top of page

Egyre emelkedik a Bagdy Emőkét támogató aláírások száma

Folyamatosan emelkedik a Bagdy Emőke pszichológusprofesszort támogató kezdeményezés aláíróinak a száma.

A hétfőn indított petícióhoz rövid időn belül már több mint tizenegyezer ember csatlakozott, ráadásul nemcsak az ország számos településéről, hanem a határon túli városokból is érkeztek aláírások.

(...)

A petíció elindítója, Pocsai Tamás azért kezdett aláírásgyűjtésbe, mivel nagyra tartja a neves szakember kiállását a normalitás és a gyerekek egészséges fejlődése mellett. Hangsúlyozta, hogy a pszichológusok közös akciója nem más, mint megfélemlítési kísérlet azok ellen, akik mernek másképp gondolkozni, mint a liberális, gendersemleges tanokat hirdető fősodorhoz tartozók, akik köztudottan csak akkor ismernek el valakit szakembernek, ha az a személy a liberális doktrínák szerint gondolkodik.

A pszichológusok egy része a szakmaiatlanság, a tudománytalanság, sőt gyűlöletkeltés szándékával vádolta meg Bagdy Emőke klinikai szakpszichológust, aki néhány nappal korábban tudományos tényekre alapozva világított rá a mesék által történő korai érzékenyítés veszélyeire a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában. Ezt követően a Meseország mindenkié című, genderideológiát tartalmazó kiadvány mellett állást foglaló több mint ezer pszichológus közleményt adott ki, amelyben elhatárolódtak minden olyan szakembertől – köztük Bagdy Emőkétől is –, akik velük ellentétes véleménynek adtak hangot. A neves szakember lapunkban reagált az aláírók által megfogalmazott rágalmakra, és kijelentette, hogy sohasem keltett gyűlöletet, és nem is fog, de a tudomány nevében tiltakozik az alaptalan vádak ellen, hiszen az általa elmondott tények cáfolhatatlanok, és nem a közízlés hivatott eldönteni azok igazságát.

 

32 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page