top of page

Frissítve: COVID-19, 5G  és globális cenzúra. Tisztelt Olvasó!

Alábbi, korábbi írásomban egyebek között a koronavírus terjedése és a 5G mobilhálózat közötti összefüggés lehetőségét boncolgattam. Sajnos nem rendelkezem elég ismerettel ahhoz, hogy akár mellette, akár ellene megdönthetetlen tényeket, érveket soroljak. Annyit tehetek csak, tisztelt Olvasó, hogy e kétségkívül súlyos kérdésben ráirányítsam becses figyelmét néhány különös, kapásból – számomra legalábbis – teljesen megmagyarázhatatlan jelenségre. Például arra, amelyet az alábbi grafikon tartalmaz Zala megyére vonatkozólag.

Miért pont Zala megye? Hogyan haladhatja meg ily tetemesen a fertőzöttek száma még a Pest megyeit is?

Lentebb talál egy térképet, tisztelt Olvasó: A Telekom 5G tornyai Magyarországon... Nem tudom, meg kell-e ijednünk, de résen lennünk mindenképp érdemes...

***

Vezér-Szörényi László felelős gondolkodású, komoly ember. Személyesen is van szerencsém ismerni: egyik szerzője a 2008-ban megjelent, általam szerkesztett Magyar Nemzetsratégiának. Érdemes tehát figyelemmel követni, mit gondol a minket is foglalkoztató jelenségekről, összefüggésekről. A napokban jutott el hozzánk alább olvasható álláspontja:

Összefüggés az ötödik generációs mobilhálózatok (5G) és a koronavírus között

Annyi információ kering a neten, hogy eljött az ideje a dolgok tisztázásának. Olyan őrültséget is hallottam, hogy az 5G terjeszti a koronavírust.

Nyilvánvalóan egy adóantenna nem tud vírusfertőzést generálni, mégis létezik összefüggés a két dolog között.

Az 5G frekvencia spektruma durván 3 részre osztható: alsó, közép és felső sáv. A felső sáv azért érdekes, mert a hozzá tartozó vevőkészülék képes mindössze 0,15 - 0,2 mm hosszúságú antennával működni.

Amely lazán belefér egy bőr alá ültetett mikrochipbe (kutyákat, macskákat már most kötelező ilyennel ellátni).

Nos, a terv szerint a chipet (implantot) a leendő koronavírus elleni oltással tervezik beültetni az emberi szervezetbe.

Az 5G hullámok képesek a chipből bármit kiolvasni, sőt, akár át is programozni. Még mobiltelefon sem kell hozzá, elég, ha az illető elsétál egy 5G adóállomás mellett, a chip alapján minden adat azonnal látható a központban.

A chip tartalmazhat akár idegmérget is, melynek segítségével távirányítással bárkit bármikor eltehetnek láb alól.

A kérdés most már csak annyi, hogy hogyan lehet védekezni mindez ellen.

Az angolok pl. felgyújtják az antennákat (lásd a képet).

Egy bizonyos: a világhálót böngészve, csak úgy hemzsegnek az 5G elleni és melletti állásfoglalások. Mivel azonban létkérdéseket érint a téma, törekednünk illik arra, hogy magunk is megpróbálkozzunk a véleményalkotással, segítendő tisztelt olvasóinkat a tisztánlátásban.

Mérnöki végzettségű, chipgyártás-technológiai ismeretekben és G4 tornyok telepítésében jártas munkatársunk a következőket gondolja Vezér-Szörényi László rövid írásáról:

Ezzel a cikkel nagyjából egyetértek. Amit kifogásolok benne, hogy az itt említett 0,15 - 0,2 mm hullámhosszú antenna (fél hullámhosszú antennával számolva) kb. 700 GHz, amit ma – tudtommal – sorozatgyártott eszközökkel nem tudunk még elérni. Én a 60 GHz-es tervekről hallottam egyáltalán, s ennél (félhullámú antennával számolva) 2,5 mm körüli antennára van szükség, ez pedig a chipbeültetéshez szerintem elég nagy, vagy legalábbis határeset. De valóságos terveket – az USA-ban – a 28-39 GHz tartományra találtam, s ennél az antenna inkább 4 mm körül van (félhullámú antennával). Bármilyen tartályt (pláne idegmérget) tartalmazó chipről nem hallottam, az idáig megismert chiptechnológia ilyesmire nem volt alkalmas (chipgyártástechnológiai mérnökként végeztem '84-ben), de célzott fejlesztéssel nagyon sok minden elérhető. Szóval: még nem tartunk ott, hogy félnünk kéne, de jó, ha nyitva tartjuk a szemünket, mert nincsen már messze.

Tisztelt Olvasó!

Ha esélyt akarunk még magunknak, azt hiszem, ez a legfontosabb, hogy minél többen tartsuk nyitva a szemünket. Vegyük észre például az afféle összefüggéseket, amelyeket az alábbi két kép rejteget számunkra:

A Telekom 5G tornyai Magyarországon

A Telekom térképe a már telepített 5G tornyaik magyarországi elhelyezkedését mutatja. Egyelőre Budapest és Zala megye a két fő helyszín (mondhatnánk: a kísérleti nyúl). A másik térképen pedig az új koronavírussal igazoltan fertőzöttek országos megoszlása látható. Felül a tegnapi, alul a mai adatok. Előre kérem, tisztelt Olvasó, hogy ne vonjon le messzemenő következtetéseket. Egyelőre elég, ha észreveszi – s emiatt innentől fogva jobban résen lesz –, hogy különösen a környező megyékhez képest Zalában feltűnően magas a fertőzöttek száma (3-14-szeres); s hogy egy nap alatt itt 10 fővel nőtt a fertőzöttek száma, a környező megyékben pedig egyetlen eggyel sem.

Nem látunk – mert nem láthatunk – tisztán. Sem az 5G, sem az új koronavírus dolgában. Hiszen emennél is két nézet feszül egymásnak a nagyvilágban. Szavahihetőnek tűnő tudósok állítják, hogy a COVID-19 mesterséges, ember alkotta készítmény; mások meg, hasonlóan szavahihetőek, az ellenkezőjét. Egy biztos: már nemcsak Orbán Viktor hinti el itt-ott, hogy hosszú távra kell berendezkednünk, hanem Szijjártó Péter is leszögezte ugyanezt a szinte már számolatlanul érkező kínai szállítógépek és lélegeztetőgép-szállítmányok egyikénél.

Miniszterelnökünk ismeretében nem alaptalan arra gyanakodnunk, hogy tud valamit; ezt azonban nem szívesen osztaná meg nemzetével – de másokkal sem. Például nem zárja – mert nem zárhatja – ki, hogy valóban egyfajta biológiai háború vette kezdetét széles e világban, olyan kellékekkel, mint például a mesterséges vírusgyártás és a nanotechnikás vakcinagyártás. Nem tud nyíltan szembeszegülni sem a hagyományos, sem a technológiai nagyhatalmakkal, de igaza tudatában és hite birtokában megpróbálhat előrelátóan erős védelmet kiépíteni Magyarországon; s innen, egy biztonságban őrzött helyről (országból) szövetségeseket keresni, szövetségeket kötni. Habár az Európai Unió és bírósága – nyilván e bábok mozgatóinak nyomására – mindent elkövetnek, hogy térdre kényszerítsenek bennünket, de a kellő agyafúrtság eddig mindig elegendőnek bizonyult a nyílt erőszakkal szemben. Például épp a mai napon a tranzitzónák felszámolása. Káprázatos megoldás az uniós hatáskör alaptalan és elfogadhatatlan túlterjeszkedésének kivédésére!

Tisztelt Olvasó!

Nem lehet kétséges: egészséges önvédelmünk feltétlenül megkívánja, hogy ne csak a hagyományos, hanem a technológiai nagyhatalmak se gyakorolhassak nyomást és cenzúrát felettünk és ellenünk. Ha például én és a hozzám hasonlók nem mondhatjuk el Önnek és másoknak, hogy miket látunk és miket gondolunk, akkor nem tudjuk egymást sem okosítani, sem erősíteni és bátorítani; s akkor semmi sem állhat útjába a közveszedelmeknek. Simán elsöpörnek bennünket. Ezért úgy vélem, hogy hamar ki kellene sütnünk, hogyan lehetne okosan – a tranzitzóna felszámolásához hasonló agyafúrt ötlettel – fellépni a fészbuk és tsai önkénye ellen. A világtörténelem számtalan példája igazolja, hogy aki nagyon elszántan küzd az igazáért, annak sikerülhet. Nekünk is sikerülhet.

Nincs valami jó ötlete, tisztelt Olvasó?

317 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page