top of page

TRUMP JOGÁSZA KONKRÉT PÉLDÁN MUTATJA BE A VÁLASZTÁSI CSALÁST (+ film)

Bár október 22-én elhunyt, november 2-án mégis tudott szavazni Ms. Ondick – állítja Trump jogásza.

(...)

Lewandowski egy szombati sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra, egy pennsylvaniai szavazó adatait, aki még a voksolás előtt meghalt – írja a Breitbart. Denise Ondick, Allegheny megyei lakos, 1946. szeptember 10-én született, és 2020. október 22-én hunyt el, még a gyászjelentésben is szerepelt a neve. Egy nappal a halála után érkezett be a regisztrációja a választásokra, amit a megye október 24-én postázott vissza neki a szavazólappal együtt. Ms. Ondick voksa pedig 9 nappal a halála után, 2020. november 2-án be érkezett meg a választási irodába, ez a kormányzat honlapján is ellenőrizhető – emelte ki Lewandowski. Ez pedig csupán egy eset a sok közül, amit Trump stábja perelni készül.

Erre pedig minden lehetőségük meglesz, még a legfelsőbb bíróság is szkeptikus Pennsylvania állam esetében, ahol el kellett különíteni a későn érkezett szavazatokat. A rendelet, amelyet Samuel Alito legfelsőbb bíró jegyez, arra enged következtetni, hogy esetleg kizárják a választás napja után érkezett levélszavazatokat.

A szombati sajtótájékoztatón Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, egyben Trump tanácsadója bejelentette, hogy az elnök nem ismeri el a vereségét, mivel „legalább 600 000 szavazat” még kérdéses Pennsylvaniában.

Joe Biden Pennsylvania államban nagyjából 45 000 szavazattal nyert, így ez az egy voks nem befolyásolja természetesen az eredményt. Lewandowski viszont azt állította tömegesen fognak találni hasonló eseteket.

A The Philadelphia Inquirer megkereste Denise Ondick lányát (Cynthia Mains, 53), aki azt állítja segített édesanyjának kitölteni a regisztrációt, de nem tudja, a szavazat miként került leadásra, hiszen ő nem küldte el. Megkérdezte a 77 éves édesapját is, hogy ő küldte-e el, de ő nem emlékezett rá. Mains elmondása szerint anyja Trumpra tervezett szavazni annak ellenére, hogy demokrata szimpatizáns volt.

 

29 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page