top of page

A német kormány elismeri, hogy nem volt járvány

German Government Admits There Was No Pandemic, By Baxter Dmitry, Global Research, April 04, 2024, The People's Voice 2 April 2024

Schiller Mária küldeménye

Hatalmas hír Németországból, hogy a szövetségi kormány kénytelen volt beismerni, hogy az úgynevezett „összeesküvés-elméleteknek” mindenben igazuk volt a Covid-járvány idején.


A német kormány adatai szerint valójában nem is volt világjárvány, csak egy szigorúan megkoreografált katonai szintű pszichológiai akció, amelynek célja a tömegek agymosása volt, hogy elfogadjanak egy katasztrofális következményekkel járó kísérleti vakcinát.Ezek a titkos német kormányzati dokumentumok, amelyekhez az információszabadság iránti kérelem és az azt követő per útján jutottak hozzá, leleplezték a globális elit Covid hazugságait, és rendkívül fontos, hogy minél több emberrel megismertessék az igazságot.

Világszerte egyre több ember ébred fel, és látja, hogy a globális elit az, ami mindig is volt: zavart pszichopaták, akik pokolian elszántak a pusztításra és az uralomra.


Németország sem különbözik ettől. A német lakosság egész Európában a legbrutálisabb zárlatokat és oltási kötelezettségeket szenvedte el, és most az emberek felkelnek és felelősségre vonást követelnek.


Lépjen előre Paul Schreyer és a Multipolar magazin, akik információszabadság-kérelmet indítottak, majd pert indítottak a német kormány ellen, amikor az minden trükköt bevetett, hogy a titkos dokumentumokat zár alatt tartsa.


Ahogy Steven Homburg professzor elmagyarázza, az eredmények megdöbbentőek, és teljes igazolást jelentenek mindazok számára, akik meg merték kérdőjelezni a bezárások, maszkok és oltási parancsok narratíváját.


A titkos kormányzati dokumentumok – mind a 2000 oldal – feltárják, hogy szinte mindenben igazunk volt, és az úgynevezett „világjárvány” csak csalás volt.


Ezek a tények megdöbbentőek, és bizonyítják, hogy a Covidról szóló hivatalos narratíva, amelyet a világ kormányai és a mainstream média erőltet, teljesen hamis.


Ami még nehezebbé teszi a zsarnokságot, amit az úgynevezett világjárvány alatt tapasztaltunk, ahogy Homburg professzor elmagyarázza.


Az adatokból az is kiderül, hogy Svédország, amely az egyetlen európai ország volt, ahol nem voltak maszkok és zárlatok, sokkal jobban teljesített, mint Németország. Ami felveti a kérdést, hogy valójában miről szóltak a zsarnoki elzárások és mandátumok?


Homburg professzor tudja a választ - és mint kiderült, végig igazunk volt.


A globális elit célja mindig is az volt, hogy brutális zárlatokkal törje le a vakcinákkal kapcsolatos tétovaságot. Sajnos, azok számára, akik nem láttak át a pszichológiai hadműveleten, az egészségügyi következmények szörnyűek. Komoly kérdéseket kell feltenni.


Sajnos a vakcinázottak számára a rossz hírek itt nem érnek véget. Japán kutatók a Covid vakcinákat több száz betegséggel hozták összefüggésbe.


Egy új amerikai tanulmány szerint azok, akiket beoltottak és felerősítettek, sokkal hamarabb találkozhatnak a teremtővel, mint ahogyan azt várták volna.


Egy nyugtalanító új tanulmány kimutatta, hogy a Covid mRNS-injekcióval „teljesen beoltott” emberek várhatóan 25 évet veszíthetnek a várható élettartamukból.


A kutatók a CDC, a Cleveland Clinic Data és a biztosítótársaságok kockázatértékelési adatait elemezték, és feltárták azt a nyugtalanító tendenciát, hogy a több mRNS-dózist kapók körében az életkilátások meredeken zuhannak.


Sajnos a vakcinázottak számára a hírek még rosszabbak. Az mRNS minden egyes adagja által okozott krónikus egészségkárosodás nem csökken az idő múlásával, ahogyan azt korábban hitték.


A valóságban úgy tűnik, hogy a negatív egészségügyi hatások a végtelenségig folytatódnak.


A kutatók szerint a CDC All-Cause Mortality adataiból kiderül, hogy minden egyes oltás 7%-kal növelte a halálozást 2022-ben a 2021-es halálozáshoz képest.

Ez azt jelenti, hogy azok, akik 5 adagot kaptak – azaz két adagot és három emlékeztetőt –, 35%-kal nagyobb valószínűséggel haltak meg 2022-ben, mint 2021-ben.
A német adatokkal korrelálva a tanulmány azt is megerősítette, hogy a be nem oltott emberek esetében nem volt nagyobb a valószínűsége annak, hogy 2022-ben meghalnak, mint 2021-ben.

Ezek a számok lesújtóak. De bárki, aki odafigyel, láthatja, hogy valami nagyon nincs rendben az oltottakkal. Úgy hullanak, mint a legyek, szívproblémákkal és turbórákkal szerte a világon.


A profi sportolók elvileg a világ legegészségesebb emberei közé tartoznak, de az elmúlt néhány évben ezrek estek össze hirtelen és megmagyarázhatatlan szívbetegségben.

A teljesen beoltott hivatásos sportolók továbbra is hullanak, mint a legyek, csak az elmúlt héten négy profi futballista esett össze hirtelen, a szívét szorongatva.

Az egyiptomi sztár, Ahmed Refeat lett a harmadik profi futballista, aki élő televíziós kamerák előtt szenvedett szívmegállást, és az orvosok később elismerték, hogy „ilyet még nem láttak”.


Az Orlando Pirates középpályása, Makhelene Makhaula volt a második futballsztár, aki a héten összeesett a pályán, és az orvosi személyzetet látták, amint kétségbeesetten próbálják újraéleszteni a dél-afrikai sztárt.


Hallgassa meg, ahogy a döbbent bemondó saját szavaival bevallja, hogy az oltóanyag bevezetése óta világszerte hullanak a focisták, mint a legyek.
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján az Estudiantes játékosa, Javier Altamirano rohamot kapott és hirtelen összeesett a dél-amerikai ország egyik legnagyobb klubja, a Boca Juniors elleni nagy meccsen.


Nem csak a profi sportolók hullanak össze, mint a legyek. Az élet minden területéről érkező emberek, köztük a népszerű közösségi média influencerek is, soha nem látott arányban esnek össze szívbetegségekkel és a rák ritka formáival.


Az etikus média címlapokon emelné ki ezeket az eseteket, és erőforrásait annak kivizsgálására fordítaná, hogy miért szenved ennyi fiatal és egészséges ember szívmegállásban, agyvérzésben és a rák ritka formáiban.


Ehelyett a média megpróbálja normalizálni a jelenséget, és meggyőzni Önt arról, hogy a profi sportolók és a fiatalok szívinfarktusa a megszokott dolog.


Azonban bárki, aki képes önállóan gondolkodni, megérti, hogy ez a helyzet messze nem normális.


Itt a Nép Hangjánál eltökéltek vagyunk, hogy továbbra is leleplezzük a globális elit bűntetteit, de szükségünk van az önök segítségére. Iratkozz fel a csatornára, terjeszd ezt a videót messzire és széles körben, mesélj rólunk barátaidnak és családtagjaidnak, és csatlakozz a People's Voice Locals közösségéhez, hogy exkluzív és cenzúrázatlan tartalmakat kapj. Nélkületek nem tudjuk megcsinálni.

2 284 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page