top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:22) 2022.11:02
A próféta, Klaus Schwabnak a tanácsadója Juval Harari, aki az embert átalakító világot megálmodta nekünk. Szerinte itt az idő a feljavított szuperemberré való váláshoz. Harari mostanára az emberiség kettéválását prognosztizálja. Azt mondja, hogy most szerveződik az az egészen szűk elit, akik majd fontos döntéseket hoznak a közeljövőben a mi érdekünkben. Különféle döntések következtében az emberek nagy többsége haszontalanná és eltartottá válik. Mint mondta Harari is, ez a folyamat elkerülhetetlen. Lesz egy genetikailag feljavított, agyi interfészek révén szuperemberré vált közösség, akik majd irányítják a folyamatokat.


A válság nem 2022-ben kezdődött, hanem az 1990-es évek közepén - ahogyan a második világháború is valójában az első világháború utáni versailles-i szerződéssel kezdődött, amely igazságtalan volt, és megalapozta azt, ami később bekövetkezett. Közel három évtizeddel ezelőtt a Nyugat nem volt hajlandó igazságos megállapodást kötni a posztszovjet Oroszországgal. Ehelyett – ahogy akkoriban sokaknak tűnt – egy új, úgynevezett "szabályokon" alapuló uralmi rendszert hozott létre.


Bár több, a világot és életünket átformáló folyamat zajlik párhuzamosan napjainkban, de ennek veszélyeiről valahogy megint elfelejtettek beszélni a nekünk folyamatosan jót akaró EU vezetők és a hatalmat kiszolgáló fősodratú média. Nem mellesleg sajnos a kritikus gondolkodás ezzel kapcsolatban is ugyanúgy hiányzik az emberek többségéből, mint anno a lezárásokkal vagy az oltásokkal kapcsolatban. "Központi banki digitális valuta – jön a CBDC! Christine Lagarde támogatja a Digital Euro Work felgyorsítását!"
Műholdfelvételeken is látni.


Oroszország atomhatalommá válása óta a háborúi cirka 70 százalékát megnyerte, és csak 7 százalékát veszítette el. (nu, egy szakértői vélemény erre...)


Neokon agresssziói bűnösek, de vereségei jelentéktelenek az orosz stratégiai mellényúláshoz képest. (.... egy meg arra...)


Az amerikai lap részletes összefoglalót írt arról, hogy teljes átalakulást indított el Európa energiatermelésében Oroszország energiapolitikája. (helyesebben: az USA pofátlan csendőrpolitikája)


Vitalij Klicsko a Telegram üzenetküldő platformon azt írta, hogy a város különböző forgatókönyveteket mérlegel az orosz rakétatámadások miatt. Az a legrosszabbik, amelyben se elektromos áram, se víz, se távfűtés nincs. Erre az esetre készítünk elő több mint ezer fűtési pontot városunkban


Az ukrán fővárosban súlyos áramkimaradások vannak az infrastruktúrát ért támadások miatt.


Kis túlzással ma minden állam atomerőműre vágyik – legalábbis kimondatlan, dédelgetett álmai közt.


Az indoklás szerint Magyarország és személyesen Orbán Viktor értékes támogatást nyújt az elnyomott és üldözött keresztényeknek világszerte.


A miniszterelnök a lapnak arról is beszélt: reméli, hogy Donald Trump visszatér, és az USA-nak ismét erős kormánya lesz.


Azt hazudta, hogy a fia Irakban harcolt és ott esett el. Az igazság, hogy Biden fia agyrákban halt meg, 46 éves korában. Egyébként Biden annyira nem tudja mit beszél, hogy az Ukrajnában folyó háborút Irakban zajló háborúnak nevezte.


A rendes szavazatok 97%-ának megszámlálása után a Likud vezette blokknak 65 mandátuma van, a Meretz kiesett.


"Hatalmas győzelem kapujában állunk. A nép vissza akarja kapni a tőlünk elvett nemzeti büszkeséget, zsidó államot akar, stabil, gyakorlott kormányt."


Egy stabil, Netanjahu vezette izraeli kormány és az amerikai Republikánus Párt félidős választási győzelme reményteli és biztató fejlemény lenne a közel-keleti béke szempontjából.


A magyar származású milliárdos finanszírozta a Több Európa (Piú Europa) nevű pártot, hogy ne szakítsanak a Demokrata Párttal a szeptemberi választások előtt.


Hetekkel ezelőtt jeleztük, hogy portálunkra 90 százalékos korlátozás került. Körüljártuk a témát, és természetesen a "tényellenőrök", Soros helytartói érték ezt el. Röviden erről annyit kell tudni, hogy a Soros hálózat megjelölgeti és eldönti, mik az álhírek, ezt egyeztetik a Facebookkal, és teljesen kicsinálják az adott oldalakat. Ma ráerősítettek. Persze az senkit nem érdekel, hogy ezek nem álhírek, sőt, portálunk kapott olyanért korlátozást, nevezetesen azért, hogy Biden fiának laptopján pornográf képeket találtak, ezt nálunk álhírnek jelölték, majd hónapokkal később megírta a BBC.


Szaúdi hírszerzési információk szerint Irán a királyság elleni támadásokat tervez, hogy elterelje a figyelmet a hetek óta tartó, rezsimellenes tüntetésekről. Az Egyesült Államok magasabb készültségi fokozatot rendelt el a térségben állomásozó katonái számára és amerikai tisztviselők támogatásukról biztosították Szaúd-Arábiát.


Az országoktól azt várják, hogy elkötelezzék magukat az éghajlatváltozás elleni küzdelem mellett, mivel ezt tekintik "a legfontosabb globális prioritásnak. Ezzel kapcsolatban a Világgazdasági Fórum (WEF) írt egy cikket, amelyben a globalista szervezet kártérítéseket - azaz jóvátételt - követel. A gazdagabb országoknak ugyanis pénzt kellene fizetniük a "kevésbé szerencsés országoknak" a szeszélyes időjárás okozta károkért és veszteségekért.


Október 31. nem csak a halloween–i őrületről szól, hanem a protestánsok ezen a napon ünneplik a reformáció napját, hiszen a hagyományok szerint Luther Márton 1517-ben ezen a napon függesztette ki tanításait tartalmazó 95 pontot a wittembergi vártemplom kapujára. Az (utóbbi) ünnep alkalmából néhány érdekességet gyűjtöttünk össze a reformációról.


974 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page