VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A következő csúcsnál elhalálozók 80%-át a beoltottak teszik ki. Beoltottak fertőznek oltatlanokat
Az emberiség jövőjéért I. Igazságot mindenkor


Riporter: Déri Zsuzsánna, vendégek: dr. Fórizs Eszter és dr. Pócs Alfréd


Részletek a filmből:


dr. Fórizs Eszter:

Ez egy hivatalos anyag, amit egy tanácsadói szerv tesz le az angol kormány asztalára, hogy Boris Jonhsonék el tudják dönteni, hogy most a lakosságot zárják, nyitják, milyen szinten nyitják, hány család lehet együtt este, hány ember mehet az étterembe, lakodalomba, temetésre. A politikusok ezekhez a dolgokhoz nyilván nem értenek, és minden kormány használ egy tanácsadói testület. Van a SAGE nevű nagy testület, és annak van egy altestülete, ez az SPI-M-O alcsoport, amely modellezi (...) mi várható, mennyien kerülnek kórházba a következő hullám során, mennyien kerülnek intenzív osztályra, mekkora lesz ezeknek a terhelése, és mennyien fognak meghalni. Ez a csoport abszolút oltáspárti, azt mondja, hogy minden lakost be kell oltani – elképesztő szinten vannak már beoltva Angliában –, rájuk tehát nem lehet azt mondani, hogy egy konspiráció-elméletes társaság. Hanem abszolút hisznek abban, hogy be kell zárni az embereket (...) Ők a saját anyagukban leleplezték magukat. Mert elmondták (...) hogy augusztusban várható egy csúcs, és a csúcson belül, akik meg fognak halni, a 80%-uk azok lesznek, akik már felvették a két dózist az oltásból.


Riporter:

Tehát most gyakorlatilag az javasolnád, hogy senki ne vegye fel a második oltást Magyarországon?


dr. Fórizs:

Igen. Teljesen egyértelműen ez jön ki az ábrából. El is mismásolják... Rájöttek, hogy ez probléma, ha kiderül. És azzal magyarázzák, hogy azért van, mert akik a két dózist már megkapták, az az idősebb populáció, de nem igaz, mert ez a populáció már rég be van oltva Angliában. Ott már április végétől a 45 éveseket hívják be. (...) Nem, mellébeszélnek. Azt megmondják ugyan, hogy akik meghalnak, azok 80%-a azok lesznek, akik a két oltást felvették, 20%, aki nem oltatta be magát, de mellébeszélnek a magyarázattal.

(...) A tüskefehérjékkel kapcsolatban el kell mondani: azokra is hat a vakcina, akik nem oltották be magukat, de a környezetében lévők beoltatták magukat. Úgy hat, hogy vérzések keletkeznek azokon, akik nem oltatták be magukat. A környezetükben lévők a tüskefehérjét árasszák ki az izzadságukkal, a leheletükkel, a tüskefehérje meg bekerül a szervezetükbe, s egy olyan gyulladásos folyamatot indít el, hogy vérrög képződik, a vérrög miatt elfogynak a trombociták, ahogy vérrögök létrejönnek, a másik helyen meg, mivel nincs elég trombocita, vérzés lesz. A nők egyértelműbben vérzékenyebbek a méh nyálkahártya felületén, pecsételő vérzés – de olyan, hogy ekkora rögök jönnek ki a méhükből, ha vé