top of page

Hálózattal a hálózat ellen! Az internet befolyásolási technikája és ereje csapásmérő politikai fegyv


(...)

Egyértelmű tanulság azonban, hogy figyelemmel kell kísérni fiataljaink életmódját akkor is, ha nem értünk velük egyet. És miközben ezt tesszük, egyúttal vissza kell térnünk a hagyományokhoz, az emberek ősi együttélési formáihoz, a közösségszervezéshez, amit be kell mutatnunk a felnövekvő generációknak akár kuriózumként is. Egyszerűen azért, mert együtt létezve és kibeszélve a dolgokat a megértés is mindenkinek könnyebb.

Rá kell ébrednünk és rá kell ébresztenünk mindenkit, amennyiben politikai értelemben keressük a közösségi háló világának üzenetét, hogy még eklatánsabban bukkanhatunk rá a tudatos irányítottság állapotára. A jelenlegi világháló olyanok kezében van, akik egyértelmű üzenetet küldenek, és elzárják a megszólalás lehetőségét a másként gondolkodóktól.

Ha 2022-ben a jobboldali politikai érdekkör nyerni akar a magyarországi parlamenti választáson, számolnia kell azzal, hogy ellenfelei éppen az internet adta előnyöket tudhatják magukénak. Szinte mindegyik portál őket támogatja.

Az internetről szervezett globális világot irányítók és csatlósaik győzelemre állnak ezzel a befolyásolási technikával, amely főpróbáján, az októberi önkormányzati választáson egyértelműen kiderült. Ez egy csapásmérő politikai fegyver. Az utóbbi években megmutatták magukat az internetfegyvert birtoklók nemcsak azzal, hogy ők hozták létre az NGO-kat, hanem mára az is világos, hogy az internethez láncolt virtuális rabszolgákat saját gyalogságukként küldik harcba ott, ahol a hatalmat birtokolni akarják. A célország pedig az egész földgolyó.

(...)

 

23 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page