top of page

2028-ig 100 millióan halnak meg a COVID-oltástól? (Joseph Mercola írása)Eredeti írás: Will 100 Million Die From the COVID Vax by 2028?Joseph Mercola, TIME, July 16, 2022.


Javítva, frissítve: 2022.07.24., 9:03Ezen a géntechnológiai kísérleten keresztül szó szerint "a pusztulás magvait" fecskendezték be a hétköznapi emberekbe, mint egy csótánypermetet. Egy 2011-es becslés alapján úgy véli, hogy további 700 millióan fognak meghalni ettől a biofegyvertől – pedig 2005 óta tudnak a kockázatokról.


A TÖRTÉNET ÁTTEKINTÉSE

  • David Martin, Ph.D., bizonyítékokat mutat be arra vonatkozóan, hogy a COVID-19 injekciók nem vakcinák, hanem biofegyverek, amelyeket a népirtás egyik formájaként használnak a világ népessége ellen.

  • A COVID-19 injekciók által előállított tüskefehérje egy ismert, aggodalomra okot adó biológiai szer.

  • Martin úgy véli, hogy a halálos áldozatok számát már 2011-ben nyilvánosságra hozhatták, amikor az Egészségügyi Világszervezet bejelentette az "oltások évtizedét".

  • Az oltás évtizedének célja a népesség 15%-os csökkenése volt világszerte, ami körülbelül 700 millió halottat jelentene; az USA-ban ez 75-100 millió ember halálát jelentheti a COVID-19 oltás következtében.

  • Arra a kérdésre, hogy ezek az emberek milyen időintervallumban halhatnak meg, Martin azt válaszolta, hogy "sok gazdasági okból az emberek azt feltételezik, hogy ez most és 2028 között lesz".

  • A társadalombiztosítási, a Medicare- és a Medicaid-programok 2028-ra előre jelzett likviditásának hiánya azt sugallja, hogy "minél kevesebb ember részesül ezekben a programokban, annál jobb"; Martin szerint ez lehet az oka annak, hogy a COVID-19 injekciókkal először a 65 éves és idősebb embereket célozzák meg.

Az USAWatchdog.com munkatársának, Greg Hunternek adott leleplező interjújában David Martin bizonyítékokat mutat be arra vonatkozóan, hogy a COVID-19 injekciók nem vakcinák, hanem biofegyverek, amelyeket a népirtás egyik formájaként használnak a világ népessége ellen.

2022 márciusában Martin szövetségi pert indított Biden elnök, az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma, valamint a Medicare és Medicaid Szolgáltatások Központja ellen, azt állítva, hogy a COVID-19 injekciók biológiai fegyvergyárrá változtatják a szervezetet, amely tüskefehérjét gyárt. A COVID-19 injekciókra utalva a "védőoltás" kifejezés nem csak félrevezető, de pontatlan is, mivel ez valójában a génterápia egy formája. "És nem csak hogy nem fognak minket beperelni, tudja, bármilyen rágalmazásért vagy félretájékoztatásért, hanem valójában büntetőjogi felelősségre vonjuk az embereket a belföldi terrorizmusukért, az emberiség elleni bűntetteikért és a koronavírus-fegyverkezés 1998-ig visszanyúló történetéért" – mondja Martin.


A SARS-CoV-2 már évtizedek óta készülőben van

Martin 1998 óta foglalkozik a szabadalmi bejelentések és engedélyek nyomon követésével. Cége, az M-Cam International Innovation Risk Management a világ legnagyobb, 168 országban működő, a pénzügyekben használt nem anyagi javakra vonatkozó biztosítója. Az M-Cam az amerikai kormány megbízásából a 2001. szeptemberi lépfene-riadót követően a biológiai és vegyi fegyverekre vonatkozó szerződések megsértését is nyomon követte.

Martin szerint több mint 4000 szabadalom kapcsolódik a SARS koronavírushoz. Cége átfogó felülvizsgálatot végzett a koronavírusok manipulációjával kapcsolatos kutatások finanszírozásáról is, amelyek a SARS-t a béta koronavírus család egyik alcsoportjaként hozták létre.

A kutatások nagy részét a Dr. Anthony Fauci irányítása alatt álló National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) finanszírozta. Martin kifejtette:


"Azt hiszem, fontos, hogy hallgatóik és nézőik emlékezzenek arra, hogy 1999-ben volt, amikor Anthony Fauci és Ralph Baric az Észak-Karolinai Chapel Hill-i Egyetemen úgy döntöttek, hogy elkezdik fegyverként használni a 2002-ben szabadalmaztatott koronavírust és jól hallották a dátumot, ez egy évvel a kínai SARS-járvány kitörése előtt volt. Tudják, 2005 óta tudták, hogy ez egy biofegyver. Tudták, hogy hatékony a lakosság károsítására, megfélemlítésére és kényszerítésére."


A COVID-19 lövések "bioterrorista cselekménynek" minősülnek

Martin szerint a COVID-19 injekciókban előállított tüskefehérje a koronavírus tüskefehérjéjének számítógépes szimulációja. "Ez valójában nem egy koronavírus elleni vakcina. Ez egy olyan spike fehérje, amely arra utasítja az emberi szervezetet, hogy egy toxint termeljen, és ezt a toxint az elmúlt másfél évtizedben a biológiai fegyverek tekintetében ismert, aggodalomra okot adó biológiai tényezőként tartották nyilván" – mondta.

A COVID-19 injekció nem közegészségügyi intézkedés, mint ahogyan azt széles körben kampányolták, hanem biofegyver és bioterrorizmus. Martin megosztotta, hogy 2015-ben Dr. Peter Daszak, az EcoHealth Alliance vezetője, aki a NIAID-től a koronavírus-kutatásra szánt dollárokat a Wuhan Institute of Virologyba irányította, kijelentette:


"Növelnünk kell a közvélemény megértését az olyan orvosi ellenintézkedések szükségességével kapcsolatban, mint a pánkoronavírus elleni vakcina. Az egyik legfontosabb hajtóerő a média, és a gazdaság követni fogja a felhajtást. Ezt a felhajtást a magunk javára kell felhasználnunk, hogy a valódi problémákra térjünk rá. A befektetők akkor fognak reagálni, ha a folyamat végén profitot látnak."


Daszak, akit Martin "a fő pénzmosónak" nevez, "valójában azt állította, hogy ez az egész gyakorlat egy belföldi terrorkampány volt, hogy a nyilvánosságot rávegyék az egyetemes vakcinázás elfogadására, egy ismert biológiai fegyvert használva. És ez az ő saját szava, nem az én értelmezésem" – mondta Martin.


Martin: 100 millióan halhatnak meg a COVID lövések miatt

Mind a Pfizer, mind a Moderna COVID-19 injekciói olyan nukleinsav-szekvenciákat tartalmaznak, amelyek nem részei a természetnek, és korábban még nem kerültek be az emberi szervezetbe. Ez egy olyan géntechnológiai kísérletnek felel meg, amely nem ment át állatkísérleteken vagy klinikai vizsgálatokon.

Martin szerint azonban már most is emberek halnak meg az injekcióktól, és "még sokan fognak meghalni" olyan problémák miatt, mint a vérrögök, a szív- és érrendszeri károsodás, valamint a máj-, vese- és tüdőfunkciók problémái.

Az injekciókkal kapcsolatos reprodukciós és rákos megbetegedések rohamára is számítani lehet.

"Tény, hogy az injekciót kapó emberek óriási része már most a saját halálának magvát hordozza magában" – mondta Martin. Ami azt illeti, hogy hányan halhatnak meg, Martin szerint a számok már 2011-ben kiderülhettek, amikor az Egészségügyi Világszervezet bejelentette a "védőoltások évtizedét".

"A saját 2011-es becslésük alapján, és ... ez egy dermesztő becslés, de egyszerűen ki kell adnunk... Amikor a Bill és Melinda Gates Alapítvány, a kínai CDC, a Jeremy Farrar Wellcome Trust és mások 2011-ben kiadták az Egészségügyi Világszervezet számára az Oltások évtizede című dokumentumot, a kitűzött céljuk a világ népességének 15%-os csökkentése volt. Ha ezt perspektívába helyezzük, ez körülbelül 700 millió halottat jelent... és ez az USA részvételét ebben a minden bizonnyal az oltott lakosság arányában valahol 75 és 100 millió ember közé tenné".

Arra a kérdésre, hogy ezek az emberek milyen időintervallumban halhatnak meg, Martin azt válaszolta, hogy "sok gazdasági okból feltételezik, hogy ez most és 2028 között lesz". Ennek oka "egy apró kis hiba a láthatáron" – a társadalombiztosítási, a Medicare- és a Medicaid-programok 2028-ra prognosztizált likviditásának hiánya.


"Tehát minél kevesebb ember részesül a társadalombiztosításban, a Medicare és a Medicaid programokban, annál jobb" – mondta Martin. "Nem meglepő, hogy valószínűleg ez az egyik motiváció, amely ahhoz az ajánláshoz vezetett, hogy a 65 év felettiek legyenek az elsők, akiket beoltanak."


További veszélyeztetett népességcsoportok az ápolók, beleértve az egészségügyi szolgáltatókat, és bizonyos munkakörökben dolgozók, akiket beoltottak, például a pilóták.


"Miért van az, hogy hirtelen napi 700 járatot törölnek, mert állítólag a légitársaságoknak nincsenek pilótáik? ... a piszkos titok ... az, hogy sok pilóta van, akinek mikrovaszkuláris és vérrögképződési problémái vannak, és ez távol tartja őket a pilótafülkétől, ami jó hely lenne, ha nem fenyegetne az agyvérzés és a szívroham" – mondta Martin.


"De a probléma az, hogy pontosan ugyanezt a jelenséget kezdjük látni az egészségügyben, és sokkal nagyobb léptékben, ami azt jelenti, hogy most már a tényleges morbiditás és mortalitás problémája miatt az emberek megbetegednek és meghalnak. Valójában ez az egészségügyi ágazatot is célba veszi, ami azt jelenti, hogy lesznek olyan orvosok és ápolók, akik a betegek és a halottak között lesznek. Ez pedig azt jelenti, hogy a betegek és a haldoklók sem kapnak ellátást."


Miért változtathatja meg a COVID injekciók a DNS-ét?

A média és a közegészségügyi tisztviselők hangsúlyozzák, hogy a COVID-19 oltások nem változtatják meg a DNS-t. Martin azonban felhívja a figyelmet a Nemzeti Tudományos Alapítvány egy kevéssé ismert, Darwini kémiai rendszerek néven ismert támogatására, amely az mRNS célzott genomokba történő beépítésére irányuló kutatásokat tartalmazott. Martin szerint:


"A Moderna ... egy 10 éves Nemzeti Tudományos Alapítványi támogatással indult. És ezt a támogatást Darwinian Chemical Systemsnek hívták ... a projekt, amelyből maga a Moderna vállalat is létrejött, egy olyan projekt volt, amelyben kifejezetten azt találták ki, hogyan lehet az mRNS-t rávenni arra, hogy beírja magát a célpont genomjába. Ez lehetett egy egysejtű szervezet, lehetett egy többsejtű szervezet vagy lehetett egy ember. A Moderna-t pedig azért indították el, mert bebizonyították, hogy az mRNS transzfektálható, és beírhatja magát az emberi genomba."


Teljesen ismeretlen, hogy a COVID-19 injekciót kapott emberek belsejében lévő tüskefehérje-analóg rövid vagy hosszú távú hatásai milyenek lesznek. Ami azonban a genom megváltoztatását illeti, Martin szerint az adatok azt mutatják, hogy

az mRNS képes beleírni magát az emberi DNS-be, és "mint ilyen, a hosszú távú hatások nem csupán tüneti jellegűek lesznek. A hosszú távú hatások a beadott injekciót kapó egyének emberi genomját fogják megváltoztatni."

A csalás megszünteti a nagy gyógyszergyártók felelősségi pajzsát

A 2001-es lépfene-támadás, amely az orvosi és védelmi kutatásból eredt, a PREP-törvény elfogadásához vezetett, amely megszüntette a sürgősségi orvosi ellenintézkedések gyártóinak felelősségét.

Ez azt jelenti, hogy

amíg az Egyesült Államokban rendkívüli állapot van érvényben, az olyan dolgok, mint a COVID-19 "vakcinák", a sürgősségi felhasználási engedély alapján engedélyezettek. És amíg a vészhelyzeti felhasználási engedély érvényben van, az ilyen kísérleti génterápiák gyártói nem tartoznak anyagi felelősséggel a felhasználásukból eredő károkért.

Feltéve, hogy ezek "vakcinák". Ha ezek az injekciók NEM vakcinák, akkor a felelősségi pajzs megszűnik, mert nincs felelősségi pajzs egy olyan orvosi vészhelyzeti ellenintézkedés esetében, amely génterápia. Továbbá, azok a perek, amelyek bizonyítani tudják, hogy a vállalatok csalást követtek el, szintén semmissé teszik a felelősségi pajzsot. Martin kijelenti:


"A PREP-törvény egyik kényelmes dolga, hogy a felelősségtől való mentelmi pajzs valójában csak annyira jó, amennyire a csalás hiánya. Mert ha csalás történt az események kihirdetése során, ami a sürgősségi felhasználási engedélyhez vezetett, akkor a mentelmi pajzs teljes egészében semmivé válik. Azért olyan fontos tehát, hogy az olyan beszélgetéseket, mint amilyeneket most folytatunk, valóban támogassák és előmozdítsák, mert a gyógyszeripari vállalatok – és ez magában foglalja a Pfizert, a Modernát és a J&J-t is – tudják, hogy csalást követnek el. A nagyszerű dolog ebben az, hogy amikor ez a csalás kiderül, a felelősség 100%-ban rájuk hárul.

... ha egy csalás volt a csalás alapja, akkor valójában számos más jogorvoslati lehetőségünk van, amelyek lehetővé teszik, hogy áttörjük a falat. Tehát végső soron nem kérdéses ... és a jelenlegi halálozási és megbetegedési adatok alapján teljesen nyilvánvaló, hogy tekintettel arra a tényre, hogy a biológiai fegyverek és a bioterrorizmus esetében minden egyes eset 100 millió dolláros büntetéssel jár. Ezt a szövetségi törvény adja meg nekünk.

A vállalati belföldi terrorizmusért kiszabott büntetés, amikor egy-egy számolás 100 millió dolláros kötelezettséggel jár – ez olyan egzisztenciális fenyegetés, amely egy olyan vállalatot, mint a Pfizer, vagy egy olyan vállalatot, mint a Moderna, a létezéséből veszíti el. És mi ezért dolgozunk minden nap."


Ha szeretné nyomon követni a folyamatban lévő jogi ügyek alakulását, amelyek célja az igazság leleplezése – miszerint egy bűnszervezet a világ népessége feletti uralom megszerzésére törekszik az új vírusok és injekciók formájában forgalmazott, szabadalmaztatott biofegyverek létrehozásával –, minden részletet megtalál a ProsecuteNow.io weboldalon, amelyet Martin és kollégái állítottak össze.


Eredetileg 2022. július 16-án jelent meg a Mercola.com-on.

Források és hivatkozások


(...)

 


747 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page