VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Világos jogszabályokkal védjék a gyermekeket a felnőtt-LMBTQ tartalmaktól!

Nagy vihart kavart a könyvesboltok polcaira nemrégiben felkerült LMBTQ-propaganda mesekönyv, amely meséinek egy része a homoszexualitásra és a transzneműségre érzékenyíti a gyerekeket.

A botrányos mesekönyvhöz óvodai és alsó tagozatos program is társul, amivel a szülők tudta és beleegyezése nélkül is elérhetik a legkisebbeket.

A gyerekek LMBTQ-érzékenyítését hatalmas társadalmi felháborodás övezi, a könyvesboltokat megszólító petícióhoz több mint 85 000-ren csatlakoztunk, aggódó szülők, pedagógusok és felelős állampolgárok.

Az LMBTQ (homoszexuális és transznemű) érzékenyítő programok és tartalmak felnőtt tartalmak, amelyek az alapvető erkölcsi normák mellett gyakran alapvető biológiai tényekkel, így az emberi lét valóságával is szembemennek. Így például azt is tagadják, hogy az emberi nem férfiakból és nőkből áll, és szerintük a nemet meg lehet változtatni.

Rengeteg magyar szülő szeretné megóvni a felnőtt-LMBTQ tartalmaktól a gyermekét.

Az LMBTQ-csoportok mindeközben a szülőket megkerülve, különféle kiadványokon, valamint óvodai és iskolai programokon keresztül igyekeznek eljuttatni a gyermekekhez gondolatiságukat.

Ez alól Magyarország sem kivétel.

Az