top of page

A Mi Hazánk ellenzi az oltás kötelezővé tételét és kártérítést követel az oltásra kényszerítetteknekHárom videó!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a Parlamentben is ellenzi az oltás kötelezővé tételét


⚠️A kötelező oltás az állami szektorban nemcsak morálisan és jogilag elfogadhatatlan, hanem a működést is veszélyezteti, amit szemmel láthatóan nem gondolt végig a kormány. 👩‍🏫Például az oktatásban így is tanárhiány van, ezt fokozni fogja az oltatlan pedagógusok elvesztése, akiket sok helyen képtelenség lesz helyettesíteni. ❓Mi a helyzet a gyerekek tanuláshoz való jogával? Mit csináljon, aki érettségire készül, és elveszíti mondjuk az angoltanárját? 📢Ehhez hasonló tényekre hívtam fel a figyelmet az Országgyűlésben, és ismét kijelentettem: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen, semmilyen lezárást nem támogatunk, és ellenezzük a gyerekek oltását is. 🚔De említhetem a rendvédelmet is: a tűzoltók, rendőrök így is küzdenek a létszámhiány okozta problémákkal, és a további emberveszteség tényleg szó szerint emberéletekbe kerülhet aztán.Kárpótlást az oltások mellékhatásai miatt egészségkárosodást szenvedőknek!


A Covid-oltások mellékhatásai miatt egészségkárosodást vagy halált szenvedők, illetve családjuk állami kárpótlására nyújt be országgyűlési határozati javaslatot a Mi Hazánk, mivel jelenleg nem vállal felelősséget sem a gyártó, sem az oltások felvételét közvetlenül vagy közvetve kötelezővé tevő állam, sem a vakcinák beadását biztosító intézmény. A koronavírus elleni, feltételes forgalomba-hozatali engedéllyel rendelkező oltóanyagok miatt elhunyt személyek hozzátartozói tízmillió forint egyszeri kártérítést, s a legkisebb gyermekük 18 éves koráig az átlagbérrel megegyező életjáradékot kellene kapjon a család, míg az egészségkárosodást szenvedők annak mértékével arányos, méltányos kárátalány összeget a Mi Hazánk indítványa szerint – jelentette be Novák Előd, a párt alelnöke.


A koronavírusról mondott hazugságaival szembesítette a kormányt Dúró Dóra a ParlamentbenNem lesz negyedik hullám, nem lesz kötelező az oltás, hatmillió oltottnál elérjük a nyájimmunitást - ehhez hasonló hazugságokat fogalmaztak meg a kormány képviselői és szakértői korábban, amelyekről kiderült: mára nem igazak. A Szent János Kórház Covid-osztályán fekvő betegek kétharmada oltott, majd amikor ezt lenyilatkozta egy ott dolgozó orvos, megpróbálták eltüntetni a nyilatkozatát. Ehhez hasonló tényekre hívta fel a figyelmet Dúró Dóra az Országgyűlésben, és ismét kijelentette: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen.

 

199 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page