top of page

A COVID-vakcinából származó RNS szex útján átmehet oltott szervezetből oltatlanbaEredeti cím:

A szex és a COVID19 oltás – Dr. McCullough: A COVID-vakcinából származó RNS, a szintetikus szuper-parazita, testnedvekkel szex útján átmehet oltott szervezetből oltatlanba

Az amerikai orvosprofesszor előbb az oltás után 30 napra, majd 90 napra saccolta a szuper-parazita nemi érintkezéssel átvihető idejét, most attól tart ennél is tovább van jelen az oltottakban

Tavaly, mikor Romániában már egyértelművé vált az, hogy a lakosság nagy részét (szerencsére) sem megszorításokkal, sem fenyegetésekkel, sőt “jutalomfalatokkal” sem lehetett rávenni a COVID19 méreginjekciók beadására, az emberek között azonnal elterjedtek ehhez kapcsolódó mondások, jópofázások, hergelések. Jómagam több olyan egyszerű munkásemberrel is elbeszélgettem erről, akik a maguk józan paraszti eszével, minden tudományos ismeret nélkül felfogták, megértették, mennyire kétes, gyanús az egész COVID19-propaganda, és nem kértek a még gyanúsabb oltásból. És érdekes módon ezek az egyszerű melósok a maguk tiszta, egészséges logikájával azt is megsejtették, hogy ez a furcsa injekció veszélyes lehet, akár egy elkapható nemi betegség, mint az AIDS-nek nevezett kórság, s így esett, hogy gyári munkások körében hamar elterjedt a kissé közönséges, de mint azt később a tudomány igazolta, nagyon is okos, népi szólás, amely így hangzott: “Fiúk, oltott tyúkot, nem dugunk!”. Ez a kissé közönséges, de reális alapokon álló előrelátás most a magas orvostudomány szemszögéből is beigazolódni látszik. Félő, hogy hamar eljön az idő, mikor az oltatlan férfiak spermája, az oltatlan nők petéi és az oltatlan emberek vére kincset fog érni, “hála” a tömeggyilkos COVID-terroristáknak!

(LifeSiteNews) – Dr. Peter McCullough (fotó) neves belgyógyász, kardiológus és epidemiológus egy közelmúltbeli interjúban megosztotta tapasztalatait arról, hogy a vizsgálatok kimutatták: a Pfizer és a Moderna kísérleti COVID-vakcinákból származó szintetikus “mRNS”, valójában egy szintetikus szuper-parazita, tartósan megmaradhat az oltottak szervezetében, és átkerülhet a be nem oltottakra is, illetve fennáll annak a veszélye, hogy ez „megváltoztatja az emberi genomot”.

„Úgy tűnik, hogy a szintetikus, génmanipulált szuper-parazita átkerül a beoltottakról a be nem oltottakra” – mondta McCullough Tanya Gaw-nak az Action4Canada-tól november 24-i adásában.

A dallasi orvos elismert karriert futott be szakmájában, többek között 677 cikket írt lektorált tudományos folyóiratokban, és továbbra is a legtöbbet publikáló személy a szakterületében.

McCullough hivatkozott egy korábbi cikkére, amelyben Helene Banoun tanulmányára utalt, amely kimutatta, hogy az mRNS-t hordozó lipid nanorészecskék az egész testben elterjedtek, és „bebizonyosodott, hogy képesek kiválasztódni a testnedvekkel (izzadság, köpet, anyatej) és átjutni a transzplacentáris gáton".

"És Fertig és munkatársai egy tanulmánya szerint ez a hírvivő, szintetikus RNS legalább két hétig kering a vérben" (ld. itt ) – mondta az orvos .

(...)


Végül egy másik tanulmány kimutatta, hogy ez a szintetikus RNS megtalálható azoknak a meggondolatlan nőknek az anyatejében, akik terhesség alatt vagy azt követően kapták be a vakcinát” – mondta.

Ezeket a gondolatokat összefoglalva McCullough a következő költői kérdést tette fel:


„Tényleg át lehet venni egy vakcinát véletlenül, a testközeli érintkezés, csókolózás, szexuális érintkezés vagy szoptatás révén? Igen. Úgy tűnik, a válasz 'igen'”.

Továbbá kifejtette, hogy a beoltottakba bejuttatott szintetikus mRNS-ről eddig senki nem igazolta, nem bizonyította még be, hogy az valóban elhagyná a testet. Úgy néznek ki, mintha állandóakká váltak volna, ahogy az utánuk termelődő tüskeprotein is. Ez nagyon meghökkentő, zavaró.”

„Ez a szintetikus , hírvivő RNS, úgy tűnik, megmarad a beoltottakban. Minden oltást követően egyre csak halmozódik a szervezetben, és a szervezetnek nincs lehetősége megszabadulni tőle” – magyarázta az Amerikai Kardiorenális Társaság egykori elnöke.

Ennek következményeiről beszélve McCullough kifejtette, nagyon nehéz volt tanácsot adni pácienseinek arról, hogy testi érintkezés útján vajon átvehetik e az oltatlanok oltott partnerüktől a veszedelmes szintetikus parazitát, ami a védőoltásnak hazudott biológiai fegyver számba menő injekcióban van. Miután először azt tanácsolta be nem oltott pácienseinek, hogy 30 napig tartózkodjanak a csókolózástól és a beoltott személlyel való szexuális érintkezéstől, vizsgálatai és az analízisek eredményei után ezt meghosszabbította „legalább 90 napra”, és fontolgatja, hogy még hosszabb tilalmi időt javasol pácienseinek.

„Tudom, hogy vannak oltott-oltatlan házaspárok, párok és ez egyelőre meg nem válaszolt kérdőjeleket vet elénk” – jegyezte meg.

(...)

Két további tanulmányra hivatkozva McCullough egy másik riasztó megállapítást közölt, miszerint mivel a szintetikus mRNS hosszabb ideig marad a szervezetben, „úgy tűnik, hogy az úgynevezett fordított transzkripció révén véglegesen beépülnek az emberi genomba”. Hogy ezek milyen következményekkel járnak majd, egyelőre nem tudni, csak feltételezések vannak.


(...)

 


592 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK