top of page

A Covid-szélhámosok Nagy-Britannia tönkretételéért kapnak csúcsállást (Prof. Angus Dalgleish írása)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
Bejelentették, hogy Sir Patrick Vallance, a kormány korábbi tudományos főtanácsadója csatlakozott a Tony Blair Globális Változások Intézetéhez, és a "Stratégiai Szakértői Tanácsadók csapatába" nevezték ki Sir Nick Carter tábornokkal, a védelmi vezérkar korábbi főnökével együtt. A TBI sajtóközleménye nem részletezte, hogy milyen természetbeni vagy egyéb juttatásokat kapnak majd.


Sir Patrick, aki a közszolgálatban dolgozó kollégái szerint "a legbefolyásosabb tudományos főtanácsadóként vonulhat be a köztudatba", messze nem az első a kormány vezető kovidos "szakértői" közül, akinek a szolgálatait ilyen hamar keresik nyugdíjba vonulása után. Tavaly májusban, kevesebb mint két hónappal a lemondása után a korábbi helyettes egészségügyi főtisztviselő, Sir Jonathan Van-Tam részmunkaidős klinikai tanácsadóként vállalt szerepet a Moderna amerikai gyógyszeripari és biotechnológiai vállalatnál, a kovid vakcina gyártójánál. Három hónappal később a Moderna kinevezte őt az orvosi ügyekért felelős vezető tanácsadójává.


Aztán ott van Sir Jeremy Farrar, aki korábban a Sage (tudományos tanácsadó csoport a vészhelyzetekkel kapcsolatban), az Egyesült Királyság vakcinákkal foglalkozó munkacsoportjának kulcsembere, a Wellcome Trust igazgatója, a CEPI alapító tagja 2022 januárjáig. Egy évvel ezelőtt nevezték ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezető tudósává.

Mindhármukat kitüntették és jutalmazták (több más kormányzati "tudományos" tanácsadóval együtt) a világjárvány rossz kezeléséhez (ha nem manipulálásához) való nagyszerű hozzájárulásukért, ami tönkretette a brit gazdaságot és a közegészségügyet valószínűleg generációkra, és mintegy hárombillió font adóssággal terhelte az országot, és ez még egyre nő.
Mindezt annak ellenére, hogy részletes ismereteink vannak arról a szörnyű döntéshozatalról és a politikára gyakorolt szörnyű befolyásról, amelyet mindannyian gyakoroltak a lezárás és az enyhítés feltételeire, a minimálisan kipróbált, új technológiájú "vakcinákra",

amelyekre Farrar szorgalmasan gyűjtött kormányzati pénzt (konkrétan a CEPI Covid-19 vakcinatervére, amint arról ezeken az oldalakon beszámoltunk). Az is köztudott, hogy

Farrar hazugságon bukott le, amikor azt állította, hogy az embereknek nincs immunitása a Covid-19-re, miközben tudta, hogy van. Szintén nyilvános az a megkérdőjelezhető szerep, amelyet Vallance és Farrar a Vaccine Task F orce-ban játszott a Pfizer 5,6 milliárd dolláros vakcinaszerződésének megszerzésében.

Kérdezhetnénk tehát, hogy miért akarna bármelyik magára valamit is adó cég ilyen embereket alkalmazni, akik vagy rendkívül inkompetensek, vagy hazugok? Talán azért, mert ezek a szervezetek nem tisztelik magukat, és nagyon jól tudják, hogy ezek az emberek szívesen lesznek bábuk a gazdagabb jutalmakért? És mert

a bennfentes kormányzati tudásuk, kapcsolataik és befolyásuk sokkal hasznosabb, mint tudományos vagy orvosi tudásuk és jó ítélőképességük?

A tények önmagukért beszélnek. Bár Vallance kezdetben úgy tűnt, hogy helyes választ adott az Európában terjedő kovid-világjárványra, amikor azt mondta, hogy csak az állományimmunitás képes megvédeni egy gyorsan fertőző légúti vírus ellen (bár nagyon feltűnő, sőt talán szándékosan használta ezeket a provokatív szavakat), közvetlenül e nyilvánvalóan katasztrofális PR-gyakorlat után a miniszterelnök mellé állt, és mindannyiunk lezárását sürgette. Ezt megelőzően a kormány ragaszkodott a cselekvési terv és a világjárványra való felkészültségi stratégia forgatókönyvéhez, amely nem az állományimmunitásról szólt (még ha utalt is rá), hanem a betegség hatásainak enyhítéséről. Ez volt az az ember, aki később azon siránkozott, hogy a lezárást túl későn vezették be, és hogy "Boris nem volt túl jó a tudományban",

ahogyan azt a Covid-vizsgálatnak álcázott bohózatban bevallotta.

Pontosan mitől olyan kívánatos Sir Patrick a TBI számára? Nem a tudományos eredménye miatt. Mielőtt kinevezték a kormány tudományos főmunkatársává, a GSK gyógyszeripari óriáscég kutatás-fejlesztési (K+F) elnöke volt. Nehéz felfedezni bármi tudományos szempontból hasznosat, amit a vezetése alatt elért. A GSK-nál azonban "kulcsszerepet játszott a GSK K+F újraszemélyesítésére irányuló stratégiájában... egy olyan megközelítésben, amely

(kiemelés tőlem) Egy GSK-nál dolgozó vezető kollégája egyszer azt mondta nekem, hogy a legtöbb megbeszélésen a következő volt a nyitó megjegyzése: "Nem sokat tudok erről a témáról, bár szívesen tanulnék.". A feladatkörébe azonban bizonyára beletartozott a vakcinákat fejlesztő hatalmas K+F csapat is.


Nyilvános adat, hogy mind Vallance, mind Farrar részt vett Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) hosszú távú igazgatója exkluzív tájékoztatásában a covidra adott válaszlépésekről, amelyek a honlapon a covid eredetét illetően eltitkolták és megtévesztették a résztvevőket, és részvételükről először ezeken az oldalakon számoltak be.


A kiszivárgott e-mailek nemcsak azt fedték fel, hogy szándékosan el akarták titkolni a SARS-CoV-2 laboratóriumi eredetét, és azt állították, hogy a vírus természetes úton jutott át denevérekből az emberre, hanem azt is, hogy a WHO vizsgálatát hogyan manipulálták, hogy ugyanerre a következtetésre jussanak.

Az egyik ilyen megbeszélés után megegyeztek abban, hogy minden olyan elképzelést, miszerint a vírus laboratóriumból származik, el kell nyomni és el kell fojtani, noha a résztvevők mindannyian tisztában voltak azokkal a bizonyítékokkal, amelyeket kollégáim és én a kabinetnek és az amerikai hatóságoknak szolgáltattunk, és amelyeket itt részletezünk.

Véleményem szerint ez bizonyította, hogy a vírus olyan egyedi változásokat mutat, amelyeket eddig csak a wuhani laboratóriumból származó mesterséges vírusokkal hoztak összefüggésbe, és nem keletkezhetett volna zoonózisos ugrásként. Dr. Steven Quay, aki Bayes-analitikus rendszerekkel kiszámította, hogy a covid denevérről emberre történő átugrás esélye több mint egymilliárd az egyhez ellenében, szintén bemutatta kutatását az amerikai szenátusnak.


Ma már tudjuk, hogy Fauci a Coalition of Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) munkatársaival együtt megszervezte a lezárásokat, a nevetséges távolságtartást és a kötelező maszkviselést (különösen kegyetlenül az iskolásokat érintőeket), valamint egy összehangolt programot annak megakadályozására, hogy az orvosok logikus tanácsokkal, például D3-vitaminnal és gyulladáscsökkentőkkel kezeljék betegeiket, beleértve a tüdőgyulladás miatti mellkasi érintettségre adott szteroidokat is. (Sok orvos, aki ezt tette, és megmentette a betegeit, elmarasztalták!)

Brit telefonos cimborái nyilvánvalóan ebben is egyetértettek Faucival.

A legfurcsább támadásaik a hidroxiklorokvin és – ami még fontosabb – az ivermektin ellen irányultak, ez utóbbit "lóféregtelenítőnek" nevezve démonizálták. Pedig ezek a gyógyszerek rendkívül hatékonynak bizonyultak minden olyan vizsgálatban, amelyet Fauci vagy az Oxford Recovery Group nem ellenőrzött. Valójában, ha az ivermektint használták volna, nem lett volna szükség semmilyen vakcinára – ez a tény önmagáért beszél.

Azokban az országokban, ahol már használták az ivermektint az élősködők ellen, elenyésző volt a kovidos megbetegedések száma, de ezt figyelmen kívül hagyták, valamint azt is, hogy az idősotthonokban, melyekben az ivermektint rühesség okozta megbetegedések visszaszorítására használták, teljes védelmet nyújtottak a kovidos halálozás ellen. Pierre Kory kiváló könyvében, a The War on Ivermectin (Az Ivermectin elleni háború) című könyvben találhatók teljes körű hivatkozások a kezelés hatékonyságára vonatkozóan.


Ahogy egyre több bizonyíték került elő Fauci ördögi részvételéről, világossá vált, hogy korábban, az 1980-as években az AIDS-járvány kezelésének irányítását az AZT és más rendkívül mérgező és haszontalan gyógyszerek erőltetésével, a kísérletek ellenőrzésének manipulálásával tökéletesítette. E tevékenységek teljes részleteit, amelyek eleinte elkerülte a figyelmemet, mint elismert kutatóorvosét, Celia Farber " Serious Adverse Events " ( Súlyos mellékhatások ) című könyvében olvashatjuk, és Robert F Kennedy Jr. " The Real Anthony Fauci " ( Az igazi Anthony Fauci ) című könyvében részletesen ismerteti.

A "biztonságos és hatékony" kovásztalan kezeléssel kapcsolatban Fauci következetesen azt az elképzelést hangoztatta, hogy az egyetlen bizonyíték, ami számít, az a randomizált, kontrollált vizsgálatokból vagy RCT-kből származó bizonyíték. Engem is beavattak ebbe az úgynevezett arany standardba, amíg rá nem jöttem, hogy amikor Fauci részt vesz, ő ellenőrzi a randomizálást, a korai vakká tétel feloldását és a folyamatosan változó végpontokat, így a rendkívül jövedelmező és mérgező gyógyszereket jóváhagyják, míg a hatékony, olcsó alternatívákat csak olyan mérgező dózisokban adják, amelyeket egyetlen épeszű ember sem hagyna jóvá, és így bebizonyosodik, hogy mérgezőek és veszélyesek, mint például az Oxford Recovery Group hydroxychloroquine vizsgálatának esetében, és a hírhedt Lancet-publikációjuk későbbi visszavonása után.


Ma már tudjuk, hogy ezt a szakértelmet lelkesen alkalmazták a korai génterápiáknál, amelyeket tévesen vakcináknak neveztek el. A korai Pfizer-kísérleteket gyorsan felfüggesztették, amikor a mellékhatások nyilvánvalóvá váltak.

A vakcinákat folyamatosan biztonságosnak és hatékonynak állították be (és állítják ma is), olyan manipulált adatok alapján, amelyek a "relatív kockázat" mérőszámával 95 százalékos hatékonyságot állítottak, nem említve, hogy ez azt is jelenti, hogy 118 embert kell beoltani egy fertőzés (nem kórházi kezelés vagy haláleset) megelőzéséhez.

Ma már tudjuk – valójában már az oltóanyag bevezetése előtt is tudtuk –, hogy ezek az oltóanyagok soha nem akadályozták meg a fertőzést vagy a fertőzés átadását, amint azt klinikáimon és társadalmi köreimben folyamatosan megfigyeltem. Az is ismert volt már a bevezetés előtt, hogy a tünetmentes átvitelre vonatkozó bizonyítékok – a vakcina indoklása – siralmasak voltak.


Mára világossá vált, hogy a vakcinaprogram több ember halálát vagy maradandó károsodását okozta, mint maga a kovid (72 000 laboratóriumban megerősített haláleset az Egyesült Királyságban). Más becslések szerint, amelyek a mögöttes tényezőket figyelmen kívül hagyják, ez a szám sokkal alacsonyabb, 2021 végére mindössze 17 000 lesz.

Ezzel szemben a Yellow Card jelentések szerint több mint 400 000 embert érintettek súlyosan a vakcinák mellékhatásai, ebből több mint 2600 vakcinaspecifikus haláleset (az MHRA elismeri, hogy az adatok az aluljelentések miatt valószínűleg a valós szám kevesebb mint 10%-át teszik ki).

Ez nem veszi figyelembe a többlethalálozások regisztrált növekedése és a vakcinák bevezetése közötti összefüggést.


Csak az Imperial College és más, Bill Gates által finanszírozott laboratóriumok megtévesztett emberei hihetik még mindig, hogy egyáltalán életeket mentettek meg, kivéve talán néhány idős vagy súlyos társbetegségben szenvedő embert a program legelején néhány hétig. Még akkor is sokkal hatékonyabb lett volna a D3-vitamin-pótlás.

Visszatérve kiindulópontunkhoz: a kormányzati tudományos tanácsadók dicséretéhez. Miért kerültek ilyen szánalmas kudarcot valló szakemberek ilyen magas pozícióba, hacsak nem áll mögötte egy sokkal korruptabb, baljós és hataloméhes terv?

Vonja le a saját következtetéseit, de én Dr. Rand Paul amerikai szenátorral tartok, aki nyilvánosan követelte, hogy Faucit zárják börtönbe a világjárvány hazugságaiban és eltussolásában játszott szerepe miatt. Véleményem szerint a korábbi brit csatlósait, Van-Tamot és Vallance-t, valamint a másik mesterszakembert, Jeremy Farrar-t is be kellene zárni. Nekik

a tárgyalóteremben van a helyük, nem pedig a hatalmas nemzetközi uraiknak nyújtott szolgálataikért fizetett, minden költséget fedező állásuk kényelmében és védelmében.

Angus Dalgleish az immunológia szakértője és a londoni St George's Hospital Medical School onkológus professzora.


492 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page