VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A járvány mint a liberális diktatúra eszköze

A huszadik század elejétől kialakult amerikai világhegemónia már leszálló ágban van. Ezt tudják a háttérhatalom irányítói és haszonélvezői is. A folyamat visszafordítása érdekében, a hagyományos eszközökkel vívott háborúk már nem hatékonyak, és minden háborúzó félre hátrányosak lennének. (Noha mióta Biden az elnök, erre is vannak kísérletek.) Ezért elindították a biológiai háborút, amely már nem egyes országok között folyik, hanem az egész emberiség ellen.


Ebben a háborúban a vesztes területek infrastruktúrája megmarad, és bármikor használatba vehető a győztesek számára. Ezért ráküldték az emberiségre a covid-19 járványt.

A cél az, hogy a társadalmakat és az egyéneket a járvány ürügyén minél jobban elszigeteljék egymástól, és ez által megtörjék az emberek hitét, identitását, lelki fizikai és szellemi ellenálló képességét, majd a teljes és visszafordíthatatlan rabszolgaságba taszítsák őket. Ennek a forgatókönyve a Klaus Schwab által jegyzett Great Reset (Nagy újrakezdés) terv, amelynek a lényege ugyanaz, mint volt a Kommunista kiáltványé, de más ideológiai formában.

A különböző visszaélések, csalások által meggazdagodott pszichopaták, pusztán azért, mert gazdagok, a világ urainak képzelik magukat, és úgy is viselkednek. Megvásárolták a világ senki által meg nem választott vezetőit (ENSZ főtitkár, Egészségügyi Világszervezet vezetőit, Európai Unió vezetőit, Világbank, NATO, stb. vezetőit, együttesen: Deep State.)

A háború miatt egy éve szenved az egész világ a bezártság, a korlátozások miatt. Milliók vesztették el egzisztenciájukat. Egész iparágak sínylették meg a szabad mozgás korlátozását. Olyan országok, amelyek lakossága az idegenforgalomból szerény jólétet teremtettek maguknak, most kénytelenek az IMF zsarolási potenciálja által politikai és gazdasági feltételeihez kötött kölcsönöket igénybe venni. Szóval újra és végletesen eladósodni. Azok az országok, amelyek hezitálnak, még szigorúbb feltételek mellett kénytelenek lesznek a teljes nemzeti vagyonukat áruba bocsájtani. Ezt nevezik a multik nagy újrakezdésnek!

Az idős emberek kényszer-izolálása különlegesen tragikus, hiszen ők elveszthetik az életkedvüket is, ami az immunrendszerüket, egyéb betegségeiket negatívan befolyásolja, s ez által még inkább ki vannak téve a vírus támadásának. (Ha meghalnak, nem kell nekik egészségügyi ellátást biztosítani, nyugdíjat fizetni, és az ingatlanaik is felszabadulhatnak.)

Kiszivárgott becslések szerint világszerte, elsősorban a nagyvárosokban nőtt az öngyilkosságok száma. Nem csak a magány, hanem az egzisztencia elvesztése is rengeteg embert kényszeríthetett ilyen jóvátehetetlen döntésre.

A John Hopkins egyetem – amely szintén Bill Gates zsebében van – naponta számolja a vírus áldozatait. Már 3.5 millió körül jár, de ebben nincsenek benne a járvány járulékos hatásai miatt elhunytak.

A magukat az univerzum urainak képzelő bankár-maffia tagjai, a Világgazdasági Fórum munkatársai egy videót készítettek azzal az üzenettel, hogy a kihalt városok, a leállított gyárak és repülőterek, a nyüzsgő élet gyakorlati beszüntetése milyen “áldásos” hatással volt a környezetre. Jól hangzik, csak nem igaz. A világméretű felháborodás hatására a videót hamar visszavonták.

A magyar kormány kezdettől fogva – szinte egyedül a világon – szembeszállt a fentebb leírt törekvésekkel. Nálunk is vannak áldozatok, lezárások, maszkhordás, kijárási korlátozások, stb., de Orbán Viktor és kormánya, az Operatív törzs, az egészségügyi szervek szakszerű és önfeláldozó munkája, valamint a társadalom többségének önfegyelme és jogkövető magatartása következtében április 24-én sor kerülhetett az első lazításra. Kinyitottak a teraszok, az emberek kiszabadultak a karanténból. Ennél rosszabb hír pedig nem érhette volna korunk háborús bűnöseit és hazai vazallusaikat.

A kormány kezdettől fogva fölmérte, hogy a cél – a mesterségesen megcsinált járvány okán – most is a magyar állam közvagyonának és a társadalom magánvagyonának az elvétele. A munkahelyek bedöntése, a teljes infrastruktúra hálózat, a szolgáltatók csődbe juttatása. Akinek pedig nincs mozgástere, az kiszolgáltatott. Ha mindez bekövetkezett volna, akkor a Dobrev Klára által javasolt, és a multinacionális bankoktól tálcán kínált, garantált, teljesítmény nélküli minimálbér végtelen kiszolgáltatottságba és örök rabszolgaságba döntötte volna a magyarságot.

Ettől mentett meg minket az Orbán Viktor által vezetett magyar kormány.

Ezért vagdalkoznak a háttérhatalom hazai vazallusai, de a háborúnak még egyáltalán nincs vége. Még csak egy fontos csatát nyertünk meg, de a szabadságharc tovább folyik, amelynek legfontosabb ütközete a jövő évi választás lehet.

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek