VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A Covid-járvány a hatékony kezelést gátló közegészségügyi hatóságok működésének eredménye (teljes)

KIEGÉSZÍTETT, TELJES VÁLTOZAT!


Miért követi a világ összes országa ugyanazt a sikertelen és felelőtlen választ a Coviddal szemben? A maszkok és a hat láb (kb. két méter) „társadalmi távolságtartás” hatástalan, ugyanúgy, mint az oltások. Hacsak a maszk nem N95 típusú, nem akadályozza meg a vírus átterjedését. Mivel a vírus légi úton terjed, a személyek közötti hat méter betartása sem akadályozza meg a terjedést. A lezárások sokkal károsabbak az emberekre és a gazdaságokra, mint a Covid.


Miért hajtják végre a hatóságok a hatástalan intézkedéseket, miközben figyelmen kívül hagyják a bizonyítottan sikeres intézkedéseket, amelyek nagymértékben csökkentik a Covid-fenyegetést és esetleg teljesen meg is szüntetik?

Azért, mert a már bevált intézkedések olcsók, és nem kínálnak lehetőséget az oltásokból származó nagy nyereségre? Azért, mert a „Covid-járvány” hasznos a polgári szabadságjogokat korlátozó ellenőrzési intézkedések bevezetéséhez? Vajon azért, mert a bezárások megtizedelik a családi vállalkozásokat és lehetővé teszik a további gazdasági koncentrációt? A válasz mindhárom kérdésre: igen.

Az Oxford Univesity Regius orvostudományi professzora, Sir John Bell elárulta, hogy a Covid- oltás több vírusmutációt okoz, és új oltásokat igényel a végtelenségig.

Megkérdeztem egy jeles virológust, hogy az oxfordi professzor helyesen gondolja-e, és azt felelte: „Igen, a Covid-oltás további mutációkat fog okozni.” Máris számos változat létezik. A dél-afrikai kormány például arról számolt be, hogy az általa megvásárolt vakcina nem hatékony a dél-afrikai Covid-törzs ellen.

Sőt, maguk a vakcinák sem estek át hosszútávú tesztelésen, és az oltásokhoz számos súlyos reakció és több mint 1000 haláleset társul. Egyes tudósok aggódnak amiatt, hogy a vakcinák némelyikének teszteletlen technológiája káros hatással lesz az immunrendszerre, és a teljes halálozási arány megugrását fogja előidézni. Ha belegondolunk, legalábbis részben, vakon repülünk. Vajon miért, amikor sokkal jobb módja is lenne a védekezésnek?

Mindenekelőtt a megelőzéssel: A D-vitamin, a C-vitamin, a cink és a NAC hatékony és olcsó immunerősítő, amely elhárítja a fertőzést és csökkenti a fertőzés súlyosságát. Jonathan Cook itt számol be a legfrissebb kutatásról.

Másodsorban a már ismert kúrákkal: Mind a HCQ / cink / + antibiotikum kezelés, mind pedig az Ivermectin / cink / antibiotikum kezelés bizonyítottan hatásos, biztonságos és olcsó. Mégis, a nyilvánosság elől eltüntették az erre vonatkozó bizonyítékokat. Még a legismertebb szakértők is elzárkóznak attól, hogy bármit is mondjanak, ami ellentmond az oltási / zárolási menetrendnek. A média bűnrészes a nyilvánosság tájékozatlanságában. Miért van ez? Hogyan segíti az információ elnyomás az állítólagos világjárványt? Nyilvánvaló, hogy sehogy. Sokszor beszámoltam a HCQ / cink hatékonyságáról. A webhely keresési funkciójával megkeresheti a jelentéseimet. Az Ivermectin még hatékonyabbnak bizonyult, mint a HCQ. Dr. Marc Wathelet, a vezető virológus a bizonyítékokat az Ivermectinről a belga kormány elé tárta. https://www.linkedin.com/pulse/plan-eradicate-sars-cov-2-from-belgium-emergency-trial-marc-wathelet/?trackingId=F%2BAI26lLOA6iQI4nthJP0Q%3D%3D Nincs alapos ok arra, hogy ne alkalmazzuk ezeket a kúrákat, és arra sincs, hogy ne kezdjünk el egy kiegészítőkön, étrenden és egészségesebb életmódon alapuló prevenciós programot. Ha a kormányok és az egészségügyi hatóságok nem alkalmazzák ezeket a bizonyítottan hatásos eszközöket, az előre megfontolt tömeggyilkosságot jelent. Az emberek Covid miatti halálát az okozza, hogy nem hajlandóak az ismert és hatékony eszközökkel kezelni és megelőzni a betegséget. Ehelyett a kormányok és az egészségügyi hatóságok beavatkoztak az orvosok munkájába, megakadályozták a HCQ- és az Ivermectin-kezelést, miközben a kiválasztottakat arra használták fel, hogy a közönségnek „agymosást végezzenek” arról, hogy ezek a hatékony és biztonságos kezelések veszélyesek.


A hatékony megelőzés és kezelés ellen folytatott hatalmas dezinformációs kampány nem a hatóságok tudatlanságából és alkalmatlanságából fakad. Az előírt kezelési útmutatásokból következik, hogy a Covidot használják fel az előrenyomuláshoz, egy olyan trend részeként, amelyben az emberi élet és a szenvedő áldozatok nem fontosak azok számára, akiknek a teveit szolgálják.

Mi az oka annak, hogy bármely országban az emberek bíznak a kormányukban és közegészségügyi hatóságaikban?


Az állítólagos Covid-járvány kezelésére szolgáló intézkedéseknek nincs tudományos alapja. A szakértők körében ezen intézkedések támogatása nagyrészt azokra korlátozódik, akik pénzügyi kapcsolatban állnak a gyógyszeripari vállalatokkal. A közegészségügyi bürokraták, például az NIH Fauci, szintén kapcsolatban állnak a gyógyszeripari cégekkel. Az orvosok olyan jóváhagyott hatóságtól kapják útmutatásukat, mint a NIH, a CDC, a WHO, vagyis minden érintett esetében fönnáll az összeférhetetlenség. Ezeknek az intézményeknek való megfelelés biztosítja a függetlenségre támasz