míg hat hónapos késleltetés esetén 64%. A bizonyítékok tehát arra utalnak, hogy az öt hónapos késleltetésű hatás a többlethalálozásra erősebb, mint az egyidejű hatás vagy a COVID-injekciók okozta egyéb késleltetett hatások.

Az öt hónapos késleltetést már megfigyelték rövid ideig az amerikai és az egyesült királyságbeli adatállományokban, de részletesebb vizsgálatokkal nem támasztották alá, mint ahogyan azt itt is teszik.”


Forrás: itt.


Ha mindez nem így lenne, akkor vajon miért nem áll az Ausztrál egészségügyi hatóság elő, valami érthető magyarázattal? Hisz, ilyen magas túlhalálozási adatokat, főként a fiatalok körében, valamivel csak meg kéne magyarázni, nem?

Ausztráliától függetlenül, sajnos itthon is egyre több esetben látom és mindannyian láthatjuk az egyre fiatalabb, és korábban egészséges emberek körében, az értelmetlen, magyarázat nélküli, hirtelen és váratlan halálozásokat, vagy jobb esetben még utolsó pillanatban, de megmentett, sztrókos, embóliás, infarktusos eseteket. A turbó gyorsasággal fejlődő és fellángoló rákos eseteket ne is említsük.

A dolog diszkrét bája, hogy míg józan paraszti ésszel is a legkézenfekvőbb magyarázat minderre a kísérleti, géntechnológiás oltások lennének, addig ezt még megkérdezni sem illendő egy-egy haláleset, vagy sérülés kapcsán, nemhogy elvárni, hogy a hatóságok ezt vizsgálják ki alaposan…

Pedig, ha elvárták a társadalmi felelősségvállalás jegyében, hogy mindenki, aki nem akarta, hogy vegzálják, kirekesszék, esetleg kirúgják a munkahelyéről, vagy hogy ne zárják ki bizonyos orvosi ellátásokból, adassa be magának a kísérleti oltások valamelyikét (többször is), akkor teljes mértékben elvárható lenne, hogy a kísérlet eme fázisánál, amikor tömegesen és mintázatot mutatóan jelentkezik, esetleg a kísérlettel összefüggésbe hozható mellékhatás, hogy ezen esetek ALAPOS, MINDENRE KITERJEDŐ ÉS TRANSZPARENS VIZSGÁLATON ESSENEK ÁT!

Ez lenne a minimálisan elvárható a hatóságok részéről! Szerintem.


876 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page