top of page

Van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni...


ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK A KOSSUTH RÁDIÓ VASÁRNAPI ÚJSÁG MŰSORÁBAN (28:11-TŐL) A GYEREKEKET CÉLZÓ LMBTQ-ÉRZÉKENYÍTÉSRŐL BESZÉLT::

Van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni, és én ebben összegzem a véleményemet: hagyják békén a gyerekeinket!

Orbán Viktor miniszterelnök

„Nagy Katalin: Végül a közelmúltban bemutattak, megjelent egy új mesekönyv, „Mesevilág mindenkinek” címmel, amiben a királyfi a királyfit veszi el feleségül, a királylány meg feminista, meg egy kicsit leszbikus. Az egyik parlamenti párt, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője, egyik vezetője, Dúró Dóra ledarált egy ilyen mesekönyvet nyilvánosan, ami óriási felháborodást keltett. Önnek mi a véleménye erről?

Orbán Viktor: Az európai uniós ügyek is szövevényesek, na de ezek a viták, amelyek a homoszexualitás megítéléséhez kapcsolódnak, azok még szövevényesebbek. Egy egész műsor sem lenne erre elegendő, nemhogy egy-két perc. Úgyhogy a lényeget illetően azt szeretném rögzíteni, hogy Magyarországon vannak jogszabályok, amelyek a homoszexualitásra vonatkoznak. Ennek az alapját egy rendkívül toleráns és türelmes megközelítés adja, tehát a magyarok türelmesek ezzel a jelenséggel szemben. Sőt, a magyarok olyan türelmesek, hogy az ilyen típusú provokatív demonstrációkat is, nem mondom, hogy szó nélkül, de jól viseljük. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy Magyarország a homoszexualitás tekintetében egy toleráns, türelmes ország, de van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni, és én ebben összegzem a véleményemet: hagyják békén a gyerekeinket!”

Ebben a kérdésben milliók értünk egyet a miniszterelnökkel: Hagyják békén a gyerekeinket!

A CitizenGO csapata igyekszik minél nagyobb körben felhívni a nyilvánosság és a döntéshozók figyelmét a helyzet komolyságára, és azokra a szükséges és elengedhetetlen lépésekre, amiket a gyermekek védelme megkövetel.

Örömmel üdvözöljük, és kezdeti sikerként könyveljük el ezért a fenti miniszterelnöki állásfoglalást, és bízunk benne, hogy konkrét kormányzati lépések fognak történni gyermekeink felnőtt-LMBTQ tartalmaktól való védelmében.

Mivel az LMBT-lobbi célja vállaltan az, hogy az óvodákban és az iskolákban, akár a szülőket is megkerülve érje el felnőtt tartalmaival a gyermekeinket, nincs vesztegetni való időnk.

A döntéshozóktól elvárjuk, hogy konkrét lépéseket tegyenek a gyermekek zavartalan gyermekkorának megóvása érdekében korunk új kihívásai közepette. Ennek érdekében a napokban új kampánnyal jelentkezünk.

Üdvözlettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

17 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page