top of page

Varga Domokos György: Keresetlen levél oltáshitű barátomnakKedves Barátom!


Tiszteletre méltó a kitartó harcod az önigazolásodért: kik és hányan nem betegedtek vagy haltak bele a pfizer-oltásba, s hogy természettudós családtagod szerint Amerikában a pfizert javallják leginkább... és így tovább.

Sajnos oly mennyiségű tény halmozódott már fel a kovidos oltatások és önkényeskedések álságos, hazug, kártékony valóságával szemben, hogy az égvilágon semmit nem nyom a latban, ha esetleg százból egyszer tévedünk. Még mindig századannyit tévedünk, mint azok a szócsövek, akik akár Magyarországon, akár Amerikában, vagy bárhol a világon tolják a kovidos önkényt.

Ha nem lenne ezernyi bizonyíték a kezemben, csupán ez a kedvedért most hamarjában ideválogatott három, már akkor is szentül meg lennék győződve, hogy az egész oltatás egy aljas, alantas hadművelet. Ugyanis ha nem ez volna, akkor nem kéne a végrehajtóiknak ilyen töményen hazudozniuk és ilyen oktalanul és aljasul önkényeskedniük, amiként most számodra is bizonyítani remélem.


1. Van-e okod és jogod kétségbe vonni pl. a budaörsi háziorvos nyilatkozatát, kedves Barátom?Újságíró: „Visszatérve a 42 [koronavírusos] páciensre: a többségük oltatlan volt...”

Dr. Ritter: „Nem. Nem! A 42-ből talán 3-4 volt oltatlan. A többi 2-3 oltással.”


Ha egyszer ő azt állítja, hogy 42 kovidos betegének elsöprő többsége oltott volt, akkor egy kicsit is okos embernek azonnal észre kellene vennie és alázattal el kellene fogadnia, hogy minden ezerrel szajkózott ígéret ellenére, az ún. oltások nem oltanak, nem védenek az égvilágon semmit a koronavírusok ellenében. Aki tehát ennek tudatában mégis kötelezne a „vakcinák” felvételére, az vagy eleve nem egyenes ember, vagy egyenes lenne, ha megtehetné, de nem teheti. Akár ez, akár az, nekem s minden becsületes embernek kutya kötelességünk figyelmeztetni embertársainkat arra, hogy vigyázat, megvezetik őket, felelőtlenül és álnokul kísérleteznek velük és rajtuk, ki nem mondott, elhallgatott szándékból.

Amúgy a boncmester is megerősíti a háziorvos igazát:


2. Mivel magyarázod, kedves Barátom, az alábbi elképesztő cenzúrát, hazudozást?


Nézd meg a Hegyvidék c. újság kinyomtatott és online-os változatát! Lehet mással magyarázni, mint azzal, hogy súlyos tényeket és sötét szándékokat akarnak leplezni? Nekem hozakodhatsz elő akármilyen tudós rokonság „szakértő” véleményével, mert én alapjában véve együgyű ember vagyok, és akik nekem le akarják hazudni a csillagot az égről, azoknak a meghallgatására én bizony már nem pazarlom fogyó időmet és energiámat.

3. Ennél a kis filmnél pedig, kedves Barátom, különösen a szkafanderes alakok „nagylelkűségére” figyelj – vagyis arra, hogy az önkényeskedésre milyen könnyűszerrel rá lehet kapatni az emberiséget.Akár tetszik Neked, kedves Barátom, akár nem, ha nincsenek lényeglátásra, igazszólásra elkötelezett, szabadságharcra elszánt földi halandók, akkor az efféle kovidos önkényeskedésekből nagyon hamar át lehet csúszni egy echte náci, fasiszta, kommunista vagy hasonló önkényuralmi rendszerbe.

Gúnyolódtál múltkor a „lényeglátó” szavamon; nem reagáltam rá, hiszen minden ember szereti azt gondolni, hogy ő a lényeglátó, nem a másik. S való igaz, verseid tele vannak szép, igaz lényeglátásokkal. De sajnos úgy lettünk megalkotva, hogy attól még, mert sok mindent képesek vagyunk helyesen látni, sarkalatos dolgokban akár hatalmasat tévedhetünk is, ha valami okból éppen cserben hagy a tisztánlátásunk. A történelem tele van Szabó Istvánokkal: kétségbevonhatatlanul nagy rendező, másfelől azonban szorgalmasan jelentgetett. Őróla például – a magam értékrendje alapján – bátran kijelentem, hogy nem volt lényeglátó. A lényeglátónak képes kell lennie arra, hogy akár a maga kárára is sutba vágja helyi értékű hasznát és igazságát a teljesebb, istenesebb igazság kedvéért. Ő nem volt képes erre.

Mondottam már, hogy a Te helyzetértékelésedet szerintem nagyban meghatározza, hogy egészségi állapotod folytán orvosok jóindulatára vagy szorulva – s bőven szereztél is idevágólag jó tapasztalatokat. Nem vagy abban a helyzetben, hogy hagyjad kétségek által gyötörni magad az orvostársadalom és a gyógyszeripar kiválóságát illetően. Holott ma már inkább ez a valóságos helyzet:


Ilyen árulkodó jelekből látni, hogy az oltató hatalom mire készül:

„javaslat a kötelező védőoltások körének bővítésére, illetve a kötelező védőoltás visszautasítása esetén fizetendő térítési díjakra” címmel benyújtott határozati javaslat (H/17701. szám). Székely Sándor (független) képviselő önálló indítványa


Lehet, kedves Barátom, hogy Neked jó egy ilyen oltásközpontú, álnok, sunyi világban élni, nekem azonban annál riasztóbb és taszítóbb. Erőmhöz mérten minden lehetségest el is követek ellene.

Jó egészséget, egészségesebb világot kívánva, szeretettel –

D.
 

Kapcsolódó írásaink:


793 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page