top of page

Segítség! Rendőrök raboltak el egy anyakönyvezetlen kisbabát! – Tisztelt Olvasó!

Megrázó levél érkezett postaládánkba. Az általunk is igen tisztelt Géczy Gábor adta fel, nemcsak nekünk, hanem sokaknak, küldeménye továbbítására szólítva fel.

Eleget teszünk kérésének, s alább szó szerint, változtatás nélkül közöljük a teljes szöveget. Már csak azért is, mert a hangvétele is illik szilajcsikós-kuruckodós beütésünkhöz, hajlamunkhoz.

Engedtessék meg azonban, hogy előtte még saját főszerkesztői véleményemnek is hangot adhassak. Valóban elborzasztó, hogy egy kisbabát leszakítanak szoptatós édesanyja testéről. Nincs az a jogszabályi vétség, amely egy ilyen kegyetlen, embertelen cselekedetet elfogadhatóvá, meg- vagy kimagyarázhatóvá tesz. Az ilyen gyámügyes, rendőrségi eljárások, esztelen kegyetlenkedések ellen tehát most mi is hangosan tiltakozunk!

Azonban a végül ostoba erőszakig elfajult hivatalos eljárás előzményéről is őszintén, keresetlen szavakkal ki kell mondanunk a magunk álláspontját: a szülők részéről az anyakönyvezési eljárást megtagadni az erre hivatott szervektől, ugyancsak merő ostobaság, rövidlátó korlátoltság. A bürokrácia nem egy vagy néhány ember, akinek lehet a személyes jóindulatára számítani, hanem különböző szintű főnökök által irányított végrehajtó szervezet, amelynek létjogosultságát – s így a főnökök és a munkatársak létjogosultságát is – a rá vonatkozó törvények betartása és betartatása teremti meg. Ilyen szervezetekkel olyan kérdésben, történetesen az anyakönyvezés dolgában kekeckedni, amely gyakorlatilag az egész magyar népesség számára a lehető legtermészetesebb dolog, egyenesen provokációként hat, tehát az lenne a csoda, ha az érintett hivatalokban és szervezetekben, munkatársaiban és főnökeiben nem ébrednének vad indulatok a nyomában. Márpedig egy elszánt édesanyának, amikor ellenállásra adja a fejét, bizony, erre is számítania kell. S nem baj, ha az anyai ösztönök ilyenkor inkább olyan irányokba, olyan harcmezőkre terelik, ahol az esetleges győzelem a kisded jövője szempontjából is vitathatatlan előnyökkel jár.

***

Mégis, kinek az élete? Keressük Bolvári Bátor Nyilast!

A 4 hónapos gyermeket a BAJAI GYÁMÜGYI HIVATAL rabolta el szüleitől ma reggel, kb. 30 KALOCSAI KAPITÁNYSÁG kötelékébe tartozó RENDŐR segítségével. Azóta ismeretlen helyen tartják fogva.

A rendőrök semmilyen papírral nem igazolták magukat, az anyukát lefogták, és letépték róla a gyereket babahordozó kendőstől. Az anyukát előállították Kalocsán "ellenállásért", a gyermeket ismeretlen helyre szállították.

A szülők jól szituált, felelős, értelmes emberek, akiket régóta ismerek. Az eset előzménye az volt, hogy nem voltak hajlandóak ANYAKÖNYVEZTETNI (azaz az állam tulajdonába adni) gyermeküket.

Arra kérem a MAGosokat, de minden tisztességes, a jogairól még nem teljesen lemondott embert, hogy SEGÍTSETEK a fiataloknak:

– keressétek meg (írásban, szóban és tettben) a Bajai Gyámügyet, és kérjétek számon őket

– keressétek meg (írásban, szóban és tettben) a Kalocsai Rendőrfőkapitányságot és kérjétek számon őket

kérjétek számon országgyűlési képviselőiteken a magyarországi hivatalok működését

– javasoljátok a Terror Háza kibővítését egy Gyámügyi Szárnnyal(erőszakos oltatás, erőszakos orvosi beavatkozások stb.)

Tájékoztassatok mindenkit erről az esetről, mert a faltól már nemlehet hátrálni! Ne tunyulj, ne lálkolj, CSELEKEDJ, mert a következő lehet, hogy TE LESZEL!

Isten Áldjon!

Géczy Gábor

MAG mozgalom

Ui: Küldöm az édesanya öccsének levelét, tanulságos:

"Tegnapi napon anyukám és apukám kapott egy ajánlott levelet, hogy ma reggel kihallgatásra kell menniük a kalocsai rendőrkapitányságra. Persze nem kaptak se 8 se 3 napot, azonnali megjelenésre kötelezték őket. A levélen nem szerepelt hivatkozási szám és pecsét sem. Eleget tettek a kérésnek, hát bementek.

Gyorsan ki is derült, hogy csak az elterelési művelet volt. A cél az volt, hogy ne tartózkodjanak otthon, Dusnokon.

Ez idő alatt Ágika, István és a 4 és fél hónapos gyermek autóba ült, és elindultak otthonról. Már az utcában körülbelül 30-40 rendőr és további 15 gyámügyes várta őket teljesen bekerítve. Ágikáról letépték a gyermekét. és egy fehér ISUZU PNS-205 vagy 206 rendszámú autóval elrabolták!!! Baja irányába távoztak. Egy, csak anyatejjel táplált csecsemőt elszakítani saját édesanyától,pusztán mert nem anyakönyvezi egy "jogilag" nemlétező országba több mint veszélyeztetés a gyámügyesek és a rendőrök részéről. Látja valaki, hogy mi történik itt?

Ágikát Kalocsára szállították a rendőrök kihallgatásra, több órán át tartott, majd a kórházba vitték kivizsgálásra csak, hogy teljen az idő. A gyermekről nem árultak el információt. Annyit tudnak, hogy személyazonosságot kaphatott a Baba, és talán Kecskemétre szállították (titkos örökbe adás is lehet a háttérbe).

Kérnék mindenkit aki tud holnap csatlakozzon hozzánk és segítsünk a fiatal Magyar párnak, hogy visszakapják gyermeküket.

Az időpontról és a helyszínről később tudok tájékoztatást adni.

Megkérem Gábort is tegye ki ide facebookra. Néhány órán belül meglesz az időpont.

Köszönöm mindenkinek!

A Jó Isten Áldásával."

(név és telefonszám a szerkesztőségben).

***

A "hallgattassék meg legalább az egyik fél" jegyében érdemes megnézni ezt a videót:

 

125 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page