VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A következő csúcsnál elhalálozók 80%-át a beoltottak teszik ki. Beoltottak fertőznek oltatlanokat
Az emberiség jövőjéért I. Igazságot mindenkor


Riporter: Déri Zsuzsánna, vendégek: dr. Fórizs Eszter és dr. Pócs Alfréd


Részletek a filmből:


dr. Fórizs Eszter:

Ez egy hivatalos anyag, amit egy tanácsadói szerv tesz le az angol kormány asztalára, hogy Boris Jonhsonék el tudják dönteni, hogy most a lakosságot zárják, nyitják, milyen szinten nyitják, hány család lehet együtt este, hány ember mehet az étterembe, lakodalomba, temetésre. A politikusok ezekhez a dolgokhoz nyilván nem értenek, és minden kormány használ egy tanácsadói testület. Van a SAGE nevű nagy testület, és annak van egy altestülete, ez az SPI-M-O alcsoport, amely modellezi (...) mi várható, mennyien kerülnek kórházba a következő hullám során, mennyien kerülnek intenzív osztályra, mekkora lesz ezeknek a terhelése, és mennyien fognak meghalni. Ez a csoport abszolút oltáspárti, azt mondja, hogy minden lakost be kell oltani – elképesztő szinten vannak már beoltva Angliában –, rájuk tehát nem lehet azt mondani, hogy egy konspiráció-elméletes társaság. Hanem abszolút hisznek abban, hogy be kell zárni az embereket (...) Ők a saját anyagukban leleplezték magukat. Mert elmondták (...) hogy augusztusban várható egy csúcs, és a csúcson belül, akik meg fognak halni, a 80%-uk azok lesznek, akik már felvették a két dózist az oltásból.


Riporter:

Tehát most gyakorlatilag az javasolnád, hogy senki ne vegye fel a második oltást Magyarországon?


dr. Fórizs:

Igen. Teljesen egyértelműen ez jön ki az ábrából. El is mismásolják... Rájöttek, hogy ez probléma, ha kiderül. És azzal magyarázzák, hogy azért van, mert akik a két dózist már megkapták, az az idősebb populáció, de nem igaz, mert ez a populáció már rég be van oltva Angliában. Ott már április végétől a 45 éveseket hívják be. (...) Nem, mellébeszélnek. Azt megmondják ugyan, hogy akik meghalnak, azok 80%-a azok lesznek, akik a két oltást felvették, 20%, aki nem oltatta be magát, de mellébeszélnek a magyarázattal.

(...) A tüskefehérjékkel kapcsolatban el kell mondani: azokra is hat a vakcina, akik nem oltották be magukat, de a környezetében lévők beoltatták magukat. Úgy hat, hogy vérzések keletkeznek azokon, akik nem oltatták be magukat. A környezetükben lévők a tüskefehérjét árasszák ki az izzadságukkal, a leheletükkel, a tüskefehérje meg bekerül a szervezetükbe, s egy olyan gyulladásos folyamatot indít el, hogy vérrög képződik, a vérrög miatt elfogynak a trombociták, ahogy vérrögök létrejönnek, a másik helyen meg, mivel nincs elég trombocita, vérzés lesz. A nők egyértelműbben vérzékenyebbek a méh nyálkahártya felületén, pecsételő vérzés – de olyan, hogy ekkora rögök jönnek ki a méhükből, ha vérzésük van – olyanoknál, akik nem oltatták be magukat, de oltottak mellett vannak –, a férfiak meg reggel arra ébrednek, hogy mindenféle foltok vannak a bőrükön, a kültakarón. Orrvérzést okoz, és fejfájást okoz, mert a szerveken belül is, az agyhártyákon is természetesen megvannak a vérzések. Migrénes fejfájási rohamokban szenvednek azok, akik nem oltatták be magukat. Ennyire hat a tüskeprotein. Pontosan tudták már régen is, vírus nélkül is a tüskeprotein tüdőgyulladást okoz. Egy 2012-es cikket hoztam magammal, 30 oldal, négyféle vakcinát próbáltak ki patkányokon, az 56. napon leölik a patkányokat, és tüdőgyulladásuk van, ha összehozzák őket a koranavírussal. Sőt, az állatok meg is halnak, ha két oltást kapnak és utána összehozzák a cirkuláló normál koronavírusokkal, citokinviharban.


dr. Pócs:

Ezek a vakcinák még rengeteg új dolgot fognak produkálni. Legújabban azt látjuk, hogy szóródik ez a fehérje. Allergiát okozhat és immunrendszert is tud befolyásolni, csökkenti az immunitást. Tehát aki oltva van, magában sokkal veszélyesebb a környezetére, mint aki nincs oltva. És bennünket különítenek el, akik nincsenek oltva. (...) Nem tudjuk, milyen alapon, de az oltottakban keletkezhet a vírus is.


dr. Fórizs:

Ha antitest képződik a tüskefehérje ellen (...), akkor ez vetéléseket okoz. Hétszázszoros Angliában a vetélés, mert az angol kormány hetenként kiad jelentéseket, a magyar kormány nem, mi magyarok nem vagyunk olyan fontosak. Azt mondják, hogy gyakorlatilag arra megy ki az egész, hogy az embereknek ne legyen gyereke. Miért akarják, hogy mindenki be legyen oltva? Mert ha a lakosság 80-90%-a be van oltva, akkor (....) terjesztik ezt a tüskefehérjét, és hiába nem vagyok beoltva, megmérgez engem, én is elkezdek termelni ellene ellenanyagot, és az is meddő lesz egy időre, aki nem oltatja be magát. S akkor itt van a veszélye az újraoltásnak. Gulyás Gergely már elmondta, hogy a kilencedik hónap után már készülnek arra, hogy a 3. boosteroltást adják be. Valószínűleg az arról szól, hogy folyamatos legyen a tüskefehérje-termeltetés.


Tovább a filmhez<