top of page

A magyar rendőrség titkosszolgálati módszerekkel segíti az LMBTQP-lobbistákat?
Vajda Miklós cikkismertetője


Forrás:

Mint ismeretes, az LMBTQP-lobbisták több “érzékenyítő” programot szerveznek a tanároknak, már nem “csak” a Pride hónap keretében, hanem egész éven át.

Az egyik ilyen, a gyermekeket veszélyeztető módszereket átadó képzésre próbált bejutni információszerzés céljából a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagja, akit az LMBTQP-lobbisták nem engedtek be, saját bevallásuk szerint a rendőrség figyelmeztette őket.

A magyar rendőrség titkosszolgálati módszerekkel segíti a törvényeket megszegőket?


A felháborító esetről a HVIM közleménye alább:


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy fiatal aktivistája megpróbált bejutni a hazai LMBTQP-lobbi egyik továbbképzésére. Arról a rendezvényről van szó, ahol a lobbisták tanárokat érzékenyítettek! A gyermekvédelmi törvény egyetlen valós eredménye az, hogy az iskolákból kitiltotta az LMBTQP szervezeteket. De mindenkinek, és főleg a döntéshozóknak észre kell végre venniük, hogy bár a lobbiszervezeteket kirúgták az ajtón, de azok határozott törekvése, hogy visszamásznak az ablakon! Ha nem tudnak közvetlenül eljutni a gyerekekhez, akkor eldöntötték, hogy megmérgezik a gyermekeket nevelő pedagógusok tudatát. A mestertervük nyilvánvalóan az, hogy a gyermekvédelmi törvényt megkerülve, a tanárokon keresztül viszik be a tudatmódosító genderőrületet az iskolákba, ezért az idei évben számos programot hirdettek kifejezetten pedagógusoknak.


Ezek ellen természetesen bejelentéssel éltünk a Klebelsberg Központ felé, akik elhárították a felelősséget. Ezután tüntetéseket kívántunk bejelenteni, de a magyar rendőrség megakadályozta, hogy a rendezvények helyszínei közelében tüntethessünk. Elképesztő módon a sok-sok alkalommal – ezek szerint sikeresen – érzékenyített rendőrség megint a homoszexuálisok pártjára állt, és olyan megdöbbentő feltételeket akartak szabni, mint hogy többszáz méterrel távolabb, kihangosítás nélkül tarthatjuk csak meg a demonstrációt. Persze ezt sem hagyjuk annyiban, megtámadtuk jogilag a rendőrség felháborító érvelését, amivel annyit értünk csak el, hogy némileg közelebb engedélyezték a tüntetéseket, de még mindig értelmetlenül távol.


Az információszerzés legalább annyira fontos, mint a nyílt ellenállás, ezért egy fiatal tagunk megpróbált bejutni a tanárérzékenyítő előadásra (hasonló módszerekkel buktattuk le 2018-ban Bite Zsoltot is). A nyilvánosság előtt abszolút ismeretlen fiatal lányt a rendezvény bejáratánál azonban feltartóztatta az egyik szervező, és közölte, hogy nem fogják beengedni, ugyanis információjuk van arról, hogy ő a Hatvannégy Vármegye tagja.


A lány megdöbbenésére és kérdezősködésére elmondta a szervező, hogy az információ „egyenesen” a rendőrségtől származik!


Itt hallgatható meg a beszélgetés hangfelvétele:


Mélységesen felháborítónak tartjuk a magyar rendőrség eljárását! Nem elég, hogy nem engedélyezték a hatályos magyar jogszabályokkal homlokegyenest ellenkező, a gyermekvédelmi törvényt nyilvánvalóan kikerülő tanárérzékenyítő rendezvények elleni demonstrálást, de ha az LMBTQP-szervező igazat mondott, akkor a rendezvényre bejutni szándékozó, tisztességes fiatal lány személyes adatait vélt vagy valós politikai hovatartozása miatt átadták a folyamatosan törvénytelenségre buzdító lobbistáknak! Vagyis egy törvénytisztelő állampolgár adatait átadták a törvénysértők kezébe.


A HVIM szilárd álláspontja, hogy az iskolákba LMBTQP-lobbit bevinni akaró szervezetek valós nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek! Ezek a lobbisták a magyar társadalom szétverésén dolgoznak, akiknek az az egyértelmű céljuk, hogy a legsérülékenyebb korosztályt, a gyermekeinket megmérgezzék azokkal a tévtanokkal, amelyekkel a férfiak és nők hagyományos identitását akarják egyszer és mindenkorra szétzúzni.


Szögezzük le, hogy az általuk kiképzett tanárok a magyar gyermekekre veszélyt jelentenek, ezért a tanárok kiképzése és érzékenyítése egy egyértelmű merénylet a magyar társadalom ellen. Amennyiben a magyar rendőrség ehhez bármilyen formában asszisztál, akár úgy, hogy megnehezíti a lobbi elleni szabad véleménynyilvánítást és megtiltja a demonstrálást, akár úgy, hogy titkosszolgálati eszközökkel kiadja a törvények betartását követelő állampolgárok személyes adatait a törvénytelenséget elkövető lobbistáknak, úgy a rendőrség egyértelműen a törvénysértő lobbisták oldalára áll, aminek morális és jogi következményeivel számolnia kell.


Székesfehérvár, 2023. június 26.

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőség


Ezzel szemben mi történik Oroszországban?


Csütörtökön az orosz parlament alsóháza, az Állami Duma minden korosztályra kiterjesztette az LMBTQP propagandát tiltó törvényt. Ez a törvény korábban csak a kiskorúakra vonatkozott. A törvényjavaslatot még a felsőháznak és az államfőnek kell jóváhagynia.


Az orosz Állami Duma egyhangúlag megszavazta, hogy ezentúl ne csak a gyermekek, hanem az egész társadalom számára legyen tilos a homoszexualitást és más, szexuális kisebbségeket népszerűsítő tevékenység folytatása.


Ennek értelmében törvényellenesnek minősülne, és komoly bírságot vonna maga után minden olyan esemény, tevékenység, film, könyv, hirdetés, amely a homoszexuális, biszexuális és transznemű (LMBTQP) közösségeket és az általuk vallott értékeket népszerűsíti.


Az állampolgárok akár 400 ezer rubel (2,7 millió forint) büntetést kaphatnak a törvény megsértéséért. Jogi személyekre 5 millió rubel (33,5 millió forint) összegű bírságot is kiszabhatnak, a külföldi jogsértőket pedig kitoloncolhatják az országból.


Alekszandr Hinstejn, a törvényjavaslat fő megalkotóinak egyike szerint a jogszabály nem tekinthető a cenzúra eszközének. Mint ahogy azt a képviselő egy múlt heti meghallgatáson mondta, “nem az LMBT-re mint jelenségre való utalásokat tiltjuk be, hanem annak propagálását, ezért itt a szóhasználat rendkívül fontos”.


Mint fogalmazott, az LGBTQP ma már egy “hibrid hadviselés alkotóeleme”, ebben a harcban pedig kötelességük megvédeni értékeiket, társadalmukat és gyermekeiket.


Kisebbségi jogokat támogató érdekcsoportok és civil szervezetek, köztük az LGBT Network nevű, jogi tanácsadással foglalkozó szervezet élesen kritizálta a törvényjavaslatot, amely szerintük megalázza és diszkriminálja az LMBTQP-közösséget.

A hatóságok már az eddig érvényben lévő törvényt is több ízben alkalmazták. A jogszabály lehetővé tette a többi között a buzi büszkeség (Pride) felvonulások megakadályozását, aktivisták előállítását, de hónap elején a TikTok videomegosztó alkalmazásra is több millió rubeles pénzbüntetést szabtak ki a törvény megsértése miatt.


A Duma jóváhagyása után a törvényjavaslat a felsőház (Szövetségi Tanács) elé kerül, innen pedig – elfogadása esetén – az elnökhöz aláírásra.624 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK