top of page

„Emberiség ellen elkövetett bűncselekmény" – Egy híres német ügyvéd bejelentette, hogy csoporto

(…) Dr. Reiner Fuellmich, a Deutsche Bank és a Volkswagen elleni korrupciós perekről ismert vezető német ügyvéd, aki jelenleg egy német vizsgálóbizottság tagja, bejelentette, hogy a világon kialakult helyzetért felelős személyeket bíróság elé kell állítani a történelem valószínűleg legnagyobb bűncselekménye miatt.

Dr. Fuellmich egy közel egyórás videófelvételt tett közzé, amelyben megvitatja a vizsgálóbizottság megállapításait, amelyet négy ügyvéd alapított 2020. július 10-én. (1)

A bizottság ügyvédekből, orvosokból és tudósokból áll, akik együtt arra a következtetésre jutottak, hogy a történelem legnagyobb bűncselekménye lehet folyamatban az emberiség ellen.

A bizottság nekilátott, hogy meghatározza, mennyire veszélyes a jelenlegi vírus, mi a jelentősége a pozitív tesztnek, és milyen járulékos károkat okoztak a meghozott intézkedések a világ egészségére és gazdaságára nézve.

„Világszerte emberek milliói áldozatai a félelemkampánynak. Pánik uralkodik. Napról napra elsöprő a média dezinformációjának folyamatos hatása a 'gyilkos vírussal' kapcsolatban.

A félelem és a pánik, valamint a közvetlen hazugságok megakadályozzák az embereket abban, hogy megértsék ezen messzemenő gazdasági és szociális politikák logikáját."

Egy nemzetközi ügyvédi hálózatnak szándékában áll csoportos pereket indítani. Dr. Reiner Fuellmich, aki egy kiemelkedő jogász, az alábbi videóban mutatja be ennek a projektnek részleteit.

„Kilenc hónap kutatás és elemzés után megerősíthetjük, hogy az adatokat és a fogalmakat manipulálták a félelemkampány fenntartása céljából. Az RT-PCR teszten alapuló becslések értelmetlenek: Az RT-PCR teszt nem azonosítja / nem detektálja a vírust. Amit észlel, azok többféle vírus töredékei."

„Kiemelt tudósok, valamint a hivatalos közegészségügyi szervek megerősítik, hogy ez nem egy veszélyes vírus."

„Mostanra bőséges dokumentáció áll rendelkezésre annak bizonyítására, hogy ezt a csalási botrányt ürügyként alkalmazták a gazdasági, társadalmi és politikai szerkezetátalakítás világszerte zajló folyamatának elindításához, ami tömeges szegénységet és munkanélküliséget eredményezett világszerte, tönkretéve az emberek életét." (2) 

326 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page