VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

​„Valami szélsőségesen hamis dolog folyik itt!”

Ezt üzente Elon Musk Twitteren, miután ugyanazon a napon 4 koronavírus tesztet végeztetett el magán és ebből 2 lett pozitív és kettő negatív! Mindez 24 óra leforgása alatt!

A Tesla és SpaceX vezére szerint a tesztekből származó eredmények bizalmatlanságra adnak okot. "Két teszt jött vissza negatív eredménnyel, kettő pedig pozitívval. Ugyanaz a gép, ugyanaz a teszt, ugyanaz a nővér. Gyors BD antigén-teszt." – írta Elon Musk.

A tweet ismét hatalmas aktivitást és többekben felháborodást is okozott az interneten. Sokan felelőtlenséggel vádolták meg Elon Muskot amiatt, hogy kétségbe vonja a tesztek megbízhatóságát.Arra az érkező kommentre, hogy "a tesztekből származó bevételek viszont egyáltalán nem hamisak és nagyon is állandóak... ", azt válaszolta, hogy "PONTOSAN".

Elon Musk már korábban is számtalanszor kritizálta az egész járványra adott intézkedéseket és többször elmondta, hogy. "amíg a vihar el nem vonul" azokat kellene csak karanténba és védelem alá helyezni, akik kockázati csoportba tartoznak.

Azt is leszögezte sokszor, hogy a jövőbeni vakcinát sem magának, sem családjának esze ágában sincs beadni és az emberek viselkedése és reakciója a járvány idején teljesen lerombolta hitét az emberiségben...

(...)

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek