top of page

Brit kormány: a vakcinák károsították a 2 x beoltottak természetes immunrendszerét. Helyesbítésünk!
Tisztelt Olvasó! Alábbi cikkünk tartalmát angolul kiválóan tudó munkatársaink ellenőrizték, és egybehangzóan megállapították: a hivatkozott dokumentum nem tartalmaz olyan szöveget, amely igazolná, hogy a brit kormány valóban elismerte volna a szóban forgó tényállást. A cikk szerzői félreértelmezték és hamisan közvetítették a dokumentumban foglaltakat. Elnézést kérünk. – a Szerk.


A brit kormány elismerte, hogy aki kétszeresen beoltatott, az soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal – vagy esetleg bármely más vírussal szemben. Nézzük tehát, hogyan kezdődik most az „igazi” világjárvány!

A 42. heti „COVID-19 Vaccine Surveillance Report” című jelentésében az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma a 23. oldalon elismeri, hogy

„az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az embereknél, akik két oltási dózis után fertőződnek meg”.

A továbbiakban azt állítja, hogy az antitestek csökkenése lényegében állandó.

Mit jelent ez?

Tudjuk, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a vírus átadását (sőt, a jelentés máshol azt mutatja, hogy a beoltott felnőttek ma már sokkal nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a be nem oltottak).

A britek most azt találták, hogy

a vakcina megzavarja a szervezet azon képességét, hogy a fertőzés után ne csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is termeljen antitesteket. Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem képeznek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírus burka ellen, ami a nem beoltott embereknél a válasz egyik kulcsfontosságú része.

Hosszú távon a beoltottak sokkal fogékonyabbak a tüskefehérje bármilyen mutációjára, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak.

Az oltatlanok ezzel szemben tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután akár csak egyszer is természetes úton megfertőződtek vele.

Vezető biztosítótársaságok meghátrálnak, mert hatalmas kárigényhullám érkezik feléjük.

Korábban már Anthony Fauci megerősítette, hogy a PCR-teszt nem képes kimutatni az élő vírusokat. Sem az antigén teszt, sem a PCR teszt nem tudja megmondani, hogy valaki fertőző-e vagy sem.

Mindezzel az úgynevezett világjárvány minden alapja érvényét veszti. Az összes veszélyhelyzeti intézkedést azonnal fel kell oldani!

(Olvasónktól, munkatársunktól)

 

Eredeti forrás:
930 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page