VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Frissítve: COVID-19, 5G  és globális cenzúra. Tisztelt Olvasó!

Alábbi, korábbi írásomban egyebek között a koronavírus terjedése és a 5G mobilhálózat közötti összefüggés lehetőségét boncolgattam. Sajnos nem rendelkezem elég ismerettel ahhoz, hogy akár mellette, akár ellene megdönthetetlen tényeket, érveket soroljak. Annyit tehetek csak, tisztelt Olvasó, hogy e kétségkívül súlyos kérdésben ráirányítsam becses figyelmét néhány különös, kapásból – számomra legalábbis – teljesen megmagyarázhatatlan jelenségre. Például arra, amelyet az alábbi grafikon tartalmaz Zala megyére vonatkozólag.

Miért pont Zala megye? Hogyan haladhatja meg ily tetemesen a fertőzöttek száma még a Pest megyeit is?

Lentebb talál egy térképet, tisztelt Olvasó: A Telekom 5G tornyai Magyarországon... Nem tudom, meg kell-e ijednünk, de résen lennünk mindenképp érdemes...

***

Vezér-Szörényi László felelős gondolkodású, komoly ember. Személyesen is van szerencsém ismerni: egyik szerzője a 2008-ban megjelent, általam szerkesztett Magyar Nemzetsratégiának. Érdemes tehát figyelemmel követni, mit gondol a minket is foglalkoztató jelenségekről, összefüggésekről. A napokban jutott el hozzánk alább olvasható álláspontja:

Összefüggés az ötödik generációs mobilhálózatok (5G) és a koronavírus között

Annyi információ kering a neten, hogy eljött az ideje a dolgok tisztázásának. Olyan őrültséget is hallottam, hogy az 5G terjeszti a koronavírust.

Nyilvánvalóan egy adóantenna nem tud vírusfertőzést generálni, mégis létezik összefüggés a két dolog között.

Az 5G frekvencia spektruma durván 3 részre osztható: alsó, közép és felső sáv. A felső sáv azért érdekes, mert a hozzá tartozó vevőkészülék képes mindössze 0,15 - 0,2 mm hosszúságú antennával működni.

Amely lazán belefér egy bőr alá ültetett mikrochipbe (kutyákat, macskákat már most kötelező ilyennel ellátni).

Nos, a terv szerint a chipet (implantot) a leendő koronavírus elleni oltással tervezik beültetni az emberi szervezetbe.

Az 5G hullámok képesek a chipből bármit kiolvasni, sőt, akár át is programozni. Még mobiltelefon sem kell hozzá, elég, ha az illető elsétál egy 5G adóállomás mellett, a chip alapján minden adat azonnal látható a központban.

A chip tartalmazhat akár idegmérget is, melynek segítségével távirányítással bárkit bármikor eltehetnek láb alól.

A kérdés most már csak annyi, hogy hogyan lehet védekezni mindez ellen.

Az angolok pl. felgyújtják az antennákat (lásd a képet).

Egy bizonyos: a világhálót böngészve, csak úgy hemzsegnek az 5G elleni és melletti állásfoglalások. Mivel azonban létkérdéseket érint a téma, törekednünk illik arra, hogy magunk is megpróbálkozzunk a véleményalkotással, segítendő tisztelt olvasóinkat a tisztánlátásban.

Mérnöki végzettségű, chipgyártás-technológiai ismeretekben és G4 tornyok telepítésében jártas munkatársunk a következőket gondolja Vezér-Szörényi László rövid írásáról:

Ezzel a cikkel nagyjából egyetértek. Amit kifogásolok benne, hogy az itt említett 0,15 - 0,2 mm hullámhosszú antenna (fél hullámhosszú antennával számolva) kb. 700 GHz, amit ma – tudtommal – sorozatgyártott eszközökkel nem tudunk még elérni. Én a 60 GHz-es tervekről hallottam egyáltalán, s ennél (félhullámú antennával számolva) 2,5 mm körüli antennára van szükség, ez pedig a chipbeültetéshez szerintem elég nagy, vagy legalábbis határeset. De valóságos terveket – az USA-ban – a 28-39 GHz tartományra találtam, s ennél az antenna inkább 4 mm körül van (félhullámú antennával). Bármilyen tartályt (pláne idegmérget) tartalmazó chipről nem hallottam, az idáig megismert chiptechnológia ilyesmire nem volt alkalmas (chipgyártástechnológiai mérnökként végeztem '84-ben), de célzott fejlesztéssel nagyon sok minden elérhető. Szóval: még nem tartunk ott, hogy félnünk kéne, de jó, ha nyitva tartjuk a szemünket, mert nincsen már messze.

Tisztelt Olvasó!

Ha esélyt akarunk még magunknak, azt hiszem, ez a legfontosabb, hogy minél többen tartsuk nyitva a szemünket. Vegyük észre például az afféle összefüggéseket, amelyeket az alábbi két kép rejteget számunkra:

A Telekom 5G tornyai Magyarországon

A Telekom térképe a már telepített 5G tornyaik magyarországi elhelyezkedését mutatja. Egyelőre Budapest és Zala megye a két fő helyszín (mondhatnánk: a kísérleti nyúl). A másik térképen pedig az új koronavírussal igazoltan fertőzöttek országos megoszlása látható. Felül a tegnapi, alul a mai adatok. Előre kérem, tisztelt Olvasó, hogy ne vonjon le messzemenő következtetéseket. Egyelőre elég, ha észreveszi – s emiatt innentől fogva jobban résen lesz –, hogy különösen a környező megyékhez képest Zalában feltűnően magas a fertőzöttek száma (3-14-szeres); s hogy egy nap alatt itt 10 fővel nőtt a fertőzöttek száma, a környező megyékben pedig egyetlen eggyel sem.

Nem látunk – mert nem láthatunk – tisztán. Sem az 5G, sem az új koronavírus dolgában. Hiszen emennél is két nézet feszül egymásnak a nagyvilágban. Szavahihetőnek tűnő tudósok állítják, hogy a COVID-19 mesterséges, ember alkotta készítmény; mások meg, hasonlóan szavahihetőek, az ellenkezőjét. Egy biztos: már nemcsak Orbán Viktor hinti el itt-ott, hogy hosszú távra kell berendezkednünk, hanem Szijjártó Péter is leszögezte ugyanezt a szinte már számolatlanul érkező kínai szállítógépek és lélegeztetőgép-szállítmányok egyikénél.

Miniszterelnökünk ismeretében nem alaptalan arra gyanakodnunk, hogy tud valamit; ezt azonban nem szívesen osztaná meg nemzetével – de másokkal sem. Például nem zárja – mert nem zárhatja – ki, hogy valóban egyfajta biológiai háború vette kezdetét széles e világban, olyan kellékekkel, mint például a mesterséges vírusgyártás és a nanotechnikás vakcinagyártás. Nem tud nyíltan szembeszegülni sem a hagyományos, sem a technológiai nagyhatalmakkal, de igaza tudatában és hite birtokában megpróbálhat előrelátóan erős védelmet kiépíteni Magyarországon; s innen, egy biztonságban őrzött helyről (országból) szövetségeseket keresni, szövetségeket kötni. Habár az Európai Unió és bírósága – nyilván e bábok mozgatóinak nyomására – mindent elkövetnek, hogy térdre kényszerítsenek bennünket, de a kellő agyafúrtság eddig mindig elegendőnek bizonyult a nyílt erőszakkal szemben. Például épp a mai napon a tranzitzónák felszámolása. Káprázatos megoldás az uniós hatáskör alaptalan és elfogadhatatlan túlterjeszkedésének kivédésére!

Tisztelt Olvasó!

Nem lehet kétséges: egészséges önvédelmünk feltétlenül megkívánja, hogy ne csak a hagyományos, hanem a technológiai nagyhatalmak se gyakorolhassak nyomást és cenzúrát felettünk és ellenünk. Ha például én és a hozzám hasonlók nem mondhatjuk el Önnek és másoknak, hogy miket látunk és miket gondolunk, akkor nem tudjuk egymást sem okosítani, sem erősíteni és bátorítani; s akkor semmi sem állhat útjába a közveszedelmeknek. Simán elsöpörnek bennünket. Ezért úgy vélem, hogy hamar ki kellene sütnünk, hogyan lehetne okosan – a tranzitzóna felszámolásához hasonló agyafúrt ötlettel – fellépni a fészbuk és tsai önkénye ellen. A világtörténelem számtalan példája igazolja, hogy aki nagyon elszántan küzd az igazáért, annak sikerülhet. Nekünk is sikerülhet.

Nincs valami jó ötlete, tisztelt Olvasó?

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok