top of page

A Fehér Ház megszervezte a COVID vakcina szívkárosodásának eltussolását
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
A DailyClout által megszerzett, az információszabadságról szóló törvény szerinti e-mailekből kiderül, hogy a Fehér Ház, a Betegségellenőrzési és -megelőzési Központok és az Amerikai Gyermekgyógyászok Akadémiája magas rangú tisztviselői

tudták, hogy a COVID-19 vakcina szívizomgyulladással és halálesettel jár, mégis megduplázták a vakcinák kötelezővé tételét.

A Fehér Ház és a Betegségellenőrzési és -megelőzési Központok (CDC) 2021 áprilisában tudták, hogy a Pfizer COVID-19 mRNS vakcina egy vakcina esetében példátlan mértékű szívkárosodáshoz kapcsolódik, de ezt a tudást eltitkolták a nyilvánosság elől, miközben a vakcinák kötelezővé tételét erőltették – derül ki a Daily Clout által az információszabadságról szóló törvény (FOIA) alapján megszerzett e-mailekből.


Az e-mailekből kiderül, hogy a Fehér Ház kommunikációs csapata azon fáradozott, hogy egy eltitkoló üzenetet dolgozzon ki az e-mail-láncokon, amelyeknek részese vol Dr. Anthony Fauci, az Allergia és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézetének (NIAID) akkori igazgatója és Biden elnök orvosi főtanácsadója, Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, dr. Janet Woodcock, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának (FDA) akkori megbízottja, Vivek Murthy amerikai sebész főorvos és Dr. Francis Collins, a Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) akkori igazgatója.


Számos magas rangú közegészségügyi tisztviselő dolgozott együtt a felső vezetéssel a "Myocarditis Email" kidolgozásán, amely minimalizálta a COVID-19 mRNS vakcinák és a myocarditis közötti kapcsolatot" – mondta Amy Kelly, a War Room/Daily Clout Pfizer Documents Analysis Project programigazgatója.


Kelly szerint a tisztviselők többek között: Ian Sams, a COVID-19-re adott válasz és az elnök különleges asszisztense, valamint a Fehér Ház főtanácsadója és szóvivője; Abbigail Tumpey, a CDC közegészségügyi infrastruktúrájának akkori kommunikációs tudományos igazgatóhelyettese; és Dr. Dana Meaney-Delman, a CDC anyai immunizációval foglalkozó vezetője és a CDC Csecsemők eredményeinek nyomon követését végző kutatási és megelőzési részlegének vezetője.


A FOIA e-maileket Edward Berkovich szerezte meg, egyike annak a 250 önkéntes ügyvédnek, akiket Kelly felügyel a Daily Clout and War Room Project keretében, hogy elemezze a Pfizer mRNS COVID-19 vakcinájával kapcsolatos, bíróság által elrendelt, az FDA által kiadott 450 000 oldalas Pfizer-feljegyzéseket – a gyógyszergyártó 75 éven át sikertelenül próbálta titokban tartani a feljegyzéseket.


A War Room-Daily Clout Projectet Naomi Wolf bestseller író és újságíró, a Clinton-kampány egykori tanácsadója alapította Steve Bannonnal, Trump elnök egykori tanácsadójával és a "The War Room" podcasterével együttműködve.

Az önkéntes ügyvédek mellett Kelly mintegy 3250 önkéntes orvost, ápolót, tudóst és másokat felügyel, akik átnézik a dokumentumokat. Ők 89 vizsgálati jelentést adtak ki, köztük az október 18-i jelentést a FOIA e-mailekből nyilvánvaló myocarditis eltussolásáról.

"Megdöbbentő módon az e-mailekből kiderül, hogy a legmagasabb rangú vezetők, egészen a Fehér Házig, tudtak az mRNS-vakcinákhoz kapcsolódó szívkárosodásról" – mondta Kelly. "Mégis "összejátszottak a színfalak mögött, hogy eltitkolják ezt a mellékhatást az amerikai nép elől"."


Kelly szerint bárki tanulmányozhatja a három FOIA által közzétett e-maileket a dailyclout.io oldalon.


"Szerintem az a legfontosabb, hogy lássuk, kik érintettek benne" – mondta. "Úgy vélem, 105 különböző ember szerepel az e-mailekben, egy egész sor ember a Fehér Házban, a CDC-ben, az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumában, az NIAID-ben, a Pfizerben, néhány gyermekkórházban és szervezetben, valamint néhány más külsős ember" – mondta Kelly.


"Az én következtetésem ebből az egészből az, hogy mindenki, az összes közegészségügyi ügynökség tudta, hogy a COVID-19 vakcinákhoz kapcsolódó szívizomgyulladás veszélyeivel kapcsolatos probléma van" – mondta Kelly. Mégis, "ha végigolvassa az e-maileket, azt látja, hogy egészen a Fehér Házig olyan üzeneteket fogalmaztak meg, amelyekkel a szívizomgyulladás és a vakcinák jelentőségét lekicsinyelték".


Az e-mailek azt mutatják, hogy az izraeli egészségügyi minisztérium 2021 február végén megpróbálta figyelmeztetni a CDC-t a problémára, mondta Kelly.


"Azt mondták: 'Mi szívizomgyulladásos jelet látunk, és szívesen megosztjuk önökkel az információkat' – mondta. A CDC valójában még az első e-mailre sem válaszolt, amennyire én tudom. Ezért az izraeli Egészségügyi Minisztérium március 2-án ismét e-mailt küldött: 'Hé, látjuk ezt a myocarditis jelet, aggódunk, beszéljük meg, ha akarják'.".


A Fehér Ház 17 oldalas forgatókönyvet készített, hogy "mindenki az üzenetben maradjon".


A FOIA e-mail-tömeg gyakori vitatéma volt a "Csúcstalálkozó az igazságért" elnevezésű rendezvényen, amely az egészségügyi szabadságmozgalom vezetőit hozta össze a New York állambeli Rochester belvárosában található Bethel Christian Fellowship templomban és közösségi központban.


Wolf volt a főszónok, aki mellett Dr. Robert Malone, Dr. Ryan Cole, Bobbie Ann Cox ügyvéd és Jeffrey Tucker, a Brownstone Institute kiadója és írója is részt vett.

Wolf arról beszélt, hogy a feminista ikonból a liberális médiaközönség kitaszítottjává vált, amikor megkérdőjelezte a COVID-19 injekciók biztonságosságát.

Két könyvet is írt a világjárványról folytatott nyomozásáról és tudósításairól. Ezek a könyvek a következők: "A mások teste: Az új autoritáriusok, a COVID-19 és az emberiség elleni háború", valamint a hamarosan megjelenő "Szembenézés a fenevaddal: Bátorság, hit és ellenállás az új sötét korszakban".


Egy szombati panelbeszélgetés során Wolf "teljesen megdöbbentőnek" nevezte a Fehér Ház részvételét a vakcinák veszélyeinek eltussolásában.


Berkovich FOIA-kérelmét "egy, a CDC-nél dolgozó informátor segítette" – mondta Wolf –, aki "a Fehér Házat a busz alá dobta".


"Az általa kért oldalakon kívül 46 olyan oldalt kapott, amelyet nem kért, és amelyekből kiderült, hogy a Fehér Ház kommunikációs csapata "2021 áprilisában a legmagasabb szinteken kiborult, mert a vérrögök és a szívkárosodás híre eljutott hozzájuk" – mondta Wolf.

"Ahelyett, hogy tiszta vizet öntöttek volna a pohárba az amerikaiakkal, és visszavonták volna ezt az injekciót a piacról, behúzták Dr. Fauci, Dr. Collins és Dr. Walensky hurkát, és létrehoztak egy forgatókönyvet" – mondta.

Ez "egy 17 oldalas forgatókönyv volt, az ő szavuk, amelyet teljes egészében szerkesztettek, hogy mindenkit az üzenetben tartsanak és lekicsinyeljék a veszélyeket.

És valóban, ha emlékeznek 2021-re, ahelyett, hogy visszavonták volna ezt az injekciót a piacról, inkább elrendelték. Megduplázták és elrendelték."

Wolf szerint az e-mailek "egy hatalmas bűncselekményt" fednek fel.


Ezekből kiderül, hogy egy sablon készült a "POTUS-nak, ami az Egyesült Államok elnökét jelenti" címzett e-mailekhez, hogy az elnököt naprakészen tájékoztassák az amerikai közegészségügy legfelsőbb tisztviselői között a myocarditisről és a vakcinákról folytatott e-mailes megbeszélésekről, mondta Wolf.


"Dr. Wallensky, Dr. Fauci, Dr. Collins is benne volt az e-mailekben" – mondta. "Az egész Fehér Ház kommunikációs csapata irányította a vitát."


"Arra reagáltak, hogy a vérrögök és a szívkárosodás méretarányosan kerültek bemutatásra, és hogy az Amerikai Gyermekgyógyászok Szövetsége figyelmeztette őket a tizenévesek szívizomgyulladására, amely egy súlyos, néha halálos kimenetelű betegség, amely folyamatos kezelést igényel. Ahelyett, hogy tisztázták volna az amerikaiakkal... megduplázták a helyzetet, és stratégiát dolgoztak ki a dolog eltussolására".

A közegészségügyi tisztviselők tovább folytatták a Pizer COVID-19 vakcina kötelezővé tételét, "tudván, hogy ez embereket öl" – mondta Wolf.

Dr. Peter McCullough, a világ egyik legtöbbet publikáló kardiológusa szerint a Pfizer COVID-19 vakcinákat 2021 januárjában kellett volna kivonni a piacról, miután "nem több mint 50 haláleset" történt – ez volt a korábbi kormányzati szabvány, amely garantálta egy biológiai termék biztonságosságát.


McCullough elmondta, hogy az FDA feljegyzései szerint az ügynökség már 2020. október 22-én számított az mRNS COVID-19 vakcinák miokarditisz-kockázatára.


Közel két hónappal később a Pfizer "eltussolt 38 további halálesetet", amelyek a vakcinájukhoz kapcsolódtak, az FDA vakcinákkal és kapcsolódó biológiai termékekkel foglalkozó tanácsadó bizottságának 2020. december 10-i ülése előtt.


"Ha jelentették volna ezeket a haláleseteket, akkor a 2020. december 10-i ülésen három-négyszeres kardiovaszkuláris többletkockázat lett volna a Pfizerrel a központi fóliákban, és a Pfizert soha nem hagyták volna jóvá" – mondta.


McCullough szerint a szívizomgyulladás eltussolása amerikaiak ezreinek megszámlálhatatlanul sok halálát okozta.


Rámutatott a más tudósokkal, köztük Dr. William Makisszal közösen készített kutatási dokumentumára. Elvégezték "a COVID-19 oltással összefüggő szívizomgyulladással kapcsolatos összes közzétett boncolási jelentés szisztematikus áttekintését" 2023. július 3-ig.


A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "nagy a valószínűsége annak, hogy a COVID-19 vakcinák és a feltételezett szívizomgyulladás okozta halálozás között okozati kapcsolat áll fenn azokban az esetekben, amikor egy oltott személynél hirtelen, váratlan haláleset következett be".


McCullough és munkatársai arra a következtetésre jutottak, hogy "sürgős vizsgálatra van szükség a kockázat rétegzése és mérséklése céljából, hogy csökkenteni lehessen a halálos kimenetelű COVID-19 vakcina okozta szívizomgyulladás populációs előfordulását".


Dr. Bruce Boros, a floridai Key Westben élő kardiológus, aki az egyik első amerikai orvosok egyike volt, aki az újonnan megjelenő szakirodalom kutatása alapján a COVID-19 korai kezelésére ivermektint alkalmazott, azt mondta, hogy a legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy

a COVID-19 vakcinák RNS-e "egyenesen a szívbe megy".

Dr. Pierre Kory: Ivermectin: Hogyan és miért ölte meg a gyógyszeripar az ivermektint? Az Ivermectin elleni háború című könyvében: The Medicine That Saved Millions and Could Have Ended the COVID Pandemic" ...

Egy tanulmány, amely a Moderna és a Pfizer vakcináját alkalmazta a szívizomsejteken tenyészetben, "közvetlen bizonyítékot mutatott arra, hogy 48 órán belül szívműködési zavar, mechanikai és elektromos káosz alakult ki" – mondta Boros.


A fiatal sportolók, akik soha nem látott arányban halnak meg szívelégtelenségben, "szinte biztos, hogy az oltás által kiváltott szívizomgyulladás tüneteitől szenvednek" – mondta.

"Mindenkinek, aki megkapta az injekciót, valamilyen mértékben károsodott a szívizma" – mondta Boros. "A preklinikai vizsgálatok során tudták ezt, és eltussolták. Minden jel ott volt, az FDA mégis belement és jóváhagyta.

"Az egész egy pénzes játék, egy eugenikai játék, és továbbra is azt mondják, hogy szükség van az emlékeztetőre" – mondta Boros.


"Most a világ minden gyermekének meg kellene kapnia ezt az oltást egy olyan vírus ellen, amelyet tévesen veszélyesnek normalizáltak, holott a kockázat, különösen a gyermekek esetében, lényegében nulla, ha a halálozásról van szó" – mondta.


"Ez elszomorít engem" – zárta Boros.

"Nem szabad elfelejtenünk, hogy ezt biofegyverként hozták létre, és felelősségre kell vonnunk a kormányunkat."

Mike Capuzzo a The Defender vezető szerkesztője. A The Philadelphia Inquirer és a Miami Herald egykori díjnyertes riportere, tudományos író, regionális magazin alapító szerkesztője és kiadója, aki íróként, szerkesztőként és kiadóként több mint 200 újságírói díjat nyert.

468 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK