top of page

AfD: a Koránt be kell tiltani a kiskorúak számára

A vallás hozhat békét, de radikalizálhat is. Bizonyos kijelentések, melyeknek – például a Koránban – közvetlen isteni felhatalmazást tulajdonítanak, és a pontos megfogalmazásuk megváltoztathatatlan, jogilag ütköznek a szabadság-orientált, demokratikus alkotmányunkkal, büntető törvénykönyvünkkel és oktatási törvényünkkel. Kiskorú diákjainkat meg kell védenünk ettől a konfliktustól. Ezért az AfD kérvényezi a képviselő-testülettől, hogy biztosítsa, hogy minden felekezet esetében zárja ki az alkotmányellenes instrukciókat a vallási oktatásból.

Lényegében miről is van szó?

Először is a világ felosztásáról hitetlenekre és hívőkre, amely mélyen gyökerezik a Koránban. Ez az úgynevezett „hitetlenek” kifejezés nem való olyan vallási oktatásba, amely az integrációt szolgálja, hiszen ez azzal jár, hogy az iszlámot a fennálló „iszlám házából” áthelyezi a „háború házába” – ami a hitetlenek területén áll fenn –, akár erőszak használatával is. Példa erre: „Öljétek meg őket, ahol csak rájuk leltek (Korán 2:191); a harc kötelesség; Allah azért küldte le a prófétáját az egyetlen igaz vallással, hogy legyőzzön minden más vallást; támadd meg és öld meg őket, ahol csak rájuk találsz. Ne légy puhány a hitetlenek üldözésében; harcolj addig, amíg mindenki kizárólag Allahot nem imádja; öld meg a pogányokat, ahol csak rájuk találsz; vágd le a nyakát és minden ujjuk hegyét azoknak, akik hitetlenek; le velük!”

Akarjuk mi azt, hogy mindezt – isteni felhatalmazással – egy tiszteletet parancsoló személy, egy tanító kiskorú gyermekeknek átadja?! 12-15 éves elkövetőink vannak!

Illetve itt van az intoleráns, integráció-ellenes vallási diszkriminációra is egy példa: „Ne köss barátságokat senkivel, csakis a sajátjaiddal; azok nem fognak habozni, hogy megrontsanak és vesztedet kívánják; ne köss barátságot hitetlenekkel, keresztényekkel és zsidókkal; ne barátkozz azokkal, akik az én és a te ellenségeid. Allah megátkozta a hitetleneket és előkészítette számukra a tüzet!” Ez rendszerellenes lázítás! „Azok, akik hitetlenek, Allah szemében rosszabbak, mint a marhák. A zsidók Uzairról (Ezra) úgy beszélnek, mint Allah fiáról; a nazarénusok úgy beszélnek a Messiásról, mint Allah fiáról. Allah gyilkolja le őket!”

Akarjuk mi azt, hogy mindezt átadhassák a kiskorú gyermekeknek?!

(...)

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page