top of page

9/11 – 21 év után. A korrupt birodalmak közül az amerikai viszi a pálmát (Paul Craig Roberts írása)Eredeti cikk: 9/11 After 21 Years, by Paul Craig Roberts

Schiller Mária küldeménye


Kedves Olvasók!


Ma van a New York-i World Trade Center elleni támadás 21. évfordulója. A támadással kapcsolatban soha nem volt hivatalos amerikai vizsgálat. A tornyok összeomlásában elhunytak családtagjainak nagy nyomására a Fehér Ház végül, és igen vonakodva, összehívott egy 9/11-es bizottságot, amely nagyrészt politikusokból és egy neokonzervatív személyzeti igazgatóból állt, hogy üljön le, hallgassa meg a kormány narratíváját, és írja le azt. Ebből állt össze a 9/11-es bizottsági jelentés.

Ezt követően a bizottság társelnökei és jogi tanácsadói könyveket írtak, amelyekben azt állították, hogy a 9/11-es bizottságot úgy állították fel, hogy kudarcot valljon, hogy a bizottságtól forrásokat és információkat tartottak vissza, és hogy a bizottság azt fontolgatta, hogy büntetőjogi vádakat nyújt be az igazságügyi minisztériumhoz néhány olyan kormánytisztviselő ellen, akik hamisan tanúskodtak a bizottság előtt. Ezeket a vallomásokat a sajtó figyelmen kívül hagyta, és semmilyen hatással nem voltak a kormány rendkívül valószínűtlen narratívájára.

A NIST beszámolója az összeomlásról egyszerűen egy számítógépes szimuláció, amely a NIST által a szimulációba programozott eredményeket hozta.

21 éven keresztül tudósítottam a tudósok, mérnökök és építészek független vizsgálatairól és megállapításairól, amelyek kemény bizonyítékok alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a kormány narratívája hamis.

Kezdetben azokat a kiváló tudósokat, építészeket és mérnököket, akik elutasították a hivatalos narratívát, a média "összeesküvés-elméletek híveinek" minősítette, követve azt a vonalat, amelyet a CIA alkalmazott azokkal a szakértőkkel szemben, akik vitatták John F. Kennedy elnök meggyilkolásának hivatalos narratíváját.

Az Architects & Engineers for 9/11 Truth (Építészek és mérnökök a 9/11-es igazságért) erőfeszítései azonban idővel egyre több amerikait győztek meg arról, hogy a hivatalos történet hamis.

Az elmúlt években a közvélemény-kutatások azt mutatták, hogy a megkérdezettek fele már nem hisz a hivatalos narratívában.

Számomra már korán nyilvánvaló volt, hogy 9/11 egy belső munka volt, egy hamis zászlós esemény, amelyet a muszlimokra kentek, hogy igazolják a két évtizedes "terrorellenes háborút", amelynek célja Izrael közel-keleti ellenfeleinek elpusztítása volt, akik a Hezbollahot finanszírozták, azt a libanoni milíciát, amely kétszer is kiűzte a dicső izraeli hadsereget Dél-Libanon izraeli megszállási kísérletéből. Ha a Hezbollah támogatóit – Irakot, Szíriát és Iránt – sikerült kiiktatni, akkor Izrael elfoglalhatta a dél-libanoni vízkészletet. Erről, valamint az amerikai katonai/biztonsági komplexum profitjáról és hatalmáról szólt a "terrorizmus elleni háború".

Azért volt számomra nyilvánvaló, hogy 9/11 belső munka volt, mert ahogyan azt bemutatták, ez volt a legnagyobb megaláztatás, amit egy szuperhatalom a történelem során elszenvedett. Egy maroknyi fiatal szaúd-arábiai, akiket semmilyen állami vagy biztonsági szerv nem támogatott, megsemmisítő csapást mért az Egyesült Államok imázsára.

A mindenható nemzetbiztonsági apparátus képtelen volt elhárítani egy maroknyi külföldit, akik varázslatos módon ugyanazon a reggelen négyszer is meghiúsították az amerikai repülőterek biztonsági rendszerét, eltérítettek 4 utasszállító repülőgépet, az amerikai hadsereget arra késztették, hogy a tényleges támadással egy időben szimulálja a támadást, és ezzel hatalmas zavart okoztak, ami megakadályozta, hogy az amerikai légierő elfogja az eltérített gépeket. A fiatalok megakadályozták azt is, hogy Dick Cheney alelnök, aki figyelemmel kísérte "az Amerika elleni támadást", megakadályozza a Pentagon elleni támadást.

Ha megnézzük a több trillió dolláros nemzetbiztonsági állam rendkívüli kudarcát, és nem halljuk, hogy az Egyesült Államok elnöke, a Pentagon és a vezérkari főnökök, a Kongresszus és a média követelné a kormány teljes kudarcának kivizsgálását és felelősségre vonását, hanem inkább ellenállást hallunk minden vizsgálat ellen, akkor

teljes bizonyossággal tudjuk, hogy az amerikai kormány legmagasabb szintjei voltak felelősek a támadásért, hogy háborút indítsanak a Közel-Kelet ellen, ahogy Pearl Harbor is egy Roosevelt-rendezés volt, hogy az USA-t belevezesse egy olyan háborúba, amelyet a Kongresszus és az amerikai nép ellenzett.

Ha az amerikai kormány valóban elhitte volna a saját narratíváját, akkor a kormány, a végletekig megszégyenülve, magyarázatot és felelősségre vonást követelt volna. Végtelen számú vizsgálatot folytattak volna. Sok fej megfordult volna.

Negyed évszázadot töltöttem Washingtonban, és biztosan tudom, hogy a kormány nem elégedett volna meg azzal, hogy összehív egy bizottságot, majd felolvas nekik egy valószínűtlen beszámolót, és ezt Amerika és a saját megaláztatásának kivizsgálásának nevezi.

A kormány a vizsgálat helyett azt tette, hogy gyorsan megsemmisítette az összes bizonyítékot. A tornyok masszív acélgerendáit, amelyeket egyértelműen magas hőmérsékletű robbanóanyagok vágtak ferdén, a tűzoltóság tiltakozása ellenére gyorsan összegyűjtötték, a bizonyíték eltüntetése érdekében elszállították az országból, és fémhulladékként eladták Ázsiában. Nem adtak magyarázatot, de még csak be sem ismerték, hogy az olvadt acél még hetekkel az esemény után is ott volt a romok alatt. Több mint száz tűzoltó, rendőr és épületkarbantartó munkás vallomását, miszerint robbanásokat tapasztaltak a tornyokban, köztük egyet az alagsorban, még mielőtt az állítólagos utasszállító repülőgépek becsapódtak volna a tornyokba, figyelmen kívül hagyták. Azt, hogy a három épület a saját lábnyomukba omlott, mint egy ellenőrzött robbantás során, figyelmen kívül hagyták.

Azt, hogy a BBC riportere a harmadik épület összeomlását 30 perccel a megtörténése előtt jelentette be, akkor, amikor az épület még állt, figyelmen kívül hagyták.

De az amerikaiak könnyű célpontok voltak a megtévesztésükre, mint mindig. Az önelégült, hazájuk jóságában megelégedett amerikaiak, akiket a hazafiság és a zászlólengetés megerősített ebben a hitben, örömmel hitték, hogy megtámadták őket, ahogy Bush elnök mondta, mert Amerika olyan jó.

Elgondolkodtató, hogy vajon ma, 21 évvel az identitáspolitika, az averzív rasszizmus, a kritikai fajelmélet, a transzneműség elmélete, a NY Times 1619 projektje, az alapító atyák démonizálása, hírnevük lerombolása és szobraik eltávolítása, valamint a perverzitás dicsőítése után az amerikaiak még mindig bíznak-e annyira a jóságukban, hogy egy újabb 9/11-es csalás áldozatává váljanak?

Talán igen.

Úgy tűnik, sokan közülük bedőltek a "meg kell mentenünk Ukrajna szabadságát Putyintól", ami alatt valójában azt értik, hogy "meg kell mentenünk a Biden család és a demokraták pénzmosási műveletét Ukrajnában".

Az óvatlan amerikaiak dollármilliárdokat küldtek át, és a pénz – Zelenszkij és csatlósai számára kivett részekkel – visszajön a demokratákhoz tanácsadásért, tanácsadói díjakért, a háborús szükségletek elősegítéséért.

A feljegyzett történelemben voltak korrupt birodalmak, de az amerikai viszi a pálmát. Még az életünket is elveheti.
 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


444 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page