top of page

Trump: Ha a legális szavazatokat számoljuk, akkor könnyen nyerek

TÖBB AMERIKAI TELEVÍZIÓ IS MEGSZAKÍTOTTA A KÖZVETÍTÉST ARRA HIVATKOZVA, HOGY SZERINTÜK AZ ELNÖK NEM MOND IGAZAT.

Több amerikai televízió is megszakította a közvetítést és elkapcsolt az elnök beszédéről. Azzal érveltek, hogy „amit az elnök mond, döntő részben teljesen valótlan”. Donald Trump csütörtök este tartott sajtótájékoztatóján megismételte, hogy a választást szerinte megpróbálják elcsalni. Az amerikai elnök arról beszélt, hogy ha csak az érvényes szavazatokat számolják, akkor könnyedén megnyerte az elnökválasztást. Hozzátette, hogy a demokraták az „illegális szavazatokat” is megszámolnák, „így próbálnák meg ellopni a szavazást”.

Az amerikai elnök azt mondta: „Jó estét. Szeretném informálni az amerikai embereket az erőfeszítéseinkről, hogy megvédjük a nagyon fontos 2020-as szavazásunk integritását” – mondta Trump. „Ha a legális szavazatokat számoljuk, akkor könnyen nyerek. Ha az illegális szavazatokat, akkor megpróbálhatják tőlünk ellopni a választást” – fogalmazott.

A Trump által korábban sokat bírált MSNBC fél perc után kapcsolt el az elnöki beszédről (...)

A CBNC is megszakította a közvetítést az elnöki tájékoztatóról, utána a műsorvezető hosszasan ecsetelte, hogy az elnök nem mond igazat (...)

***

Egy hozzászólás:

hundara: Ez egészen szürreális. A média úgy viselkedik, mint ahogy az diktatúrákban szokás. A bökkenő csak az, hogy még Trump az elnök. Aggódom az Amerikáért....

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page