VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A „hullámgenetika” nem lehetséges, de a DNS-t és az emberi gondolkodást kutatni kellEgyikünk Facebook ismerősei közül ketten is megosztották az alábbi bejegyzést 2021. április közepén:

„Garjajev fizikus professzort a hullámgenetikai tanulmányaiért 2020-ban Nobel-díjra jelölték, de azt már nem vehette át, miután a covid vírus lehetséges terjedése és az 5G kapcsolatában komoly összefüggést fedezett fel, és mindezt nyilvánosságra is hozta, hirtelen, minden betegség és egyéb előjel nélkül, makkegészségesen elhalálozott november 17-én... Garjajev azzal próbálkozott, hogy bizonyos információkat közvetített a génekhez, a kvantumok szintjén, és észrevette, hogy ezen információk hatására a gének megváltoznak: megszűnik egy betegség, vagy épp létrejön egy másik. A nyelvi hullámgenetika lényege, hogy a génekhez küldött információ képes a gének kvantum mezejére hatni, és azok információs tárházát módosítani. Számos kísérletével bizonyította állításait, ezeknek mind utána lehet nézni. Egy igen érdekes és fontos meglátása a vírusokkal kapcsolatban volt: felfedezte ugyanis, hogy a vírusok kétféle módon is terjedhetnek: fizikailag, és mező (hullám) formájában. Garjajev képes volt egy vírusos fertőzést semlegesíteni azáltal, hogy a vírus genetikai hullám-mezőjét semlegesítette. Nézzük meg még egyszer, mit is jelent a fenti állítás: a vírusok nem csak fizikailag terjedhetnek (például levegő vagy érintés útján), hanem kvantum szinten is, mint információ. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy a vírus nem kell fizikailag jelen legyen ahhoz, hogy valaki elkapja. Ahogy a hagyományban is számtalanszor találkozunk azzal, a ténnyel, hogy a betegséget nem a konkrét fizikai kórokozók okozzák, úgy ezt maga Garjajev is bizonyította. Elég csak a vírus információja jelen legyen (bennünk), és létrejön a betegség. Ha ezt igazán felfogjuk, akkor megértjük, … hogy a védekezés hiábavaló, sem maszk, sem elzárkózás nem óv meg minket egy fertőzéstől. Az éberség azt jelenti, hogy a velünk való történéseket, betegségeket értelmezni tudjuk, vagyis éberen figyelünk. Ha elég éberek vagyunk, akkor elég információt tudatosíthatunk mindabból, ami bennünk van, és ez a tudás az igazi védelem: a kegy, amely megvéd mindattól, amit a nem tudatos tartalmaink okozhatnának. ’Az embernek magasabb szellemi szintre kell emelkednie, hogy mentálisan meg tudja védeni magát, létre kell hoznia egy mentális burkot, rá kell vennie a szervezetét arra, hogy »védelmi« üzemmódban működjön. Sejtjeinket megtaníthatjuk arra, hogy ne fogadják be, vagy vezessék inaktív állapotba ezt az információt, hiszen az ember tudata képes befolyásolni ezeket a torziós mezőket’ – mondta Pjotr Petrovics Garjajev egy interjúban."[1]


A több tucat hozzászóló helyeselte, üdvözölte Garjajev eredményeit és azt, hogy felhívták rá a figyelmét. Többen a jólértesült magabiztosságával emlegették az 5G és az mRNS összefüggését. Hogy a már az Öböl-háborúban is alkalmazott technikát Garjajev tovább fejlesztette, és megkapta volna érte a Nobel-díjat 2020 szeptemberében, de hirtelen kiesett a XIV. emeleti lakása ablakából (amely hír egyébként valójában nem róla szólt[2]). Valaki még hozzátette, hogy az 5G fegyvernek lett fejlesztve: mikrohullám, mint a mikro sütő, van, amit lehet vele hatásosan melegíteni, de egy csomó étel szabályosan szétrobban benne. Azt is kiemelték, hogy a szisztematikus, nyomasztó félelemkeltés képes megteremteni a betegséget akkor is, ha nincs ott „kórokozó”. Ezért is sulykolják egész nap a riasztó és hazug adatokat, hogy mindenki féljen, stresszeljen, ne legyen egy nyugodt pillanata sem – nem mehetnek a napra, a friss levegőre, és nem érezhetik magukat jól családi, vagy baráti körben sem, mert az jókedvvel és vidámsággal töltené el őket, ami a stressz ellenszere.

További érvelés: Jelenleg a föld lakossága 7 857 910 000 ember, és a világjárvány kitörése, 2020. január óta 2021. áprilisig világszerte 2 900 000 emberre mondták, hogy COVID-ban halt meg. Tehát naponta 6 823 ember, egyéb fertőző betegségekben pedig kb. napi 40 000. A 6 823 COVID-os elhunyt százalékban kifejezve naponta az emberiség 0,000086 százaléka. Ez 10 millió/8-9 napi arány. Nálunk 10 millió/53 fő. De mikortól beszélhetünk világjárványról? És jön a vád, hogy bár minden elveszett élet tragédia és részvét jár minden elhunyt hozzátartozójának, de nem lenne szabad emberek százezreit megfosztani isten adta szabadságuktól, munkájuktól, fiatalokat és a gyerekeket szocializációhoz való joguktól. Hónapokig otthon bezárva, távol a napfénytől és a friss levegőtől, közben passzívan szenvedni a média folyamatos médiaterrorizmusát. Bedőlve a politikusoknak és tenyerükből etetett tudósoknak. Ilyesmi utoljára korábbi náci és kommunista diktatúra időszakában volt, a tudósok ott vezettek le ilyen és hasonló komoly okfejtéseket igazuk bizonyítására. Persze őket is az akkori politikusok etették, itatták, ellátták mindenféle földi jóval. Tömegeket vezettek orruknál fogva, és láttuk mi lett a vége.

Aztán valaki az agyig felszúrt genetikai tesztről beszél, amivel vírusjelenlétet hazudnak. Azaz hogy teljesen szabályellenesen végeznek PCR teszteket (amik amúgy sem alkalmasak vírus jelenlétének kimutatására) sorozatban, millió szám, mert nem így kell vírus és bacilus tesztet venni az orrból, mert neki vagy 6 éve elvégezték azt a vizsgálatot és nem így kell, hogy az agygátig belekotorsz egy mintáért. Hanem ez azért van, mert ez egy genetikai kísérleti teszt, hiszen a COVID vakcinák nagy része is géntechnológiás valami. Annyi vírust mutatnak így ki, amennyit hazudnak, a valóságban ez a teszt erre alkalmatlan. Ősi egyiptomi módszer ez, a Thébai Nagytemplom hieroglifjein lehet olvasni ezt a metódust, de az egyiptomiak is átvették valakiktől, ugyanis ez a fajta beavatkozás, orron át az agyhámi gát megsértése az emberekben a pánikközpontot és a félelem központot aktiválja. Ezt tudományosan reptilián agydúcnak nevezik, ez felelős a félelemérzet kialakulásáért többek között. Nos, az ókori Egyiptomban a rabszolgákat, akiket befogtak a piramisok építésére, előtte alávetették ennek a beavatkozásnak, ugyanis ezzel módosítani tudják az emberi agy „reptilián” idegdúcát és ha jól csinálják, a „PCR tesztet” akkor a személy, akin ezt elkövetik, állandó rettegésbe, egyfajta halálfélelmi tudatalatti állapotba kerül, és így engedelmes, befolyásolható, tökéletes rabszolga a piramisépítés halálos munkájában. Ez most része lett a médiában, politikumban közvetített megfélemlítési metódusnak, az emberek rettegik a PCR tesztet és ez a rettegés állandósult pszichózissá válik. A megfélemlített tömeg engedelmesen retteg, hordja a maszkot, és nem mer visszaugatni, akkor sem, ha az anyját vagy a gyerekét előtte kaparják el fekete hullazsákban, miután kinyírták a protokoll szerint.

Volt egy a dolgot elítélő hozzászólás is: „Mekkora baromság!” Akit aztán figyelmeztettek, hogy a svédeknél nem véletlenül merült fel Garjajev neve a Nobel-díjjal kapcsolatban. Az egymást becsmérlő szóváltásban aztán Garjajev már Nobel-díjas professzorként szerepel.

Jön is a megjegyzés, hogy Garjajev tragédiája tipikus példája annak, hogyan üldözi a gyógyszermaffia és a háttérhatalom az őket leleplezőket. És ez a hozzászóló szeretné megtudni, hogy a rezgések, amiket Garjajev a COVID hatásainak ellensúlyozására–kivédésére dolgozott ki, vajon egy-egy alkalommal vagy folyamatosan közvetítendők? És közzé teszi Garjajev egyik kaleidoszkóp szerűen változó, leginkább mandálákra emlékeztető rajzkavalkádja videójának linkjét, mint ami az eléggé monoton zenével együtt nyugtatóan hat és az immunrendszer megerősítésére szolgál.[3]

Ezekből a hozzászólásokból lájuk, hogy a hozzászólók egyrészt készpénznek vették Garjajev találmányát, bár nem nagyon tudták, mi is az valójában, másrészt a COVID vírus elleni indulataikat, a helyzet miatti elkeseredésüket vagdalkozó módon, mindenféle álhírekkel és álösszefüggésekkel tarkítva megpróbálták az általuk vélt bűnbakok nyakába varrni.

Most pedig olvassuk el Garjajevnek a bejegyzés végén ajánlott videója fordítását, amelynek címe: A beszéd hatása a gyermekeinkre:


„Minden, amit a történelem folyamán leírtak, lényegét tekintve genetikai anyag, mert a DNS az egyfajta beszéd, a beszéd pedig egyfajta DNS. A beszédszerű genetikai információ kialakítja az emberiség, azon belül az egyes ember szellemi testét. Amikor a gyermekünket neveljük – beszélünk hozzá. A tanítók is beszélnek hozzá. A beszéd gyermekkoruntól kezdve beágyazódik agyunkba. Ezáltal a beszéd alakítja a szellemi testünket. Nem a fizikai, hanem a szellemi testünket, ami megfoghatatlan, de mégis nagyon fontos aspektus. Ha egy nevelési célzatú beszéd tele van szabálytalanságokkal, hibákkal, még ha csak a legegyszerűbbet is vesszük, mint a káromkodás, a szitkozódás, akkor ez egy mutáció. A maga nemében a beszédünk, a genetikai anyagunk mutációja. Ha létrehozunk valamilyen koncepciót, mint például a fasizmus, akkor az már úgy viselkedik, mint egy vírus. Ha ezáltal a fiatal generáció ’üres’ fejébe beágyazódik valamilyen ideológia, akkor ez a beszédszerű információ, pontosabban dezinformáció, torzszülötteket hoz létre. Ebben rejlik a kultúra, a normális emberi beszéd, a nyelvtani értelemben vett hibátlan, ’piszkos’ szavak nélküli beszéd jelentősége. A helyes ideológiát kell beültetni az ember fejébe. A gyermekeknek helyesen kell tanulniuk, ami egy megszokott dolog kell legyen. Ha mégis helytelen dolgokra, mondjuk fasizmusra, wahabizmusra vagy más szélsőségekre tanítjuk őket, akkor szellemi torzszülött – mutáns válik belőlük. Olyan torzszülött, amely mindent megöl, kiirt maga körül, majd ennek eredményeként maga is elpusztul. Ez a válasz a nyelvezet fontosságára a genetikai szerkezet vonatkozásában, amelynek még szellemi összetevője is van: az úgynevezett Lelkünk. A Lélek pedig szavakból áll. Vegyünk egy könyvet, ami egyfajta anyag. Jelekkel teletűzdelt papír. Akár el is égetheted gond nélkül. De ha értelmet adunk neki, akkor ez az értelem egy ideális alkotóelem lesz, amely elválik a szövegtől és a fejünkbe ágyazódik. Nevezzük őt szövegkromoszómának. Ha szabályszerű, hibátlan, nem mutáns, akkor minden rendben. A gyermek jó irányba fog fejlődni, és egy normális, egészséges ember lesz belőle. Ha a gyermek ideális részeskéjét célzottan eltorzítjuk a saját céljaink szerint, akkor egy torzszülöttet nevelünk fel. Szellemi torzszülöttet, habár fizikailag nagyon is erős és szép ember lesz. De a szellemi teste megfoghatatlan marad…”[4]


Ebből rögtön látható, hogy Garjajev álláspontját a redukcionizmus jellemzi, azaz a bonyolultabb visszavezetése az egyszerűbbre. Így tud mintegy a genetika nyelvére terelni egyébként átlagos emberi tapasztalatok által megszerezhető mondanivalót. A redukcionizmus a tudományfilozófiában sokáig bírált álláspont volt, mert egyértelmű, hogy a visszavezetésen túl a redukcionizmus másik értelme szintén megvalósul, a lecsökkentés. Hiszen az elme visszavezetése a testi mivoltra (fiziológia), az pedig a kémiára, fizikára nemcsak elveszi az emberi nagyszerűség eredeti értékét, értelmét, hanem még olyan következtetésekre is vezet, hogy az emberi törekvések, erkölcsi értékválasztások mögött egyszerű testi vágyak állnak. Hol van már Adam Smith, aki a három alapszükséglet (élelem, ruha, lakás) mellé negyediknek odatette a luxus irántit is. Az újbaloldali ügynökök ugyanis lesöpörték ezt a tudományfilozófiai és egyúttal a józan belátással is egyező ellenvetést, s manapság már oda jutottunk, hogy a privát nyelv fogalmához hasonlóan csupán egyéni vágyak létezését tételezik, de azokat mindenkinél másnak és másnak. Ám ahogy a nyelv is közös, mégis ragaszkodnunk kell ahhoz az önmagunkhoz, aki legalábbis törekszik mindenkivel azonos lenni: „Hiába fürösztöd magadban, csak másban moshatod meg arcodat” (József Attila). S hogy erre ma nálunk is vevők lettek sokan, annak oka, hogy bizonyosságot keresnek, és a DNS itt úgy van előadva, mint amely rendelkezik szinte az istenéhez hasonló teremtő erővel, vagy másként mondva, mintha a DNS működésének megismerése által közvetlenül istennel folytatnánk társalgást, ami felemelő érzést kelt bennünk. Miközben nemcsak a hagyományos értelemben istenkáromlás ez, hanem tudományos értelemben is hamis, megtévesztő. De utóbbit éppen bonyolultsága miatt nem láthatják egyből, meg az igen-igen drága, kevesek számára hozzáférhető, végezhető eljárások miatt, ahogy azt kutatni lehet. Ezért vállalkoztunk a leleplezésére, legalábbis a fizikai alapok terén, amely ennek az írásnak a második felében, azaz alább olvasható. Előbb láttuk, hogyan fogadja a nagyközönség az ilyesmit, azaz miért van szükség a hamisság leleplezésére.

Másik nagy gond ezzel az egésszel, hogy tautologikus, azaz nem mond többet, nem mondja el azt a többletet, amiről szó van, hanem lecsökkentve beszél róla, de így már a csökkentett nyelven megragadott valóság lesz rá jellemző, nem az az eredeti, amit így leképezett. Ez jól látszik Garjajev szövegében akár a káromkodás, akár a szélsőséges társadalomelméleti vagy ideológiai irányzatok mint emberformáló tényezők emlegetésekor. Annyira leegyszerűsíti a dolgokat, hogy már mosolyogni lenne kedvünk rajta, ha nem lenne vészesen komoly, hogy ezt az emberek majd elhiszik. Nemcsak azt nem vizsgálja, hogy mik alakítják ki, milyen céllal ezeket az említett jelenségeket, hanem azt sem, hogy miképpen juthat el, milyen közvetítéssel, akár a gyerekekhez, akár úgy általában az emberekhez. Azt az áthallást ugyanis, amit a wahabizmus gyermekekre gyakorolt befolyásolás tekintetében újabban megismertünk, nehéz a „fasiszta társadalom” felnőtt tagjaira átvinni. De egyáltalán problémás itt az utóbbi fogalma is, mert hogy ne derüljön ki, hogy a nemzeti szocializmus is szocializmus volt, a Szovjetunióban a „német fasizmus” kifejezést használták a nácizmusra. És úgy látszik, hogy Garjajev még ezt a szovjet kommunista időkből visszamaradt fogalmat használja, hiszen világos, hogy nem az olasz fasizmusra gondolt.

És Garjajev úgy tesz, mintha mindig mindenről tudnánk, hogy helyes-e vagy helytelen. Mintha nem próbálkozásokból állna össze a tapasztalat. A gondolatot, a fogalmak, mondatok jelentését is valami önálló tényezőnek tekinti, ami beágyazódik a fejünkbe szerencsés esetben, mert egyébként helytelenség, mutáció is beágyazódhat. Szereti ezt a „beágyazódik” szót, és a redukcionizmusa is folytatódik, mert ehhez a külön valaminek a beágyazódásához kell, hogy „a Lélek pedig szavakból áll”-jon. Ami annyiban alapvető tévedés, hogy már Arisztotelész logikai találmánya óta tudjuk, hogy beszédünk állításokból (propozíciókból, azaz mondatokból, de leginkább esetleg több mondatos gondolatokból) áll, nem szavakból.

A két ismerős kapott tőlünk egy figyelmeztetést az alábbi szöveggel:


„A hullámgenetika ilyen felvetése megdöbbenti azokat, akik kicsit is jártasak a fizikában. Sőt ezt az egész gondolatsort a lehetetlenségek közöttinek tekintik. Csak információ? Milyen információt lehet átsugározni egy DNS-re, amitől annak szerkezete megváltozik? Az anyagi szerkezet energiát képvisel. Honnan veszi az 'információ' az átalakításhoz szükséges energiát?

Még hogy Garjajev kísérleteket folytatott... Fizikából elégtelen! 5G és a koronavírus kapcsolata? Merthogy felfedte és a XIV. emeletről röppent ki… Na, ne mán! Legenda. Ezzel kapcsolatos régebbi fizikusi élmény: X Y (megvan a neve) a DNS kvantumszintjeivel foglalkozott, végzett számításokat. A kvantumszintek mindegyike egy bizonyos szerkezetet feltételezett és a kvantumszintek gerjesztése, kisülése nem volt elegendő a DNS molekuláris szerkezetének a megváltoztatásához, csupán az atommagok körüli elektronfelhőt határozták meg. A DNS helikális szerkezetében a bázisok síkokat határoznak meg és ezen síkok pi-elektronfelhői átfedtek – innen az állapotok béli források oka.

Vírus genetikai hullám mezejét semlegesíteni? Plafonszakasztó kifejezés!

Ha ezt tudományként terjeszteni lehet, akkor sajnos a szellemi szint kezd hihetetlenül alacsonnyá válni.

A szellemi erőnek nincs lehetősége egy fizikai létezőt semlegesíteni, csak arra van ereje, hogy a szervezet immunrendszerét erősítse és majd az védekezik. Az e=mc2 szabály nem veszítette el az értelmét – az ezoterikusok bármennyire is szeretnék.”