VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A Nobel-díjra jelölt Petrovics Garjajev betiltott felfedezése – Kvantumimmunitás

Most szedd össze minden nyitottságodat és akkor nagyon érdekes összefüggéseket és kutatásokat fogsz hallani a következő videóban!


Prof. Garjajev betiltott felfedezése, avagy itt az idő hallgatni az igaz tudósokra


Ideje mindenkinek megismerkedni a világhírű, ám az emberek nagy többségének még ismeretlen tudóssal, a nyelvi-hullámgenetika tudomány megalkotójával, a kvantumgenetika legnagyobb professzorával, Petrovics Garjajevvel.


Nobel-díjra jelölték 2020. okt. 20-án. Ám váratlanul, november 17-én meghalt.


Láttuk és rögzítettük, hogy valódi gének elveszthetik anyagi mivoltukat és nem anyagi elektromágneses mezők alkotóelemeivé válhatnak.


Majd újra megjelenhetnek anyagként, mint ahogy azt az elemi részecskék (fotonok, elektronok stb.) területén a kvantumfizika már bizonyította.


De mi köze ennek a koronavírus-járványhoz?


"Elemi részecskék összességeként a koronavírus génjei is, feltételezem, átmehetnek elektromágneses tér állapotba. Így az anyagi gén ideiglenesen eltűnik. Ez azt jelenti, hogy bizonyos körülmények között génjeink és a bennünket megfertőző vírusok génjei is viselkedhetnek így, azaz kvantumszerűen ingadozhatnak, néha eltűnnek, majd újból megjelennek.


Ha ez igaz, akkor most magyarázatot kaphatunk a Covid-19 koronavírus gének szokatlan és veszélyes viselkedésére.


Az embernek magasabb szellemi szintre kell emelkednie, hogy mentálisan meg tudja védeni magát, létre kell hoznia egy mentális burkot, rá kell vennie a szervezetét arra, hogy „védelmi” üzemmódba működjön. Sejtjeinket megtaníthatjuk arra, hogy ne fogadják be, vagy vezessék át inaktív állapotba ezt az információt, hiszen az ember tudata képes befolyásolni ezeket a torziós mezőket." P.P.Garjajev

A videó végén a nyilatkozó Borisz Konsztantyinovics FSB (KGB) dandártábornok szavait semmiképp ne hagyjátok ki, hiszen a legnagyobb természetességgel mondja ki a létezés két leglényegesebb formáját ahogy akár egy vírus is terjedhet:

"a fizikai (anyagi) és a mező (hullám) formában. És ez rezonancia által lehetséges!"

A Covid kapcsán kialakult helyzet másik félelmetes vonása bennünk rejlik.

Az öröklés- és vírustudósok meglehetősen félreismerik genetikai kódunkat, hiába kaptak két Nobel-díjat is, 1962-ben és 1968-ban, e területen végzett munkájukért.


Hosszú évekig abban a hitben ringattak bennünket, hogy szinte mindent tudunk a DNS-ről és a genetikai kódról. De