Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Aláírásgyűjtés a Liget-projekt megmentéséért

2019/11/02

„Ez a terv óriási lehetőség, talán száz évben egyszer van ilyen, hogy a kultúra, a művészetek területén ilyen maradandót hozzon létre.

 

Budapesten? Igen, de Budapest nem csak a budapestieké, Budapest az egész országé, így ez mindenki javára és hasznára válik, mert Budapest a Nemzet Fővárosa” – folytatódik a petíció szövege, amelyet már a Liget Budapest hivatalos Facebook-oldalán is megosztottak.

 

Mint ismert, Karácsony Gergely a főpolgármester-választási kampányban megígérte a Liget Projekt leállítását, ezt az Indexnek adott interjújában is megerősítette. Noha a Városliget Zrt. világossá tette, hogy az új főpolgármester szavaival ellentétben már minden épület megkapta az építési engedélyt, utóbb kiderült, hogy Karácsony keresztbe tehet például az Állatkert fejlesztésének.

 

Így a Városliget fejlesztése továbbra is veszélyben van.

 

„Kérjük a kormányt, tegyen meg mindent, használjon fel minden törvényes lehetőséget a Liget Budapest Projektet megmentésére és vigye végbe következetesen eredeti elhatározását. Legyen a Városliget még inkább a kultúra a művészetek, a pihenés gyönyörű központja. Ezt hivatott támogatni ez a felhívás. Legyen a Liget Projekt büszkesége a Nemzet fővárosának!”

 

Ide kattintva lehet aláírni a petíciót.


Fontos, hogy működő email-címet adjunk meg, mert csak az arra érkező levélben található megerősítő linkre kattintva érvényes az aláírásunk!

 

E cikk közzétételekor nyolcezernél jár az aláírások száma.
 

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu